Daha once Bu sene Ocak $ubat gibi Manes de Ardream carim vardi priest AkaSha die onla ezik sava$larinda ata filan biniyordum clan ba$kaniydim. g3 filan di clanimiz. (banlandi sonra o :\ neyse.)
$imdi Ronarkda oynuyorum 57 lvl priestim var. bugun ki ezik sava$inda clan ba$kani olmayan adamlar sava$ kaptani olmu$lardi.
$imdi dicegim $u sava$larda ata binmek icin neler gerekiyor ? maddeler halinde tek tek bilen birileri beni aydinlatirsa sevinirim.
_ clan ba$kani. leadar point vs vs.. :\
t$krler..
ya clan başkanı ya da kral olcan sanırım
ilk 5 clan baskanı o zamn ardream dekı olcan
no savasa katilam clan baskalarında en fazla npye sahip olursan olur
quote:
Orjinalden alıntı: kooooz
ilk 5 clan baskanı o zamn ardream dekı olcan
bi sava$da 7-8 tane captan oluyor zaten ne ilk 5 clan i. :S
$unu ii bilen birileri varsa anlatirsa dogru duzgun her$eyini sevinirim.
ata binmek için at gerekir
sagolun arkada$lar ben cevabimi aldim. :DD aehua guzel espiriydi iceman002.
"cevabimi aldim" derken $aka yabmi$dim :\. bu cevablarin hic birinden bi$i annamadim bilmiormu kimse tam olarak :\
o savaşa giren clan leaderlerinden en yüxek np ye sahip olanlarından bi kaç tanesi seçiliyor tam bilmioyurm aklımda oyle kalmıs ama clan başkanı olmayan adamların ata bindiğini soyluyorsun ne olduğunu bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: __Yokedici__
soledim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
quote:
quote:
sava$a giren clan ba$kanlarindan clan olarak en fazla np ye sahip olan 5 karus 5 human commander olur..ki$inin npsi degil clanin npsi onemlidir
ben $u $ekilde biliyordum.
_ clan ba$kani olmak. _ tüm clan ba$kanlari arasinda o sava$a katilan ki$iler arasinda o np'nin yaninda biriken leadar point i en cok olan sayili ki$i ata biniyor diye.
ama awake die bi adam var ardreamde humanlara np verip geliyor 3 saatte bi belki adam aliyor. :D partyden attim sonunda. küfür eddi filan. bu gun gordum ata binmi$ clan ba$kanida deildi o. bi kac tane daha vardi o yuzden $a$irdim bi tam olarak oreneyim dedim.
neyse clan ba$kani $artsa sorun yok. saolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme