Şimdi Ara

Ezreal Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilk sorunum kıyafet ile ilgili. Pulsefire ezreal ile oynayamıyorum hep feedliyorum 0/6 falan yapıyorum. Buzul ezreal ile de akıyorum ama . 6/0 yapıyorum. Bu neden olabilir?

Diğer sorum blue ez mi daha iyidir normal ez mi? Blue yaptım bugün ama çok saçma dizdim itemlerimi ( nashorun dişi aldım ) . Hep q spalmladım ultisini de 30 saniyede 1 kullandım. Çok eğlendim yani. Ama hemen de yatıyordum. Bana güzel bir build söyler misiniz? Bekleme süresinde azalma olan e defansif olan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yardım

• 3 lü kuvvet kanasusamış a.s botu son fısıltı kara balta koruyucu melek gg wp
  • bence oyunu sil ve arkana uzan. o anın keyfini çıkar...
  • pulsefire de oynaman lazım asıl efektler falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

bence oyunu sil ve arkana uzan. o anın keyfini çıkar...

Çok komiksin 789

• quote:

Orijinalden alıntı: Szef

quote:

Çok komiksin 789

puysefaya ezim var demenden daha komik değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ve Sejuani nerf geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çok komiksin 789

Sen ne diyorsun değişik ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok komiksin 789

Sen ne diyorsun değişik ?

anladın sen.
  • Amaç: Ezrealın iki kostümü var.

Neyse blue ezreal yap q spam 30 snde bir ultinin keyfini çıkar. İnternette bulursun bir konuya daha yazamayacağım blue buildi.
  • üçlü kuvvet, kanasusamış, as bot, son fısıltı, hayalet dansçı son eşyayıda keyfine artık, donmuş yürek çıkabilirsin q attığında adamı slowlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Amaç: Ezrealın iki kostümü var.

Neyse blue ezreal yap q spam 30 snde bir ultinin keyfini çıkar. İnternette bulursun bir konuya daha yazamayacağım blue buildi.

Hayır tüm kostümleri açık ( qapaq )

• Ez falan adc degil yahic begenmiyorum ben 6 da 6 item yaptim her turlu mavi build uclu kuvvetli buildler falan ama sonuc doger adc lerin yaninda pasif kaliyor yani bi varus al tf de saniyler icinde 5 6 snyede mesala6 da 6 itemler ilepenta atma sansin yukse ama ez e bakarsan ez ile vur kac oynucaksin q atcan w atcan duz vuruslar hizli degil zaten biseyde yapmuyor ez oynama bence o kostum lere versigin paranin ustune bir su ic

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Ez falan adc degil yahic begenmiyorum ben 6 da 6 item yaptim her turlu mavi build uclu kuvvetli buildler falan ama sonuc doger adc lerin yaninda pasif kaliyor yani bi varus al tf de saniyler icinde 5 6 snyede mesala6 da 6 itemler ilepenta atma sansin yukse ama ez e bakarsan ez ile vur kac oynucaksin q atcan w atcan duz vuruslar hizli degil zaten biseyde yapmuyor ez oynama bence o kostum lere versigin paranin ustune bir su ic

Kendi fikrin dostum bir şey diyemem . Blue oynarsan o her saniye attığın q skili çok zevk veriyor. E skili zaten blue sayesinde 3 saniye falan oluyor. Kassadin'in ultisi gibi . Q at w at gg. Zaten hep mid geçtim 30 saniyede 1 ulti attım milyonlara adamlara vs. Çok eğlenceli yani.

• quote:

quote:

Ez falan adc degil yahic begenmiyorum ben 6 da 6 item yaptim her turlu mavi build uclu kuvvetli buildler falan ama sonuc doger adc lerin yaninda pasif kaliyor yani bi varus al tf de saniyler icinde 5 6 snyede mesala6 da 6 itemler ilepenta atma sansin yukse ama ez e bakarsan ez ile vur kac oynucaksin q atcan w atcan duz vuruslar hizli degil zaten biseyde yapmuyor ez oynama bence o kostum lere versigin paranin ustune bir su ic

Kendi fikrin dostum bir şey diyemem . Blue oynarsan o her saniye attığın q skili çok zevk veriyor. E skili zaten blue sayesinde 3 saniye falan oluyor. Kassadin'in ultisi gibi . Q at w at gg. Zaten hep mid geçtim 30 saniyede 1 ulti attım milyonlara adamlara vs. Çok eğlenceli yani.

Ben 1 hafta falan oynadim baktim olmuyor biraktm twitch dene daha zevkli bence genede secimine saygi duyarim

• quote:

quote:

quote:

Ben 1 hafta falan oynadim baktim olmuyor biraktm twitch dene daha zevkli bence genede secimine saygi duyarim

Twitch oynadım çok op ona bir lafım yok ulti açıp taa basenin oradan bile vurabiliyorsun . Zaten ben ezreal ile mid gitmeye çalışırım mid olmaz ise adc derim. Ezreal sadece adc oynanmaz bence solo bile oynarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Amaç: Ezrealın iki kostümü var.

Hayır tüm kostümleri açık ( qapaq )

Oo zenqinsin panpa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.