Şimdi Ara

F-16 yı olduğu yerden kaldırma projesi [Mühendisler İçeri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F-16 yı olduğu yerden kaldırma projesi [Mühendisler İçeri]

Şimdi bi f-16 olduğu yerde yeterli hıza ulaşıcak ve kalkıcak. Bu kadar basit işte. Savaşta üsler bombalananınca kur aha böyle bi platform olduğu yerden kalksın. Hatta savaş gemilerine de koy o platformu olsun sana uçak gemisi. Artık her yer havaalanı. Tutar mı bu proje beyler?

• Ruslar dediğin sistemi senelerdir kullanıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 10 Ağustos 2017; 19:46:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Hocam benim dediğim sistem bu değil. Bildiğin koşu bandı olcak uçağın altında bant istenen hıza ulaşınca uçakla beraber, Uçak kalkacak işte.
  • Kardesim niye kastin ki f-35 dedigin seyi gayet güzelce yapıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Bize gelecek olan f-35 lerin o özelliği yokmuş farklı modelmiş diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treopoles

Bize gelecek olan f-35 lerin o özelliği yokmuş farklı modelmiş diye duydum.

Evet öyle asagiya dönmüyor bizimkinin motoru. Senin taktigi açar misin anlamadim tam

• O koşu bandı kalkarken ve inerken zarar görebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi reis, Uçağın altına bi tane paltform kuruyoruz. Normal spor salonlarındaki Koşu bandını düşün onun büyüğü işte. Uçağı üstünde yeterli hıza ulaştırıyorsun. Sonra kalkıyor uçak yola devam ediyor işte.
  • Treopoles T kullanıcısına yanıt
    Uçak gemileri için üretin modeller farklı olur zaten.
  • Hacı hızı uçağın kalkması için gereken hız kadar olması lazım en az. Uçağı taşısın yeter işte. Taşımaz mı XD
  • bu projeyi amerika f-35 ismiyle satışa çıkaralı çok oldu kardeş
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    reis f35i bilmesek bizi ayakta dolandıracan. f 35 in altına koşu bandı mı koyuyorlar. Motoru felan döndürüyor f35 zaten o model de bize gelmeyecek.
  • quote:

reis f35i bilmesek bizi ayakta dolandıracan. f 35 in altına koşu bandı mı koyuyorlar. Motoru felan döndürüyor f35 zaten o model de bize gelmeyecek.

kardeş savaş durumunda adam zaten senin hava alanlarını bombalarsa koşu bandı kısmını da bombalamış olur. Bunun için her ülkenin kendi otoyolları vardır bu amaca hizmet edecek. Ayrıca çok saçma bir sistem bu araba değil ki çekiş gücüyle kalksın olduğu yerde. F35 teki sistem benzeri görülmemiş motor döndürme sistemidir ancak normal bir uçağın hızlanması için kanat motorlarına yoğun düzeyde hava girmesi lazım.

edit: zira senin dediğin sistemde uçak fiili duruma geçtiğinde torktan dolayı biraz gidip duracaktır çünkü gerekli hava sirkülasyonu sağlanmamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 10 Ağustos 2017; 20:12:40 >

• Dilbilen kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş sistem çöp benim o zaman
    Hocam yanlismi anladim bilmiyorum ama dikey kalkiş ozelligi olmayan bi ucagin altina hareketli bir bant koyup mu kaldirmayi dusunuyorsunuz?

Eğer oyleyse kaldirma kuvvetini nasil elde edeceksiniz anlamadim.

Edit: Yukarda bir arkadaş cevabı vermiş. Bende sistemi yanlış anlamamışım Bu arada uçak gemilerinde hali hazırda kısa mesafeli kalkış için kullanılan bir sistem var. " Catapult " olarak geçiyor. Fırlatma sistemi de diyebiliriz buna. Video ile de pekiştireyim daha iyi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwe Sulimo -- 10 Ağustos 2017; 20:51:56 >

• quote:

Bak şimdi reis, Uçağın altına bi tane paltform kuruyoruz. Normal spor salonlarındaki Koşu bandını düşün onun büyüğü işte. Uçağı üstünde yeterli hıza ulaştırıyorsun. Sonra kalkıyor uçak yola devam ediyor işte.

Yanlis anladim sanmistim da dogru anlamisim ciddi ciddi. Biraz sacma degil mi hiz kazanmiyor ki böyle ucak. Motorlara tam guc vermekten bahsediyorsan air carrierlerde yapılıyor o da zaten.

• F-16 yı olduğu yerden kaldırma projesi [Mühendisler İçeri]
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

quote:

Yanlis anladim sanmistim da dogru anlamisim ciddi ciddi. Biraz sacma degil mi hiz kazanmiyor ki böyle ucak. Motorlara tam guc vermekten bahsediyorsan air carrierlerde yapılıyor o da zaten.

Hız nasıl kazanmıyor, sen koşu bandında koşarken hız kazanmadığını mı sanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

quote:

Hız nasıl kazanmıyor, sen koşu bandında koşarken hız kazanmadığını mı sanıyorsun

Hiz kavramini arastirmanizi oneririm. Hiz yer degistirme miktari/zamandir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin dediğimiz hız tekerleklerin hızlı dönmesi yada motorun tam kapasite çalışması değildir. Uçağın öncelikle kanadın üstünde yüksek ve altında yüksek basınç oluşturman lazım. Yoksa biz arabaları koşu bandında hızlandırıp normal yola çıkartalım ne olur mesela?? Aynı mantık.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.