Şimdi Ara

EZİK ARKADAŞ SORUNU (Edit geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Vaktinin çoğunu burada geçiriyor anlamına geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu konu daha önceden de açılmıştı ne oldu da tarihi yenilendi birden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Wiggle

Birader neyi anlatacaksın ya. Sevgilinden ayrılıyorsun sanki diyeceğim ama bir kelime acıklama yapmadan ilişki bitiren insanlar var. Hiç gerek yok acıklama yapmana. Mesajlarına cevap verme, soguk seviyeli davran, git o sevdiğin cocukların yanına otur.

Hocam ben insanlari uzemiyom ya

• Katılıyorum.Daha doğrusu bu gibi insanlar genelde çok bencil oluyorlar.Mesela bir örnek veriyim bi arkadaşım vardı sürekli kendi dediğini yaptırmak istiyordu.Bir süre sonra fark ettim ki beraber takıldığımız zamanlar sanki sürekli o adamı mutlu etmekle geçiyor.Benim beraber yapmayı istediğim şeylere ise sürekli onu ikna etmek için bir çaba sarfettiğimi fark ettim.

Haa sonra benim onun için yaptığım onca şeye rağmen o naptı derseniz onun istediği tek bişeyi yapmadım diye beni sildi direk.Daha sonra 2 kere ulaştı özür diledi ancak maymun gözünü açtı gibi bişey oldu sanırım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 1 Ekim 2016; 22:14:04 >
  • Forum ahalisi vurup öldürmüş seni zaten benim de bir iki atımlık lafım vardı ama değmezsin boşver.
  • up
  • edite bak

• Hiç ezik birisi ile arkadaş olmadım tercihi olmadığı halde birisi nasıl yanlız kalır ki?

• Ahahahahahsnxkanxja mesajlara çok güldüm herkes reis burada

• ünide popüler çocuk vardır ya Küpeli zengin arabasi evi olan cool çocuk o benim okul döneminde 100 kişiyle oturup kalktım bu mert tipinde 5-6 eleman vardı hâlâ ararlar mesaj atarlar burak kardeşim bir sıkıntın var mı falan diye diğer elemanlar arar ya burak bir proje işimiz var ya kardes bir imza atsan bostan yere imza parası vermeyelim diye ararlar mertler iyidir

• Ezik olan mert degl sensin aslinda sorunu basta gorememissin sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertin sana yol vermesini sağla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol ver gitsin reis ya acima yetime fakire doner koyar 'ne diye bir laf hic duymadin mi.
    Uni hayatin zehreolur.

Bunda ayip ya da kotu bir sey yok.uyum saglayamadigin adamla ne diye takiliyorsun.
    Sana mesaj attiginda sen baska yere oturacaksan ben bugun burda oturacm kardesm de mesela. Yemege bugun xlerle gidcm de.hesap vermek zorundamisin.keyfin nasil isterse oyle yaparsin.boyle ufaktan yol vermeye baslarsin iste.

Mertle de takilirsin bazi gunler.tenefusler.bazi ders yaninda oturursun kafar eser.sana kalmis.dusmanin degil nihayetinde.ama sen de merte bagimli kalamazsin.

• Olm sahip cikin lan oylelere ciddiyim

• Buradakilerin anlayışına göre

Sosyal insan->Çıkarcı, ikiyüzlü, karı-kız peşinde

Asosyal insan->dürüst, güvenilir, adam gibi adam

Ama herkes sizin gibi değil arkadaşlar. Siz iyi kalpli olabilirsiniz, arkadaşınıza değer veriyor olabilirsiniz ama herkes böyle değildir. Bu yazdıklarımın mert denen kişiyle alakası yok.

Her sosyal insan da çıkarcı, ikiyüzlü, egolu değildir. Bu farkı artık iyi ayırt edin.

Ben konu sahibi arkadaşı gayet iyi anlıyorum. Sizleri de çok iyi anlıyorum.

Ama şöyle bir gerçek var kimse kafasının uyuştuğu adamlar yerine kafasının uyuşmadığı insanla takılmak istemez.

Yanlış anlamayın ben lisede çok çekingendim. Çok sıkıntı çektim. Herkes neden konuşmuyorsun diye falan üstüme geliyordu. Bende çok sıkıntılı bir insandım. Ama artık bir nebzede olsa öyle değilim. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi insan kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmeli.

Üniversitede de Tek takıldım. Ama sınıfta sesim çıkıyordu. Derslerde konuşuyordum. Sonra insanlar kendileri gelmeye başladı. Bu işler böyle. Sağlam duracaksınız. Ama sınıfta hiç sesi çıkmayan insana kimse gelip bir şey demez. Arkadaş olmak ihtiyacı hissetmez. Tanımıyordur çünkü. Koluna yapışıp arkadaş mı olalım diyecek?

Her neyse fazla uzattım ama yol verme olayı da zor bir şey yani nasıl halledeceksin bilmiyorum ama yavaş yavaş diğer insanlara takıl zaten çocukta anlar. Bu hem mert için hem senin için iyi olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.