Şimdi Ara

F.E.A.R Online 5MB Görünme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Doğru Yere mi Yazıyorum Bilmiyorum Ama Steamde İndirdiğim F.E.A.R Online İsimli Oyun Bende 5MB Olarak Görünüyor. Arkadaşımda İse 7GB Olarak Görünüyor. Oyunu İndiriyorum Açarken "Oyun başlatılamıyor. (kayıp uygulama dosyası)" Diye Bir Hata Veriyor. Burdaki Sorun Verdiği Hatada Değil Oyunun Boyutunun Küçük Olarak Görünmesi.

Denediklerim ;
    Steamı Kapattım Appcache'yi Sildim Reset Attım. BAŞARISIZ
    Oyunu Sildim Tekrar Yükledim. BAŞARISIZ
    Oyunun Özelliklerinden Oyunun Dosyalarının Tam Yüklendiğini Doğrula Dedim. Direk Tamamlanıyor Ve Başarılı Diyor Fakat Sonuç Yine Aynı. BAŞARISIZ

Lütfen Başına Gelen Ve Çözebilen Birisi Varmı ? Teşekkürler.

• aynen dostum bende az önce yükledim fakat durum aynı :/

Dostum bunu normal fear oyununun üstüne getiriyorsun galiba sadece online oynamak için patch olabilir ücretli oyunu alıp üstüne kurmak gerekiyodur tahminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuSn -- 23 Ekim 2014; 15:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuSn

aynen dostum bende az önce yükledim fakat durum aynı :/

Dostum bunu normal fear oyununun üstüne getiriyorsun galiba sadece online oynamak için patch olabilir ücretli oyunu alıp üstüne kurmak gerekiyodur tahminim

ama dediğim gibi oyun normalde 7gb online patchın 7gb olması garip oluyor ayrıca online oyunu yükleyince bir lisans veriyor normalde patch veya dlc lerin lisansını vermez diye biliyorum.

Edit : Arkadaşım oynamış fearın orjinali lazım değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üye0145 -- 23 Ekim 2014; 17:03:03 >
  • üye0145 Ü kullanıcısına yanıt
    dostum bende çözemedim eğer çözersen beni haberdar et mutlaka olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.