Şimdi Ara

F.E.A.R. YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER oyunu yükledim new game diyom zorluğu seçiyorum tüklemye başlıyor bölümü ve bu hatayı veriyo nedendir

F.E.A.R. YARDIM LÜTFEN

F.E.A.R. YARDIM LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane123456789 -- 26 Temmuz 2006; 17:19:15 >

• cevaplanana kadar up
  • up
  • ya forumda bunu nedenini bilen yokmu ya
  • ARKADAŞIM BENİM BİLGİSAYAR KALDIRDI BU OYUNU KENDİ BİLGİSAYARININ ÖZELLİKLERİNİ SÖYLERSEN YANITLARIM SENİNSORUNUNU BİR TAHMİNDE BULUNUYUM EKRAN KARTIN YETMİYO OLABİLİR YİNEDE AYARLARA GİRİP OYUNUN AYARLARINI LOW A GETİR BELKİ AÇILIR

NOT:OYUN MİNİMUM SİSTEMİ 512 REM 128 EKRARTI HIZI 3.0 GHZ İŞLEMCİ PENTİUM 4 İSTEMEKTEDİR. İYİ ŞANSLAR
  • büuük adam cevabın için sağol ben onu çözdüm şimdi başka hata geldi bunada bi yardımcı olursan sevinirim

F.E.A.R. YARDIM LÜTFEN
  • onafa ses kartın yetmiodur soundu görünce aklıma o geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl açıldı
    F.E.A.R 3 [ÇIKTI]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu oyunu ne etçem bi açıyo bi açmıyo deli oldum
  • boş wer 3 günlük dünya başka oyun oyna silah istiosan cod war medal war maç istiosan pes war fifa war araba istiosan nfs war burnout war strateji istiosan rise of war age of war generals war vsvs war savaş istiosan street fighter war tekken war daaa ne isticen ki
  • Dostum, Fear'ın kurulu olduğu dizinde SoundF,lterDB dosyası analiz edilemiyormuş. Fear'ın kurulu olduğu dizindeki Database klasörünü aç, FEAR.Gamdb00p dosyası varmı yokmu ona bak. verilen hatada bu dosyanın sağlamlığından, doğruluğundan emin olun diyor.
    Dosya orada yoksa bi yerlerden bulup yerine koy. Eğer ordaysa yenisini bulup yine koy. İnşallah işine yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.