Bildirim
F.E.A.R. COMBAT full ! kurulum sorunu
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sistemde daemon tools yada alcohol %120 gibi programlar varsa veriyormuş bunu
çözümü format
bende aynı dertten muzdaribim -
format derken pc komple format mı atmak gerekiyo sadece daemon tools u silip oyunu tekrar yükledim ama gene aynı açılmadı -
başına aynı şey gelen yokmu ? boşyere pc yi formatlamıyım -
ben de kurup açamamıştım elemanlar 1. oyunun üstüne yüklemem gerektiğini söylemişlerdi, 1. oyunu bulamadığım için öyle arşivimde duruyor... -
nasıl olucak anlamadım kurarken bende zaten fear war ve kuruluydu ona rağmen genede olmadı -
aynı olay benimde başıma geldi işe bak.bi PC manyağı arkımı çağırdım eve msdosdan bişiler vaptı deamon tools falan hepsini kaldırdı oldu.ama ne yaptığını anlayamadım -
bende sorun olmadı ama başka oyunlarda yaşamıştım sorunu.ilk öncelikle indirdiğin ek paketinin orjinal olması gerekiyor ve fear ı yani full olan fear ı silip yeniden yüklemen gerekiyor hiç bi save ve ya içinde hiç bir şey olmıyacam sonra yeniden silip yükledikten sonra ek paketini yükle.deamol tools u ve benzeri virtual sürücüleri kapat.sonra birde öyle girmeyi dene.ama bak ek paketin orjinal olması lazım eğer cd key istediğinde yazmazsan mp ye giremezsin -
ALLAH ALLAH -
dedigini yapıcam inş olur fear ın save dosyaları nerde oluyodu bilen warmı?
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
bende sorun olmadı ama başka oyunlarda yaşamıştım sorunu.ilk öncelikle indirdiğin ek paketinin orjinal olması gerekiyor ve fear ı yani full olan fear ı silip yeniden yüklemen gerekiyor hiç bi save ve ya içinde hiç bir şey olmıyacam sonra yeniden silip yükledikten sonra ek paketini yükle.deamol tools u ve benzeri virtual sürücüleri kapat.sonra birde öyle girmeyi dene.ama bak ek paketin orjinal olması lazım eğer cd key istediğinde yazmazsan mp ye giremezsin
-
abi bendede o sorun var ama bendeki F.E.A.R Combat değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X