Şimdi Ara

ezreal neden full ad çıkılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ezraelin her skilinde büyü gücü var.atakta var ama tüm skillerinde mi bilmiyorum.karışık çıkarsanız çok güçlü olur.çıkılacak itemlerde en iyi bence şöyle.bir saldırı hızı ayakkabısı hız veren efsun la efsunluyoruz.iki hextech silah kılıç.üç ap can veren kristal asa.4. trinity force.5 atak can veren donmuş balyoz.6da gunsonun hiddeti miydi onu çıkıyoruz mükemmel bir güç çıkıyor ortaya.yorumlarınızı bekliyorum.

• Efsun?
  • Ben tank çıkıyorum. Ad carry gibi gözüktüğüm için herkes bana odaklanıyor ve kazanıyoruz Gold 2 oldum bunu yaparak
  • Arkadas hybrid kasilir mi demek istemis. Bende acmistim bunun konusunu ama viable degil malesef. Ya ad yada ap git bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 15 Nisan 2013; 19:36:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tehlikely

Efsun?

ayakkabıya özellik eklemenin adı efsundu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezioreyis

quote:

Efsun?

ayakkabıya özellik eklemenin adı efsundu sanırım.

Kardeş bu oyun İKV değil sen neyin kafasındasın.
  • quote:

Efsun?

EFSUN koruyucu özelligi olan bir cesit kutsal güctür.dünyada bir kisi tarafindan yapilir.etkisi ise her türlü zehirli olan canli yaratiklardan korur.mesela yilan,akrep,örümcek,ari,kene gibi benzeri yaratiklarin sokmalarindan kesinlikle zarar görmezsiniz.sokma olduktuktan sonra zehir kendiliginden geri cikar.

Birde efsun botu diye bir şey varmış metin 2 için şimdi öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karışık kasmak pek bir işe yaramıyor. Full ad ya da full ap daha mantıklı. ap-cdr kasarsan 30 snde bir ulti arkadan oynanması kolay bir champ olduğundan w ile takımı desteklee falan filan.
  • iceborn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacem

Ben tank çıkıyorum. Ad carry gibi gözüktüğüm için herkes bana odaklanıyor ve kazanıyoruz Gold 2 oldum bunu yaparak

Karşındakiler o kadar can barını göremeyecek kadar körlerdi yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

quote:

Ben tank çıkıyorum. Ad carry gibi gözüktüğüm için herkes bana odaklanıyor ve kazanıyoruz Gold 2 oldum bunu yaparak

Kendi çapında eğleniyor bırak eğlensin bugünün çocukları yarının geleceği
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

quote:

Kendi çapında eğleniyor bırak eğlensin bugünün çocukları yarının geleceği

• Oldu o zaman.

• Biraz anlatım bozukluğun var ve saçma cümleler kurmuşsun ama kısaca özetlersek hybrid kasılır mı demeye çalışmışsın evet kasılır ama abartmadan yani tri force yeter belki hextech sonra tones of damage.
  • Hadi biz kalkalımm.
  • hybrid build 1. sezonda kaldı kayle gibi nadir karakterler zar zor kaldırıyor artık hybridi.
    not: içimden bir ses "hybrid"i yanlış yazdım diyor
  • her skilinde büyü gücü var.iki veya üç skilinde atak var.hibrid en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahri

hybrid build 1. sezonda kaldı kayle gibi nadir karakterler zar zor kaldırıyor artık hybridi.
    not: içimden bir ses "hybrid"i yanlış yazdım diyor

1. hybrid doğru yazmışsın bro
    2. jaxta ad ağırlıklı hybridde iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezioreyis

her skilinde büyü gücü var.iki veya üç skilinde atak var.hibrid en mantıklısı.

hybrid mantıklı değil çünkü düz atakların güçsüz oluyor buda pasifi useless yapıyor ap de aynı şekilde
  • quote:

Ağladım :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.