Şimdi Ara

Ezikken yaptıgımız salaklıklar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iLk Kez Bu Kadar GuLuyorum Bu Forumda:-)))
    Bir Gun O Yasadiklarimi Bir Yere Yazmayi İstiyordum Zaten:))
    Cunku Ben K.o yu Kimseden Ogrenmedim Rastgele Girdim Oyuna
    ve Oyunda Birilerine Sora Sora Ogrenmistim Oyunu:)
    anatolia:ask <--- Bu Nickte Bir Arkadas Bana Yardimci Olup CivCiv Vermis
    ve Skillerimi Actirmisti:-)
    Madde Madde Yazim Bende
    1-Elime Gecen Herseyi İnvertory Den Silerdim ( SatiLdigini Saniyordum Cunku Her Sildigimde Para Artiyordu Meger Ben Silerken Partydeki Birileri Kutu Aciyormus Hihahheha)
    2-Beni Biri El-Morad'a Goturdugunde O Kadar Heycanlanmistim ki Sanki Bir Cocugum Olcak Gibi HeycanLiydim..Sonra Beni Goturen Kisiye Elimde Kalan Cristal ve Opalleri Verdim ( Malum Cok Buyuk Bir İyiLik Etmis.. Kendisi Sormustu Opal Cristal var mi die ):)
    3- Abyse Gittigimde Biri Party Yolladi Mavi Toplar Bana Yesiller Sana Demisti:-)) Bende Butun Abysleri Ona Vermistim 6 Tane :-) Cocugu Sonra Gordugumde Aradan 2 Ay Gecmisti Oyunun FirLamasi Olmustuk Hakkimi Helal Etmemi Soledi
    4-En Salak Duruma Düstügüm An İse El Morardda CivCivi mi Patlatmak İcin Yardim Eden Biri CivCivim Patladiginda 500k Gelcegini Solemisti..Partylerde HerSey Bölüsüldügü İcin Bana Gelcek 500k NinDa Yarisi Ona Gitcek Die 29.78 lvlde Partyden Cikip Kacmistim Ordan:-)))

Dahaaa Cooooook Varr Ama SimdiLik Bu Kadar Yeter:-)

• 1920 heal çıktığında önümden geçen birisini durmadan heallemem!
    charon u dilenciye benzetmem!
    inn hostesi soycağımı zannetmem!(arkadaşlar bana git hostese büü at o ölür ve içindeki paraları da sen alırsın demişlerdi!
    guardlara swift vermem!
  • ben oyuna başlamadan önce ii ce araştırdım herşeyi biliyodum ilk açtıgın adamıda 62 yaptım hiç bir salaklıgım yoktu70 lwl warior bi tanıdıgın var onun sayesinde ögrendim herşeyi
  • 1)ilk adamım magede statları eşit dağıtmam( str:1 int:1 dex:1 gibi)
    2)civciv al dediklerinde shoutdan "acil civciv aranıyor"yazmam
    3)lvl 15e kadar solucan vs. kesmem
    4)20 görevindeki opalları npc ye satmam
    ..... daha uzuyo.
  • ben ilk rogue char ım la assas artan skill eri ise archery e wermem
    ilk mage ile lwl 28 de pıana ya gitmem
    werewolf tan aşırı korkma
    partye almayı bilmememem
    orc ırkını canavar sanıp onlara dalmayı denemem
    trade e okey lemeyi bilmemem
    pelerinli bi adamın oyunun en iyi adamı sanmam
    adamla konuşmayı bilmemem
    pot lara "iksir" demem
    istila sırasında lunar valley e ışınlanma
    chitin,chitin shell,f.p ney olduğunu bilmemem
    v.b v.s v.s v.s bunlar benım ezüq hallerim
    o zaman ki knight ı özlüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

bende madde halinde yaziim:
    1-ilk magemle dexe vermem
    2-22 lwl'de skill açtırmam
    3-10 lwlken partyde werewolfa en çok vurduğumu zannetem(5,6 vuruodum)
    4-2 tane olan skill'i19 a kadar tek büyüye varmemem(her büyüye vermiştim)
    5-orcların yerinden ışınlanmak,ışınlanamıom die orclara dert yanmak
    6-1 lwl'de gawolt öldürmeye çalışmak...
    7-guardlara vurmaya çalışmak... sonrada onlara pm atıp küfür etmeye çalışma
    8-büyü yaparken azımdan dışın dışın die ses çıkarmam

baba lvl pardon yaş kaç

• Bu yılın bombası
    Bana 100 lvl olanlara 5.000 $ para veriyolar demişlerdi internet kafeye 1 haftada 50 milyon harcamışdım 2 ayda 30 oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: schiz0phren

1)Level 10 da lufere gecip spoilere ve lycana saldırıp olduremeyince bunları oldurmek icin herhal bi 40 level yapmak gerekiyo die dusunmem...
    2)Adamım daha guclu olsun diye str dex mp int hp(canım cok olsun die) vermem...
    3)High class kagıdını arm a satmam...
    4)Tamiri 3x level da ogrenmem...
    5)4 teki maddede asam kırmızı olunca cok guclu oldugunu zannetmem...
    6)Bulture e saldırıp tek skill de yatırınca ehehhe bunlar daha kolay deyip kimse olmadıgı bi zaman bulture ye dalıp olmem...
    7)Civciv almayı bilmemem(ki bunu alınca ezik gorununce kimsenin beni partiye almayacagını dusunmem...
    8)Lufere ilk gectigimde yav niye burda hic human yok diye dusunmem ve bunu birine sorup cevap alamamam(ki adam bunu duyunca ne gulmustur)...
    9)Nova zamanları golemleri rahat keserken sonra silinince goleme fire spear cakıpta bisi olmayınca la bunlarda iki gunde baya guclenmis demem...
    10)Dm yi npc sanıp bisiler almaya calısmak hani saga tıklınca pencere acılıyoya bende bi de solla deniim belki bu solla acılıo diye dusunup yanlıslıkla saldırmam...
    11)Centaur u diger yaratıklar gibi uzaktan kesemeye calısmak ki bunun sonucu acı olmustu...

Daha cok var ama aklıma gelmiyo

abi 8. maddedekini bende elmorad castle de düşünmüştüm

• biri private den mesaj atınca ihç kapatmıodum yannışıkla kaptıncada eyvah şimdi nası geri konuşcam diodum çünkü sadece normalden konuşabiliodum:Dkallugaya mı ne bi yere gelmiştim sonra param kalmadı die geri dönüememiştim.3 gün sonra kurtuldm:Dask knightlar falan daha sadece eslantta varken yani kodaken arkadşaın en güçsüz yaratık eslandda lard orc diinde benim korkmam:)worm kese kese en son 10 k para biriktiinde bugünde amma para kastım demem.tbi kastım demedim o zaman öle terimleri bilmiodum.aslında bende çok yeni bi oyuncu diilim ama adamlarım hep hacklendii için lvlım 48:(
  • shell +1 i 10 tane pota tks etmem
  • mage char açıp 30lvlken czye gitmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkyoon -- 8 Eylül 2009; 5:56:47 >
  • -Düşük lvl warriorumu moradon ash knight ta kasıyordum. Hp pot bitti can azaldı town çekemiyordum. Oturup can dolduracağıma gördüğüm herkese 1 pot verirmisin town çekecem diyordum.

- +35 lvl olunca Emc de erkek magenin shellini gördüm. Kırmızı takımlı. Onu warrior sanıyordum. Resmen hayran olmuştum. Pm atıp nerden aldığını falan sordum. Ondan sonra paramı hep onu alma hayaliyle biriktiriyordum.

-level 30 larda geceleri deli gibi smirdon kesip, smirdon meat çıkarmak için uğraşırdım. Sabaha 20 tane olurdu. Onları 30k dan pazara koyup satardım. Böyle böyle 2m im olunca ne alacağımı bilemez oldum. Çok karlı bir iş ve çok zengin oldum sanıyordum.

- +8 Swordun atağına bakarak bunu kimse almaz diye 150k ya koymuştum. Piyasası 2.5m di

-Çoğu kişinin yaptığı gibi skilleri eşit dağıtmak

-Karakteri açınca ne yapacağımı bilememek, sıkılıp oyunu kapatmak.

-Clana girdiğimde kolumdaki mavi parçadan rahatsız olmak. Ondan kurtulmak için yollar aramak.(Arkadaş clana girdiğim için geldiğini söylediğinde clandan çıkmıştım)

-İlk clanıma girdiğimde oyunun sonuna kadar beraber kasacağımızı zannetmem.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hakikaten o günler bir başkaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: st_warrior

quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

bende madde halinde yaziim:
    1-ilk magemle dexe vermem
    2-22 lwl'de skill açtırmam
    3-10 lwlken partyde werewolfa en çok vurduğumu zannetem(5,6 vuruodum)
    4-2 tane olan skill'i19 a kadar tek büyüye varmemem(her büyüye vermiştim)
    5-orcların yerinden ışınlanmak,ışınlanamıom die orclara dert yanmak
    6-1 lwl'de gawolt öldürmeye çalışmak...
    7-guardlara vurmaya çalışmak... sonrada onlara pm atıp küfür etmeye çalışma
    8-büyü yaparken azımdan dışın dışın die ses çıkarmam

baba lvl pardon yaş kaç

• ben ısınlanma gate deligine düştüm ilk charımda. town cekmeyi bilmedigim icin charı bıraktım
    2. charım 41 olmustu moradonda arenaya giderken suya düştüm town bilmedigim icin onu da bıraktım
  • bi hort daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: winsome08

bi hort daha

malesef yetişemedin
  • bana ilk oynucagım zamanlar preist actırmıslardı cafedki abiler onlarda yeni oynuyordu ben preist oldugum icin ölünce beni dövüyorlardı :D ne günler bee
  • Eskiden Ko oynamak apayrı bir güzellikti yahu
  • 1. Rogue'de tüm skilleri eşit veriyordum archery,assassin ve explore 1'er tane
    Ayrıca 25-30 levele kadar bulcanda kasmıştım zehirli ok ateşli ok sırayla hepsini atıyordum, ayrıca pot diye bir şey bilmiyordum hep C ile oturarak
    dolduruyordum canımı
    2. Bir kere de yanlışlıkla T tuşuna basmışım harakter bir türlü hızlanmıyor diye 1,5 saat uğraştım. Sw yi silip silip atıyordum tekrar hızlanmıyordu deli olmuştum.
  • 4 senelik topic he maşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.