Şimdi Ara

Ezreal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftadır oyundayım gayet güzel zevk alıyorum şimdi 6300 biriktirdim sayılır 5500 oldu ezreal almayı düşünüyorum.Bi arkadaşım hiç vuramassın filan dedi cabuk ölür gibi seyler söyledi şimdi alsam değer mi parama sizce?

• bir süre sonra sıkılabilirsin diye düşünüyorum onun yerine lee sin veya vayne önerebilirim.

arkadasın abartmıs tamam squishy bi hero ama o kadar da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravidius

bir süre sonra sıkılabilirsin diye düşünüyorum onun yerine lee sin veya vayne önerebilirim.

arkadasın abartmıs tamam squishy bi hero ama o kadar da değil
    Geri verdim bugün. Onun yerine lee sin aldım. Ezreal bana göre değil. Yani takım iyiyse ezreal çok çok iyi işler çıkarabilir, takım kötüyse hiçbir şey yapamaz. Ancak ultisiyle teamfightları belirliyor. Bence daha farklı herolar denemelisin. Lee sin aldım hala sıkılmadım. Lane, solo, jungle her türlü gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theother2

Geri verdim bugün. Onun yerine lee sin aldım. Ezreal bana göre değil. Yani takım iyiyse ezreal çok çok iyi işler çıkarabilir, takım kötüyse hiçbir şey yapamaz. Ancak ultisiyle teamfightları belirliyor. Bence daha farklı herolar denemelisin. Lee sin aldım hala sıkılmadım. Lane, solo, jungle her türlü gideri var.

Alıntıları Göster
    Benim ana karakterimdir kendisi. Çok zevkli bir karakter ayrıca, hiç de sıkmıyor. Mid gidip ultisini lanelardaki turretlere sallayıp kill aldığında takımdakilerin 'gj ez' dediği zaman aldığım hazzı başka hiç bir şampiyonda bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Benim ana karakterimdir kendisi. Çok zevkli bir karakter ayrıca, hiç de sıkmıyor. Mid gidip ultisini lanelardaki turretlere sallayıp kill aldığında takımdakilerin 'gj ez' dediği zaman aldığım hazzı başka hiç bir şampiyonda bulamadım.

Alıntıları Göster
    Ultisi teamfighti çevirebilecek cinsten değil abartma sadece iyi takıma iyi katkıda bulanabilen bir karakter Ezreal. Kötü takıma faydan dokunmaz yani.

• quote:

+1 başka laneden ulti shot la kill alıp 'gj,n1,nice shot! ' laflarını duymak pahabiçilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Ultisi teamfighti çevirebilecek cinsten değil abartma sadece iyi takıma iyi katkıda bulanabilen bir karakter Ezreal. Kötü takıma faydan dokunmaz yani.

Alıntıları Göster
    tavsiyeler için teşekkür ederim
    @theother2 nasıl geri verdin geri satılıyor mu herolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangaster_TR

tavsiyeler için teşekkür ederim
    @theother2 nasıl geri verdin geri satılıyor mu herolar?

Alıntıları Göster
    Bugün talonu aldım ve mid oynamak zorunda kaldım. Karşımda Ezreal vardı ve cok agresif oynuyordu.
    Ben talon ile W spamlıyarak adama hic kastırmadım . Oda Sağa sola Ss gitmeye calıstı onuda yapamayınca Sonuc Surrender :)
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Alıntıları Göster
    Ezreal oyunda sıkacak en son karakterlerden biri. Ayrıca feedlenirse durdurulmaz uçanı kaçanı vurur.
    Şimdi diceksin e kasarsa herkes durdurulmaz ama Ezrealda İmba olabilmek için ''yetenekli'' olmak gerekiyor Xin gibi atla Q bas kill al tarzı bi champ değil.

• quote:

Ultisi tf değiştircek cinsten gayet.Al ez oyuna gir bi at bakalım ultiyi.AD build gitsen bile gene o ultiyle atlayıp bir kişiyi alırsın.AP build zaten ultini 800 küsür dmg yapman çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Ultisi tf değiştircek cinsten gayet.Al ez oyuna gir bi at bakalım ultiyi.AD build gitsen bile gene o ultiyle atlayıp bir kişiyi alırsın.AP build zaten ultini 800 küsür dmg yapman çok kolay.

Alıntıları Göster
    Ap buildle ulti sallamak kadar zevkli birşey yok ...

• quote:

Orijinalden alıntı: CoyoTe !

Ap buildle ulti sallamak kadar zevkli birşey yok ...

Alıntıları Göster
    Sana şimdiden söyleyeyim Ezreal kolay bir şampiyon değil. Zevkli ama zor.

Kendini iyi pozisyonlaman lazım yoksa 1 cc = öldün. Ezreal çok hareketli bir şampiyon sürekli hareket halinde olmalısın. Eğer ben hard carry olmak istiyorum düzgün support verin beni kimse tutamasın diyosan Ashe oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

Sana şimdiden söyleyeyim Ezreal kolay bir şampiyon değil. Zevkli ama zor.

Kendini iyi pozisyonlaman lazım yoksa 1 cc = öldün. Ezreal çok hareketli bir şampiyon sürekli hareket halinde olmalısın. Eğer ben hard carry olmak istiyorum düzgün support verin beni kimse tutamasın diyosan Ashe oyna.

Alıntıları Göster
    Öncelikle ultisi çok güzel.Şimdi bir el oynadım, 2 tane lane shot yaptım ultisiyle.Ad kastım tabiki, ap kasınca minion kesilmiyor.Hiç bir işe yaramıyor ultisi sınırlı.Oyunda 3 tane leaver vardı şimdi(2'si mid game) ben yine fazla kill aldım death sayımdan.Sürekli hareket ediceksin adamlar üstüne geldiği gibi e ile flash ile kaçıcaksın çünkü paper herodur.Ölürsün 2 3 skill'e

Bu da resim.
     Ezreal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Capone! -- 30 Ağustos 2011; 5:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Al Capone!

Öncelikle ultisi çok güzel.Şimdi bir el oynadım, 2 tane lane shot yaptım ultisiyle.Ad kastım tabiki, ap kasınca minion kesilmiyor.Hiç bir işe yaramıyor ultisi sınırlı.Oyunda 3 tane leaver vardı şimdi(2'si mid game) ben yine fazla kill aldım death sayımdan.Sürekli hareket ediceksin adamlar üstüne geldiği gibi e ile flash ile kaçıcaksın çünkü paper herodur.Ölürsün 2 3 skill'e

Bu da resim.
     Ezreal

Alıntıları Göster
    Hiç sıkmaz kesinlikle. İster Ad, ister ap, ister hybrid falan oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Hiç sıkmaz kesinlikle. İster Ad, ister ap, ister hybrid falan oynarsın.

Alıntıları Göster
    cooldown botu alıp cooldownları düşürdünmü q ile damların canını okursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

cooldown botu alıp cooldownları düşürdünmü q ile damların canını okursun

Alıntıları Göster
    genelde ad oynarlar fakat ben ap ezreali daha çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HouseM.D.

genelde ad oynarlar fakat ben ap ezreali daha çok seviyorum

Alıntıları Göster
    Tavsiye build yapayım:
    Doran's Blade > CDR Bot > Sheen > Bloodthirster > Trinity Force > Banshee's Vail > Infinity Edge > Guardian Angel

IE ve BV'nin yerini karşı takımın zayıf olması halinde değiştirmek daha mantıklı tabi. Karşı takımda AD carry bolluğu varsa BV yerine Thornmail çok daha iyi. 3v1 yapıp thornmail sayesinde sağ çıkıp sonra da gidip bir adam daha alıp Quadra'ya ulaşmışlığım vardır. Karşı takımda düzgün adam yok ve tek kale oynuyorasnız da Infinity Edge > Phantom Dancer yapmak işe yarayabilir, hatta Bloodthirster'dan sonra Trinity Force'u boşverip AD carry itemlerine geçilebilir direk. Tank bolluğu varsa da malum Madred's Bloodrazor.

Tabi bu yazdığım deneyimlerim sonucu en sağlıklısı olduğunu düşündüğüm build. Ben genelde Ezreal'le karşı takımı yendiğim için daha ofansif bir buildle oynuyorum. Örneğin CDR bot yerine Berserker's Grave alıyorum, IE rush yaptığım bile oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 30 Ağustos 2011; 9:58:25 >

• quote:

Tavsiye build yapayım:
    Doran's Blade > CDR Bot > Sheen > Bloodthirster > Trinity Force > Banshee's Vail > Infinity Edge > Guardian Angel

IE ve BV'nin yerini karşı takımın zayıf olması halinde değiştirmek daha mantıklı tabi. Karşı takımda AD carry bolluğu varsa BV yerine Thornmail çok daha iyi. 3v1 yapıp thornmail sayesinde sağ çıkıp sonra da gidip bir adam daha alıp Quadra'ya ulaşmışlığım vardır. Karşı takımda düzgün adam yok ve tek kale oynuyorasnız da Infinity Edge > Phantom Dancer yapmak işe yarayabilir, hatta Bloodthirster'dan sonra Trinity Force'u boşverip AD carry itemlerine geçilebilir direk. Tank bolluğu varsa da malum Madred's Bloodrazor.

Tabi bu yazdığım deneyimlerim sonucu en sağlıklısı olduğunu düşündüğüm build. Ben genelde Ezreal'le karşı takımı yendiğim için daha ofansif bir buildle oynuyorum. Örneğin CDR bot yerine Berserker's Grave alıyorum, IE rush yaptığım bile oluyor.

Alıntıları Göster
    sıkmıyor zevkli bir hero ama çok çabuk ölüyo birde teamfightlarda çok etkisiz şimdi bütün büyüleri skill shot rakip akıllıysa teamfightlara munionların olduğu yerde giriyor direkt skillerin boşa gidiyo sadece w var munionlara çarpmayan kenara çekileyim dersen bu sefer rakipte ona göre pozisyon alıyor. munionlar yoksa tank en önden bir geliyor istediğin kadar büyü at hiçbir şey olmuyo. bugüne kadar 1 tane ezreal gördüm çok güzel oynuyordu o adamda full crit itemleri almıştı phantom+infinity falan bir vurunca 400-500 çakıyordu baya iyi skor yapmıştı.

• Kesinlikle almani onermem.Cok guclu ve severek oynadigim bir hero ama oyunu bir yil oynadiktan sonra potansiyelini sonuna kadar kullanarak oynayabildigimi hissettim.2 haftalik oyun tecrubesiyle karsina gelecek bir brand/annie/vayne seni her turlu ezer.Daha kolay karakterler secmeni oneririm.
    Ayrica ezreal a sikici diyen elemanlar buyuk ihtimalle iyi oynayamiyordur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.