Şimdi Ara

Ezio Auditore da firenze FİGÜR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hot Toys'un asssins creed 2 lisansı aldığını duymuştuk akın zaman önce ezio figürünün resimleride geldi ve adamlar şaheser yaratmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihozbek -- 7 Temmuz 2010; 22:04:47 >

• Bende bunun küçüğü var oyuncak gibi 20 Tl'ye almıştım kratos + ezio birlikte.
  • ezionun küçüğü yokki ??
  • Altair o zaman pardon
  • Gerçektende güzel bende bir ara almak istiyorum böyle figürlerden bazılarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 7 Temmuz 2010; 22:26:37 >
  • hayırlı olsun derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihozbek

hayırlı olsun derken?

Pardon. Bir aradan başka yere bakıp bir yerden konuya bakınca kafam gitmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyu biraz kısa olmuş sanki. ezio oyunda daha uzun boylu. figür çok bodur kalmış.
  • boyunun kısa olması mümkün değil bunlar 1/6 ölçüde figürler
  • Ne kadar güzeldir bu böyle yahu
  • 450-500tl arasında olıuyor bu figurler
  • o yuz o saclar ne alaka olmamıs

prison break Michael Scofield yuz sekli göz ve 1numara sacları cok daha karizmatik olurdu

Altairin bu tipte oldugunu bilmiyordum..
  • Güzel yapılmış olabilir ama yok abi Desmond'a yakışmıyor figürlük.
    Ben WoW figürlerini topluyorum bunun 4'te 1'i fiyatına ve onlar da çok kaliteliler.
    Bence silah fazlalığı boy falan derken en fazla 160 olmalı 250 dolar çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

o yuz o saclar ne alaka olmamıs

prison break Michael Scofield yuz sekli göz ve 1numara sacları cok daha karizmatik olurdu

Altairin bu tipte oldugunu bilmiyordum..

bu zaten Altair değil ikinci oyundaki Ezio karakteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Güzel yapılmış olabilir ama yok abi Desmond'a yakışmıyor figürlük.
    Ben WoW figürlerini topluyorum bunun 4'te 1'i fiyatına ve onlar da çok kaliteliler.

wow figürleri dahamı kaliteli ?? daha önce hot toys ürünü görmediğiniz için heralde
    wow figürleri kalıp halinde plastik oyuncaklar bunda kıyafetler kumaş üzerindeki kılıçlar metal görüntüsünde ve yüzü her biri elle boyanıyo tek tek türkiyeye gelire burdaki figürcülerde 400ü 500 bulur ama netten 200 e getirtebilinir fanlara duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihozbek

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Güzel yapılmış olabilir ama yok abi Desmond'a yakışmıyor figürlük.

wow figürleri dahamı kaliteli ?? daha önce hot toys ürünü görmediğiniz için heralde
    wow figürleri kalıp halinde plastik oyuncaklar bunda kıyafetler kumaş üzerindeki kılıçlar metal görüntüsünde ve yüzü her biri elle boyanıyo tek tek türkiyeye gelire burdaki figürcülerde 400ü 500 bulur ama netten 200 e getirtebilinir fanlara duyrulur

Hocam daha diye birşey mi var orada yav WoW figürleri de çok kaliteli dedik :)

• white edition daki daha güzel di yaa bunun ezioyla alakası yok
  • Nereden alıyorsunuz bu figurleri?
  • Arkadaşlar çok pahalıdır bu ya. Kıyafetler hakiki deri ve kumaş. Ama yüzü hiç benzemiyor ve komple el boyamasıymış pahalı olması normal heralde.

http://www.hottoys.com.hk/index.php?target=products&product_id=527
  • çok güzel gözüküyor.benzesede benzemesede alınabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.