Şimdi Ara

F-16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

F-16

F-16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcansuner -- 17 Aralık 2006; 20:29:05 >

•  F-16
  •  F-16

F-16

F-16

F-16

• burdada youtube ekledim bir video var.sonlarda güzel f-16 lar var.

http://www.youtube.com/watch?v=4f-FCcN15Sg
  • YA HOCAM BUNLARIN YAKIT SİSTEMİ NASIL NORMAL HAYATDA OPTOLARIN KULLANDIGI BENZİN YAKIINDAN FARKLIMI BU KONUDA BİLĞİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM ....
  •  F-16
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

YA HOCAM BUNLARIN YAKIT SİSTEMİ NASIL NORMAL HAYATDA OPTOLARIN KULLANDIGI BENZİN YAKIINDAN FARKLIMI BU KONUDA BİLĞİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM ....

bu konuda çok fazla bir bilgim yok fakat uçakların kullandığı yakıt ile otomobillerin kullandığı yakıtın farklı olduğunu kesin biliyorum.

f-16ların 1 saatlik uçuşu 10000$ civarında bir yakıt harcıyormuş
  • quote:

YA HOCAM BUNLARIN YAKIT SİSTEMİ NASIL NORMAL HAYATDA OPTOLARIN KULLANDIGI BENZİN YAKIINDAN FARKLIMI BU KONUDA BİLĞİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM ....

Yakıt sistemi hakkında kısaca bilgi: (rapid )

http://rapidshare.com/files/8270699/yak__305_t_sistemi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 20 Aralık 2006; 16:51:01 >
  • Hocam çok güzel çalışma olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Hocam çok güzel çalışma olmuş.

Çeşitli kaynaklardan elde ettim. Teşekkürler.
    Meraklı bir kişi :
     F-16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 21 Aralık 2006; 15:56:10 >
  • bunlar super ama kaç paradır ...

• güzel bir iş başarmışşınız
  • Bildiğim kadarıyla A-1 jet yakıtı kullanıyorlar bu yakıt normal benzinden kat kat hafif ve uçucu olduğunu biliyorum. Bir de çevreden duyduğum kadarıyla bu zippo çakmaklarında kullanılan benzin A-1 jet yakıtı olduğunu duydum o benzinde hafif ve uçucu yanlışsan düzeltin beni arkadaşlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

bu konuda çok fazla bir bilgim yok fakat uçakların kullandığı yakıt ile otomobillerin kullandığı yakıtın farklı olduğunu kesin biliyorum.

f-16ların 1 saatlik uçuşu 10000$ civarında bir yakıt harcıyormuş

• kobralardan başka yokmu?
    hep aynı filo?
  • F-16 tedavülden kalkmak üzere haberleri duymadınız mı tipi gzl ama yaşlandı yerini F-35 bırakacak artık
  • F-16 yaşlı ama sürekli yeni teknolojilerle donatılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

F-16 tedavülden kalkmak üzere haberleri duymadınız mı tipi gzl ama yaşlandı yerini F-35 bırakacak artık

belki amerikada falan ama diğer ülkelerde özellikle türkiyede f-16 ların tedavülden kalkması zor,zaten uçak gücümüzün birçoğunu f-4 ler oluşturuyor,onlar yanlıs hatırlamıyorsam 1970 civarı üretildiler ve modernizasyon ile hala taş gibi kullanılmaktalar yani f-16 ların halan uzun ömürleri var önlerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

F-16 tedavülden kalkmak üzere haberleri duymadınız mı tipi gzl ama yaşlandı yerini F-35 bırakacak artık

belki amerikada falan ama diğer ülkelerde özellikle türkiyede f-16 ların tedavülden kalkması zor,zaten uçak gücümüzün birçoğunu f-4 ler oluşturuyor,onlar yanlıs hatırlamıyorsam 1970 civarı üretildiler ve modernizasyon ile hala taş gibi kullanılmaktalar yani f-16 ların halan uzun ömürleri var önlerinde

yaw tamam çok emektarlar ama yeni nesil hava savaş sistemlerine kesinlikle uymuyolar f-35 insanlı savaş uçaklarının sonuncusu gibi gözüküyo tamamen bilgisayara dönülecek eğer biz f-4 kullanmaya devam edersek valla sonuç iyi olmaz zaten t.c tam olarak hatırlamıyorum ama 5-6 yıl sonra tedavülden de kalkacak

• "batuhanbb"

ben sana söyliyim f-16 ların en az 10 yılı var daha, f-4 üde yabana atma evet yaşlıdır dededir ama bir çok özelliği bünyesinde barındırmaktadır tarihi eser bile olsa bakma sen

türk ordusu birden filosunu değiştiremez önce f-4,f-5 gibi eski uçaklar gider daha sonra sıra f-16 lara gelir,

hava gücümüz konusundada hiç karamsar olmadı belli başlı herkesin bildiği ülkeler hariç (a.b.d,ingiltere v.b) dünyadaki birçok ülkeden çok üstünbi hava gücümüz var
  • Sanıyosam dünyada en dayanıklı uçak olarak bilinen Rus Mig leridir.Yorum sizin migler hakkındaki düşünceler ve bilgiler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.