Şimdi Ara

T-roc vs Xceed Arasinda kararsizlik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1M kadar butce ile yuksek, sessiz calisan otomatik bir arac arayisindayim. Arasira patika dag tas kamp isleride oluyor. Bu iki arac arasinda boyut olarak x ceed daha iyi sanirim ama araclarin yerden yuksekliklerini bulamadim. Hangisi daha yuksektir bilginiz var mi ?

Gonlum x ceed diyor ama sizin baska dusunceniz var mi bu iki arac arasinda yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• X-Ceed Yükseklik: 1495 mm - T-Roc Yükseklik: 1584 mm

• prestige paket donanım olarakta baya dolu sadece guvenlik sistemleri yok (kör nokta,acil frenleme vs )

ben xceed tercih ederdim

• Xceed C segment bir crossover , troc ise B segment SUV. Kalite olarak xceed daha iyidir ama yükseklik olarak troc daha yüksektir. Piyasasına bakarsak troc'un piyasası daha iyidir. İhtiyaçlarınıza göre hangisi işinize geliyorsa onu alın derim . Benim şahsi tercihim xceed olurdu .

• adaptif hangisinde varsa onu alın bu saatten sonra benmi sürecem arabayı yav yıl olmuş 2023

• xceed daha iyi bir araba bence ama troc alınmalı, sürüş yardımcıları, bagaj hacmi ve piyasası sebebiyle.

• T-roc vs Xceed Arasinda kararsizlik. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Koltuk isitma ikisinde de var sanirim dimi. Dreksiyon isitmada geliyor mu acaba koltuk isitma olunca

• NZM_TURKEİ kullanıcısına yanıt

prestige donanımda var hocam.

T-roc vs Xceed Arasinda kararsizlik.

• https://www.carsized.com/en/cars/compare/kia-xceed-2019-suv-vs-volkswagen-t-roc-2017-suv/

Bu tür boyut karsilastirmalarini görsel olarak görebilmek için bu siteyi kullaniyorum tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese tesekkur ederim

• Xceed görüntü olarak beğendiğim bir araç. Tip olarak kesinlikle xceed ancak bir süredir takip ettiğim xceedlerin ilanlarının uzun süre kaldığını farkettim. İkinci eli pek iyi değil sanki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • T-roc belkide yere en yakın suvlardan biri 16cm olması lazım. Komşuda var, kendi aldığımız binek araçla yerden aynı yükseklikte xceed muhtemelen daha yüksektir.

Kamp için ideallik değişken bu iki araçta 4x4 değil diye biliyorum. Kış sonbahar kampı fln yapıyorsanız ikisi de işinize yaramaz. Hatta rezil edebilir girersiniz ama çıkamazsınız araziden akdenizde yaz kampı yapıyorsanız benim gibi o zaman 4x2 olabilir. Kuru zeminde binek araçları bile kampta kullandık indikte çıktıkta sadece dikkat gerektiriyor.

Kış kampı yapıyorsanız 4x4 ikinci el araçlara bakılacak çoğuna ekstralar fln yaptıkları için içinize sinmeyebilir. En ucuz alternatif 2023 model Duster 4x4 modelleri sessizlik malzeme kalitesi vs bir şey diyemem ama arazide yağış kar vs olduğu an Troc Xceed gibi araçların şansı yok...

• Troc b segmenti içi leğen plastiği Polo bile daha kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xceed her açıdan daha üstün.

Xceed C segment bir Crossover , T-roc ise B segment bir araç.

Xceed yerden yükseklik : 18.4cm

T-roc yerden yükseklik : 16.1cm

Xceed 1.5 turbo benzin mild hybrid 160hp ve pürüzsüz bir sürüşe sahip çok seri ve konforlu bir araç ayrıca tam bağımsız bir süspansiyon sistemine sahip. T-roc ile kıyaslanacak bir tarafı yok.

4 koltuk ısıtma, 2 ön koltuk soğutma, direksiyon ısıtma, JBL multimedya ses sistemi, hakiki deri koltuklar.. kesinlikle xceed prestige tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 14 Mayıs 2023; 23:9:44 >
  • 2. el dışı her konuda açık ara Xceed

• Herkes xceed yazar almaya kalkınca troc alır.

Buna bende dahilim.

• sanatairum kullanıcısına yanıt

ben xceed prestige paketi ekim başında 867000 tl ye aldım şu an en ucuz ikinci eli 1300000 tl bütün prestige leri favorilere atıyorum bir hafta sonunda 4 te biri satılıyor. Yani piyasası da oldukça iyi 1300 ün altında fiyatla iki günde satılır. Bu sınıfta bu dolulukta bu fiyata araba yok.

• atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt

Ekim ayinda troc alanların araçları neredeyse iki katı değerlendi ama. Xceed o kadar prim yapmamış .

• piyasa için Troc ama geri kalan hersey için XCeed.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.