Şimdi Ara

F/P işlemci tavsiyesi. 8350 vs i5 4460

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski sistemim athlon 2 x4 630, 785gt anakart, 5750 ekran kartı. Anlaşılacağı üzere miadı doldu :) yeni işlemci anakart alacağım ama takıldığım bi kaç konu var. Öncelikle Cpu ve board için 800 tl yi geçmek istemiyorum. Ağırlıkla gta5 tarzı oyunlar oynancak. sizce bütçeyi iyice zorlayıp ddr4 i5 6500 platformuna geçmeye değermi? Daha ucuza i5 4460 alabiliyorum ikinci el. Arada fazladan verdiğim paraya değecek performans alır mıyım? Karışık olacak ama fx 8350 türevi bi işlemci alma şansımda var. En mantıklı seçim sizce ne olur ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Render ile işiniz yoksa FX X8 yerine I5 almanız daha makbuldür.
  • Ne ye göre i5 @Lana-Del-Rey fx ler oyunlar için günümüzde oldukca ideal

Yanlış anlaşılma olmasın İntelin gücünü tartışmıyorum elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YusufKalaz00 Y kullanıcısına yanıt
    @Yusufkalaz00 İmzanda gördüğüm işlemci ve cpu 970e darboğaz yapıyormu? GTA5 i crysis 3 akıcı şekilde oynayabiliyo musun? Birde oyunlarda senin işlemci mi daha iyidir i5 4460 mı?
  • Gta 5 hemen herşey açık 60 fps rahat.online ds tuhaf bir şeikde 70 leri görüyor
    [ofline göre dağa iyi performans var]
    Crysis oynamadim ama mad max 2k da herşey enn üste 90 üstü.

Muhtemeler 4460fazladan 5 yerine göre 10 fps kazandıra bilir ama mad max mordor gibi 6 çekirdeğide kulananan oyunlarda 6300 öne geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufKalaz00 -- 19 Kasım 2015; 10:00:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok daha verimli olduğu için 4460 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06JaCKaL06

Selamlar;

Eski sistemim athlon 2 x4 630, 785gt anakart, 5750 ekran kartı. Anlaşılacağı üzere miadı doldu :) yeni işlemci anakart alacağım ama takıldığım bi kaç konu var. Öncelikle Cpu ve board için 800 tl yi geçmek istemiyorum. Ağırlıkla gta5 tarzı oyunlar oynancak. sizce bütçeyi iyice zorlayıp ddr4 i5 6500 platformuna geçmeye değermi? Daha ucuza i5 4460 alabiliyorum ikinci el. Arada fazladan verdiğim paraya değecek performans alır mıyım? Karışık olacak ama fx 8350 türevi bi işlemci alma şansımda var. En mantıklı seçim sizce ne olur ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

aynı sistem benim kuzende vardı. ikinci el phenom 955be aldık 3.6 ghze çıkarttık. anakart aynı kaldı. r9 280 aldık rami 8 gb yaptık gta 5, mad max yüksek ayarlarda oynuyor. elimiz bollaştığında anakart-işlemciyi güncelleyeceğiz.

biz 8350 alacaktık anakart sıkıntı çıkarmasaydı. ama anakart+işlemci bütçemizi aştığından ellemedik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    i3 8100 için Anakart Tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufKalaz00

Ne ye göre i5 @Lana-Del-Rey fx ler oyunlar için günümüzde oldukca ideal

Yanlış anlaşılma olmasın İntelin gücünü tartışmıyorum elbette.

2 haftaya kadar Intel kullanıcısydım AMD'ye geçtim 8300 kullanıyorum.

4.4-4.6 Ghz seviyelerinde yüksek model kartlarda özellikle 4690K ile arasında 10 fps kadar fark oluyor.

Oyunda Intel>AMD

Render'da AMD>Intel
  • herkese cevapları için teşekkürler sanırım tercihimi i5 4460 tan yana kullanıcam. İnşallah düzgün bi ikinci el denk gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.