Bildirim
f.. You.. Kim söylüyor Bunu?
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eamon olabilirmi -
Yok değil...
Söylediğim bayağı bi hareketli.. -
damage plan ft corey taylor - fuck uquote:
Orijinalden alıntı: TheLoft
Yok değil...
Söylediğim bayağı bi hareketli..
belki budur -
Yok dostum. Ben clup rap tarzı bişey diyorum, rock değil.. -
evet dediğin şarkıyı sanırım bende biliyorum ve arıyordum. bulamadım şarkıyı bayan söylüyor. ve hareketli arada elektogitarla ritimler yapılmış . sanırım bu şarkıquote:
Yok dostum. Ben clup rap tarzı bişey diyorum, rock değil.. -
aynen katılıyorum.. aradığım şarkı bahsettiğin şarkı..quote:
Orijinalden alıntı: eDDiè
evet dediğin şarkıyı sanırım bende biliyorum ve arıyordum. bulamadım şarkıyı bayan söylüyor. ve hareketli arada elektogitarla ritimler yapılmış . sanırım bu şarkı
Alıntıları Göster -
50 cent - fuck you olmasın ?quote:
aynen katılıyorum.. aradığım şarkı bahsettiğin şarkı..
Alıntıları Göster -
Yok hocam.. o da değilmiş...quote:
Orijinalden alıntı: Melik
50 cent - fuck you olmasın ?
Alıntıları Göster
Ya Clup' larda bangır bangır çalıyor.. -
YAZIK YA... BİLEN YOKMU? -
f... you come on f... you come on , diyede gidiyomu bi ara ? Hatun söLüyo bendekide.Ha bide arada kiss my ass mi ne öLe bişiLerde diyormu sonLara doğru ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 23 Ağustos 2005, 23:33:50 > -
Nedir bunun adı_? Kim söylüyor?quote:
Orijinalden alıntı: K.Oze
f... you come on f... you come on , diyede gidiyomu bi ara ? Hatun söLüyo bendekide.Ha bide arada kiss my ass mi ne öLe bişiLerde diyormu sonLara doğru ? -
vaLLa biLsem söLücemde bende arkadaşdan aLdım bi cd dance feLan , onun içinden çıktı şarkı isimLeri yok Bilinmeyen Sanatçı diye geçiyor eğer oysa upLoad ederim ondan sordum.quote:
Nedir bunun adı_? Kim söylüyor?
Alıntıları Göster -
OVERKİLL desekquote:
vaLLa biLsem söLücemde bende arkadaşdan aLdım bi cd dance feLan , onun içinden çıktı şarkı isimLeri yok Bilinmeyen Sanatçı diye geçiyor eğer oysa upLoad ederim ondan sordum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 25 Ağustos 2005, 0:13:10 > -
Hadi millet.. bir kişi bilemedi... -
valla upload edebilirsen, çok kişiyi sevindereceksinquote:
vaLLa biLsem söLücemde bende arkadaşdan aLdım bi cd dance feLan , onun içinden çıktı şarkı isimLeri yok Bilinmeyen Sanatçı diye geçiyor eğer oysa upLoad ederim ondan sordum.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalinden alıntı: xTraP
-
Yazık.. Bir bilen olmazmı şu forumda.. -
Tahmin ettigim sarkimi acaba.Su Cep telefonlar ismi Shit for you die gecen ama aslinda gercek ismi o olmayan sarkiyi mi diyorsunuz cluplarda caliyor hemde cook.quote:
Yazık.. Bir bilen olmazmı şu forumda.. -
O şarkı nerde kardeş? Bi deneyelim?quote:
Orijinalden alıntı: bigSty
Tahmin ettigim sarkimi acaba.Su Cep telefonlar ismi Shit for you die gecen ama aslinda gercek ismi o olmayan sarkiyi mi diyorsunuz cluplarda caliyor hemde cook.
Alıntıları Göster -
http://rapidshare.de/files/4362867/05_Par_a_5.mp3.htmlquote:
O şarkı nerde kardeş? Bi deneyelim?
Alıntıları Göster
bi bakın bakaLım bumu ?
Benzer içerikler
- damat halayı sözleri
- ya ana ya ana türkçe versiyonu
- sagopa ne demek
- 90 ve 2000" lerin yabancı şarkıları
- canlı müzik istek şarkıları
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X