Galatasaray Kulübü'nün bir gün önce yapılan yönetim kurulu toplantısında en tecrübeli yöneticilerden olan Semih Haznedaroğlu, "Şike operasyonunda yönetim olarak Fenerbahçe'nin yanında durmalıyız" diye konuştu.
DHA'dan Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; Türk futbolunu sarsan şike operasyonu, Galatasaray'ı da içinden sarsmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün yığınla sorunu varken, yönetim milyonlarca euro harcama yapıp yeni bir takım kurmasına rağmen, bir gün önce yapılan yönetim kurulu toplantısında ezeli rakip Fenerbahçe'nin durumunun, toplantı süresinin büyük bir bölümünü kapsadığı ortaya çıktı.
Başkan Ünal Aysal yönetiminin en tecrübeli ismi olan, geçmiş yıllarda birçok defa yönetim kurulunda bulunan Semih Haznedaroğlu, yaptığı konuşma ile yönetim içinde yeni bir kriz çıkardı. Haznedaroğlu, başkan Ünal Aysal ile Adnan Öztürk'ü eleştirerek yaptığı konuşma sarı-kırmızılı yönetimde şaşkınlık yarattı.
"ARTIK FENERBAHÇE'Yİ DESTEKLEYELİM"
Haznedaroğlu'nun, "Şike operasyonu sonrasında Kulüpler Birliği toplantılarında bütün gücümüzle Fenerbahçe'nin yanında yer almalıyız. Benim amcamın oğlu Fenerbahçeli, her gün bana mesaj atıp, 'Ne olacak bizim halimiz? Ne olur bizimle uğraşmayın' diyor. Evden çıkıyorum, kapıcım Fenerbahçeli, bana diyor ki 'Uğraşmayın bizimle, ligden düşmeyelim'. Bakkal, manav öyle. Biz de artık Fenerbahçe'yi destekleyelim. Onlar bizim dostumuz" diye konuştuğu öğrenildi.
Eğer doğruysa
quote:
Orijinalden alıntı: ghostriderx Haznedaroğlu'nun, "Şike operasyonu sonrasında Kulüpler Birliği toplantılarında bütün gücümüzle Fenerbahçe'nin yanında yer almalıyız. Benim amcamın oğlu Fenerbahçeli, her gün bana mesaj atıp, 'Ne olacak bizim halimiz? Ne olur bizimle uğraşmayın' diyor. Evden çıkıyorum, kapıcım Fenerbahçeli, bana diyor ki 'Uğraşmayın bizimle, ligden düşmeyelim'. Bakkal, manav öyle. Biz de artık Fenerbahçe'yi destekleyelim. Onlar bizim dostumuz" diye konuştuğu öğrenildi.
Eğer doğruysa
[/b]Doğru bir haber olduğunu düşünmüyorum. Olsa bile şu sebeplerden böyle düşünüyorsa yazık.
quote:
Haznedaroğlu'nun, "Şike operasyonu sonrasında Kulüpler Birliği toplantılarında bütün gücümüzle Fenerbahçe'nin yanında yer almalıyız. Benim amcamın oğlu Fenerbahçeli, her gün bana mesaj atıp, 'Ne olacak bizim halimiz? Ne olur bizimle uğraşmayın' diyor. Evden çıkıyorum, kapıcım Fenerbahçeli, bana diyor ki 'Uğraşmayın bizimle, ligden düşmeyelim'. Bakkal, manav öyle. Biz de artık Fenerbahçe'yi destekleyelim. Onlar bizim dostumuz" diye konuştuğu öğrenildi.
he gülüm dostumuz
Haber doğruysa gitsin kapıcıyı manavcıyı kendi teselli etsin ama Galatasaraylılıktan da istifa etsin. Biz aynı durumda olsak herkes bize vurur, kendiside küme düşelim diye gazetelere demeç verirdi.
amcasının oğlu her gün mesaj atıyorsa o zaman adam haklı bence
quote:
Orijinalden alıntı: ghostriderx
Galatasaray Kulübü'nün bir gün önce yapılan yönetim kurulu toplantısında en tecrübeli yöneticilerden olan Semih Haznedaroğlu, "Şike operasyonunda yönetim olarak Fenerbahçe'nin yanında durmalıyız" diye konuştu.
DHA'dan Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; Türk futbolunu sarsan şike operasyonu, Galatasaray'ı da içinden sarsmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün yığınla sorunu varken, yönetim milyonlarca euro harcama yapıp yeni bir takım kurmasına rağmen, bir gün önce yapılan yönetim kurulu toplantısında ezeli rakip Fenerbahçe'nin durumunun, toplantı süresinin büyük bir bölümünü kapsadığı ortaya çıktı.
Başkan Ünal Aysal yönetiminin en tecrübeli ismi olan, geçmiş yıllarda birçok defa yönetim kurulunda bulunan Semih Haznedaroğlu, yaptığı konuşma ile yönetim içinde yeni bir kriz çıkardı. Haznedaroğlu, başkan Ünal Aysal ile Adnan Öztürk'ü eleştirerek yaptığı konuşma sarı-kırmızılı yönetimde şaşkınlık yarattı.
Eğer doğruysa
Bizim yonetim tam salak.
Basının yalan haberidir gibi gelio
kulupler birliği toplantısında bizimde sesimiz kesilmiş sanırım , böyle bişey olduysa o yönetim dağılır bence gs kaldırmaz böyle şeyleri
hemen üyelikten istifa edip fb üyesi olup destekleyeblir.
Yalan haber olduğu çok belli.
Özellikle son paragraf, 14 yaşındaki kuzenimin kaleminden çıkmış gibi.
Bu adam geçen günde yüzme takımının başına liseden mi ne arkadaşını geçirmek istemiş olay çıkmıştı yüzücülerimiz bile protesto etmişler
Semih haznedaroğlu yıllardır camianın içindedir bir tek seçim zamanlarında lobi yaparken görürsünüz klübe zerre kadar katkısı olmayan çoğu liseliden sadece biri işte , canaydın'ın yönetiminde olan bir adamdan ne beklersinki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme