Bildirim
F-16 yı olduğu yerden kaldırma projesi [Mühendisler İçeri]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam benim dediğim sistem bu değil. Bildiğin koşu bandı olcak uçağın altında bant istenen hıza ulaşınca uçakla beraber, Uçak kalkacak işte. -
Kardesim niye kastin ki f-35 dedigin seyi gayet güzelce yapıyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bize gelecek olan f-35 lerin o özelliği yokmuş farklı modelmiş diye duydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Treopoles
Bize gelecek olan f-35 lerin o özelliği yokmuş farklı modelmiş diye duydum.
Evet öyle asagiya dönmüyor bizimkinin motoru. Senin taktigi açar misin anlamadim tam
O koşu bandı kalkarken ve inerken zarar görebilir.
Bak şimdi reis, Uçağın altına bi tane paltform kuruyoruz. Normal spor salonlarındaki Koşu bandını düşün onun büyüğü işte. Uçağı üstünde yeterli hıza ulaştırıyorsun. Sonra kalkıyor uçak yola devam ediyor işte. -
Uçak gemileri için üretin modeller farklı olur zaten. -
Hacı hızı uçağın kalkması için gereken hız kadar olması lazım en az. Uçağı taşısın yeter işte. Taşımaz mı XD -
bu projeyi amerika f-35 ismiyle satışa çıkaralı çok oldu kardeş -
reis f35i bilmesek bizi ayakta dolandıracan. f 35 in altına koşu bandı mı koyuyorlar. Motoru felan döndürüyor f35 zaten o model de bize gelmeyecek. -
quote:
reis f35i bilmesek bizi ayakta dolandıracan. f 35 in altına koşu bandı mı koyuyorlar. Motoru felan döndürüyor f35 zaten o model de bize gelmeyecek.
kardeş savaş durumunda adam zaten senin hava alanlarını bombalarsa koşu bandı kısmını da bombalamış olur. Bunun için her ülkenin kendi otoyolları vardır bu amaca hizmet edecek. Ayrıca çok saçma bir sistem bu araba değil ki çekiş gücüyle kalksın olduğu yerde. F35 teki sistem benzeri görülmemiş motor döndürme sistemidir ancak normal bir uçağın hızlanması için kanat motorlarına yoğun düzeyde hava girmesi lazım.
edit: zira senin dediğin sistemde uçak fiili duruma geçtiğinde torktan dolayı biraz gidip duracaktır çünkü gerekli hava sirkülasyonu sağlanmamış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 10 Ağustos 2017; 20:12:40 >
-
eyvallah kardeş sistem çöp benim o zaman -
Hocam yanlismi anladim bilmiyorum ama dikey kalkiş ozelligi olmayan bi ucagin altina hareketli bir bant koyup mu kaldirmayi dusunuyorsunuz?
Eğer oyleyse kaldirma kuvvetini nasil elde edeceksiniz anlamadim.
Edit: Yukarda bir arkadaş cevabı vermiş. Bende sistemi yanlış anlamamışım Bu arada uçak gemilerinde hali hazırda kısa mesafeli kalkış için kullanılan bir sistem var. " Catapult " olarak geçiyor. Fırlatma sistemi de diyebiliriz buna. Video ile de pekiştireyim daha iyi anlarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwe Sulimo -- 10 Ağustos 2017; 20:51:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bak şimdi reis, Uçağın altına bi tane paltform kuruyoruz. Normal spor salonlarındaki Koşu bandını düşün onun büyüğü işte. Uçağı üstünde yeterli hıza ulaştırıyorsun. Sonra kalkıyor uçak yola devam ediyor işte.
Yanlis anladim sanmistim da dogru anlamisim ciddi ciddi. Biraz sacma degil mi hiz kazanmiyor ki böyle ucak. Motorlara tam guc vermekten bahsediyorsan air carrierlerde yapılıyor o da zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS
quote:
Bak şimdi reis, Uçağın altına bi tane paltform kuruyoruz. Normal spor salonlarındaki Koşu bandını düşün onun büyüğü işte. Uçağı üstünde yeterli hıza ulaştırıyorsun. Sonra kalkıyor uçak yola devam ediyor işte.
Yanlis anladim sanmistim da dogru anlamisim ciddi ciddi. Biraz sacma degil mi hiz kazanmiyor ki böyle ucak. Motorlara tam guc vermekten bahsediyorsan air carrierlerde yapılıyor o da zaten.
Hız nasıl kazanmıyor, sen koşu bandında koşarken hız kazanmadığını mı sanıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Viper13
quote:
Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS
quote:
Hız nasıl kazanmıyor, sen koşu bandında koşarken hız kazanmadığını mı sanıyorsun
Hiz kavramini arastirmanizi oneririm. Hiz yer degistirme miktari/zamandir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin dediğimiz hız tekerleklerin hızlı dönmesi yada motorun tam kapasite çalışması değildir. Uçağın öncelikle kanadın üstünde yüksek ve altında yüksek basınç oluşturman lazım. Yoksa biz arabaları koşu bandında hızlandırıp normal yola çıkartalım ne olur mesela?? Aynı mantık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- eci ne demek
- sinan akçıl boyu
- ispirto nerede satılır
- istanbul kart kara listeden nasıl çıkılır
- tırtıklı saç teli neden olur
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X