< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
F-35A savaş uçağı nükleer bomba taşıma sertifikası aldı (2. sayfa)

-
-
İki adımlı kimlik doğrulama kodu ile gönderiyorlar galiba. Cep telefonu yanında değilse uçağın şifresi açılmıyor. Şebeke de çekmeli. Ne cahil insanlar var ya. Amerikadan kod gelmeden uçak çalışmıyormuş. :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlerine geldiğinde sanki kural tanıyacaklar. Sıkışınca istediğiniz gibi kullanırsınız, sonra kılıfına uydurursunuz.
Bugün Irak, Suriye, Mısır, Filistin da yapılanların hangisi insanlığa uygun bir savaş acaba. Doğu Türkistan'a yapılanda ayrı bir vahşet.
Rusya Ukrayna savaşını de ekleyebiliriz, maşa olarak kullanılan Ukrayna.
Bunların hangisi kanunlara nizamlara uygun savaşlar? hiçbiri
Birisi durdurabiliyor mu? Hayır.
O zaman boşuna kılıfına uydurmaya çalışmasınlar.
-
KAAN'ı hala F35 klonu sananları ayıklayıverin geçin ya ne uğraşıyorsunuz? F22 miymiş neymiş az daha eski model herhalde çünkü numarası daha düşük..
mantık sıfır zaten de hayatında kağıttan uçak yapmamış elemanlar uçak mühendisi burada. var mı bir tane uçak müh. mezunu arkadaşınız? benim var adam yazılımcı oldu dedim neden lufthhan nasıl yazılıyor la bu girmedin? uçak müh. deyince acil çıkışlar şu yönde diye gösteriyorlar ya öyle sanıyordum.
-
Çocukları etten kalkan olarak kullananları desteklemeliydi di mi :D
-
Bizim 5. Nesil uçağımız Kaan’ın hiç ulaşamayacağı bir özellik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaan inşallah bunlardan daha iyi olur, umudum o...
Ama daha ortada tasarlanmış bir motor bile yok, ileride inşallah projenin başına bir iş gelmez yada vazgeçilmez...
Bu uzun süre içerisinde yunan da f35 olacak vs vs vs vs... diye gider bu konu...
-
2028 blok 4 F35'ler geliyor. F35 demode oluyormuş gelde gülme buna şimdi. Hayır güncelleme almasa tamam diyeceğim de .
neyse
-
Malum partilileri kandırmak kolay. Alamadık ya kedi ciğer meselesi oldu. Şifre geliyormuş iki adımlı doğrulama sanırım. O kodu girmezlerse çalışmıyormuş kontak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X