Şimdi Ara

F klavye notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tavsiyeleriniz sonucu dell 6400 aldım yalnız bir de f klavye notebook arıyorum özeliikleri sorun diil benim icin önemli olan f klavye olması ancak sordugum yerlerde f klavye bulamadım sizce ne yapmalıyım?Bana f klavye lazım cabuk olursanız iyi olur her türlü öneriye acıgım cevaplarınızı bekliorum.Saygılarımla...

• Aklıma ilk olarak, MAC taşınabilirlerde F klavye olduğu geldi...
  • normal bi bilgisayara F klavye yükleyeblrsn e tabi tuşların yerini ezbere bilmen gerek..
  • arkadaşlar ben tuşların yerini ezbere biliyorum ama linux işletim sisteminde bölge dil seçenekleri varmı onu bilmiyorum bilen varsa söylesin ona göre bilgisayarama linux yükleyecem
  • kardeş linux te de var tam hatırlamıyorum ama bir ara biraz linux karıştırmıştım ama var olduğunu biliyorum bende f klavye kullanıyorum ondan
  • onu yapabildigimi bende biliyorum ama tusların yerini ezbere bilmiyorumHangi maclarde var bu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: MerT2244

onu yapabildigimi bende biliyorum ama tusların yerini ezbere bilmiyorumHangi maclarde var bu ???

Tüm Apple bilgisayarlarda Q ve F klavye seçeneği vardır. Yani tek yapmanız gereken "F klavye istiyorum" demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/P Mekanik Klavye Önerisi
    9 ay önce açıldı
    IBM Model M mekanik klavye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş klavyeyi türkçe yapan yazılar var onlar işini görmez mi
    bence on parmak f klavye kullanmayı dene bende aynı f klavye kullanıyorum laptop un q klavye ve bakmadan on parmak f yazıyorum bakarsam iki parmak q yazıyorum en iyisi bu bence
  • F klavye kullanan birilerini görmek güzel
  • bu gidisle kullanamiyacagım cünkü f klavye notebook bulamıyorum
  • kardeş vestel de var galiba f klavyeli notebook
    http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=83535

ama en güzeli on parmak f öğrenmen ondan sonra klavye ne olursa olsun sorun kalmaz
  • kardeş kolayı var f klavyeyi yükle bide tuşların yerini değiştir işte sana f klavye.sanırım bu tuş değiştirmeyi servis yapar.
  • F klavye Türkçe yazı yazmaya en uygun klavye. Sonuç itibariyle Türkçe kelime ve yazım bilgisi üzerine yapılan uzun çalışmalardan sonra ortaya çıkmıştır F klavye.. Türkçe'de harflerin yanyana gelme sıklıkları sonucunda F klavye dizilimi oluşmuştur ve en hızlı ve kolay biçimde Türkçe yazmak F klavye ile mümkündür. Bugün internet üzerindeki yazışmalarda görülen imla hatalarının ya da Türkçe'nin bu denli dejenere olmasının bir sebebi de Q klavye kullanımıdır ki Q klavye Ingilizce'ye göre düzenlenmiş ve Türkçe'de yazı yazarken en sık tekrarlardığımız harfler, birbirlerinden alakasız yerlerde durduklarından dolayı ya yanlış yazılmakta ya da farklı bir harfle yer değiştirmektedirler...

Biz bu şekilde F klavyeyi hiçe sayıp tamamen Q klavyeye yönelirsekte F klavyeyi ne harici olarak ne de taşınabilir bilgisayarlarda biraz zor görürüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

kardeş kolayı var f klavyeyi yükle bide tuşların yerini değiştir işte sana f klavye.sanırım bu tuş değiştirmeyi servis yapar.

kardeş bazı markalar haricinde laptop klavye de tuş değiştirmede sorunlar çıkıyor ve tuşlar diğerlerinden farklı boyutta oluyor
    ama şimdi hatırladım bir ara acer f klavye li notebook görmüştüm acer yada hp de olabilir istersen bir araştır.

alıntı
    kardeş bazı notebook üreticilerinin modellerinde f klavye seti de ayrıca satın alabiliyorsun.biraz ibm'i yokla büyük ihtimalle onlar yapıyordur.(tuşalrın yerini değiştirme işine sakın girme pişman olursun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3G5

F klavye Türkçe yazı yazmaya en uygun klavye. Sonuç itibariyle Türkçe kelime ve yazım bilgisi üzerine yapılan uzun çalışmalardan sonra ortaya çıkmıştır F klavye.. Türkçe'de harflerin yanyana gelme sıklıkları sonucunda F klavye dizilimi oluşmuştur ve en hızlı ve kolay biçimde Türkçe yazmak F klavye ile mümkündür. Bugün internet üzerindeki yazışmalarda görülen imla hatalarının ya da Türkçe'nin bu denli dejenere olmasının bir sebebi de Q klavye kullanımıdır ki Q klavye Ingilizce'ye göre düzenlenmiş ve Türkçe'de yazı yazarken en sık tekrarlardığımız harfler, birbirlerinden alakasız yerlerde durduklarından dolayı ya yanlış yazılmakta ya da farklı bir harfle yer değiştirmektedirler...

Biz bu şekilde F klavyeyi hiçe sayıp tamamen Q klavyeye yönelirsekte F klavyeyi ne harici olarak ne de taşınabilir bilgisayarlarda biraz zor görürüz.

• benim tuş dizimi Q herkesinki gibi ama F olarak ayarladım bakmadan yazıyorum:) F de keske F seceneği olsa, F klavye tarih oldu diyenlere sesleniyorum , F F F kullanalım:) , ben yabancılara da sesleniyorum , ingilizceyi burada hızlı şekilde yazabiliyorum benn:)
  • arkadaşlar f klavye ile on parmak öğrenmek çok kolay ben günde 2 saat çalışarak 3 ayda öğrendim baya bir inat ettim ama sonunda öğrendim mesleğim gereği baya bir işe yarıyor ayrıca hala linux işletim sisteminde bölge dil seçenekleri varmı tatmin edici bir yanıt gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0640 -- 21 Nisan 2007; 21:40:42 >
  • arkadaşım linuxtaf klavye kullanabiliyosun kullandığın dağıtıma göre denetim masası tarzında olan yerden yapabilirsin mesela susede yast2den yapabilirsin f klavye içinde fazla kastırma öğrencem falan diye al bi usb f klavye bağla geç en kolay o şekilde yapabilirsin
  • sagol arkadaşım yardımların için benimde aklıma geldi ama yanımda sürekli bir f klavye taşımak istemiyorum onun için sordum tekrar sagol yardımların için
    quote:

Orjinalden alıntı: ajur

arkadaşım linuxtaf klavye kullanabiliyosun kullandığın dağıtıma göre denetim masası tarzında olan yerden yapabilirsin mesela susede yast2den yapabilirsin f klavye içinde fazla kastırma öğrencem falan diye al bi usb f klavye bağla geç en kolay o şekilde yapabilirsin
  • M3G5'inde dediği gibi bütün Mac modellerinde Q ve F seçeneği mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.