Şimdi Ara

F.E.A.R.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • First Entire Assult Recon yani F.E.A.R yani korku. Bu yılın en iyi FPS oyunu olacak gibi. Half Life 2 grafik motorunu abartı bir biçimde kullanmışlar ve çok yüksek donanım istiyor. Eğer iyi bir sisteminiz varsa geceleyin sesi biraz açarak oynamanızı tavsiye ederim . 7800GTX 2GB ram ve 2500 mhz de çalışan amd 64 ile 4xAA 16xAF 1024 ve herşey max da oynamak için yeterli ama çok da iyi olmayan fps aldım ona göre

• benim sistem oynamaya değermi acaba boşuna almayalım
    sistem imzada
  • imzam nerde
    p4 2.6 512 ram fx 5200
  • Oyun Source'u kullanmıyor. Riddick'in fizik ve grafik motoru kullanılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 27 Ekim 2005, 19:41:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snbaks

Oyun Source'u kullanmıyor. Riddick'in fizik ve grafik motoru kullanılıyor...

ya ben riddick i görme fırsatım olmadı önerirmisin nasıl bi oyun grafik oynanabilirlik bakımından falan nasıl yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: emo045

quote:

ya ben riddick i görme fırsatım olmadı önerirmisin nasıl bi oyun grafik oynanabilirlik bakımından falan nasıl yani

Grafiksel olarak güzel. Çok güzel yalnız kes-biç oyunu biraz (abartı olmasada). Bence denemeye değer bir yapım =)
  • abartmaya gerek yok fear ı
  • İmzadaki sistem 1024x768 Full detay 4xaa 8xaf maşallah MAHLUKAT gibi kasıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

İmzadaki sistem 1024x768 Full detay 4xaa 8xaf maşallah MAHLUKAT gibi kasıyor

Bir şey önereceğim bir "Texture Resolution" seçeneğini medium oyna. Oyunun halini beğenmezsen geri high yap. Tex. Res. çok kastırıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 27 Ekim 2005, 22:11:43 >
  • al işte o kadar tantana ettiler fear fear fear diye oynadık bitti böyle kısa oyunlarla gelmeyin be kardeşim ya grafik koyuyonuz iyi güzelde birazda oyunu uzun tutun ya oyun oyun değil benchmark testi sanki

ayrıca pekte korktuğumu söyleyemem bu oyundan (gece oynamama dahi zaten oyun karanlık olduğu için gündüz düzgün oynanmıyor geceleri oynuyodum gerdi desem bile abartmış oluru yani) fatal frame den sonra komedi diyeyim ben bu oyun için (senaryo olarak tabi )
  • Fatal Frame Baba oyundur kardeş. Harbiden bende oynadığımda çok beğendim. Şimdi 3.'sünü oynamak istiyorum. Ama jap verisiyonu var. Bakalım usa ya da eu vesiyonu nezaman gelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

al işte o kadar tantana ettiler fear fear fear diye oynadık bitti böyle kısa oyunlarla gelmeyin be kardeşim ya grafik koyuyonuz iyi güzelde birazda oyunu uzun tutun ya oyun oyun değil benchmark testi sanki

ayrıca pekte korktuğumu söyleyemem bu oyundan (gece oynamama dahi zaten oyun karanlık olduğu için gündüz düzgün oynanmıyor geceleri oynuyodum gerdi desem bile abartmış oluru yani) fatal frame den sonra komedi diyeyim ben bu oyun için (senaryo olarak tabi )

• fear kac bölüm. bi 10. bölümü gördük son heralde
  • Evet benimde bitti. Bu sene görsel olarak oynadığım en iyi oyundu diğerleri pacman gibi kaldı yanında . AI de çok güzel çatışmalar mükemmel, ölme pahasına yanlarına gittim bir iki kere neler yapıyor bunlar diye AI mükemmel hareketler yapıyor, dolapları devirip siper yapmalar falan...Grafik kartı ilk defa hakkını vardi ama daha bu kadar erken 7800GTX in bir oyunda zorlanması da düşündürmedi değil !! Bu oyunu grafik kartı testlerinde kesin kullanırlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Martin Mystere

Evet benimde bitti. Bu sene görsel olarak oynadığım en iyi oyundu diğerleri pacman gibi kaldı yanında . AI de çok güzel çatışmalar mükemmel, ölme pahasına yanlarına gittim bir iki kere neler yapıyor bunlar diye AI mükemmel hareketler yapıyor, dolapları devirip siper yapmalar falan...Grafik kartı ilk defa hakkını vardi ama daha bu kadar erken 7800GTX in bir oyunda zorlanması da düşündürmedi değil !! Bu oyunu grafik kartı testlerinde kesin kullanırlar...

diyorum ya bu oyun değil benchmark testi sanki ya

evet oyunda A.I. çok kaliteli

• quote:

Orjinalden alıntı: emo045

quote:

RİDDİCK YANILMIYORSAM DOOM MOTORUNU KULLANIYORDU ONDA DA TEXTURE DETAYI MAXIMUM YAPILIP GÖLGELER AÇILDIMI BAYA KASIYORDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.