arkadaşlar asus f3sr200dr almayı duşunuyorum..sizce nasıl tavsiye edermisiniz ?
Genel Özellikler Garanti Süresi 2 Yıl Uluslararası Türü Notebook Serisi F3 Modeli Sr Belirleyicisi 200DR Anakart Yonga Takımı (Chipset) Mobile Intel® PM965 + ICH8M İşlemci (CPU) İşlemci Markası Intel® İşlemci Teknolojisi Centrino® Duo Mobile Technology İşlemci Core 2 Duo İşlemci Model Numarası T7250 İşlemci Hızı 2.00GHz FSB (MHz) 800 Dual - Core Evet İşlemci Önbellek (L2) 2 MB Bellek (RAM) RAM (MB) 1024 Slot Türü DDR2 Desteklediği Maksimum Slot Hızı (MHz) 667 Maksimum Bellek 4 GB a arttırılabilir Harddisk (HDD) HDD Dönüş Hızı (rpm) 5400 Disk Kapasitesi (GB) 120 HDD Tipi SATA Ekran Ekran Boyutu 15.4" Ekran Tipi WXGA Ekran Kartı (VGA) Ekran Kartı (Grafik Yongası) ATI Mobility™ Radeon®HD 2400 Ekran Kartı Üzerindeki Bellek (MB) 128 Kamera Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Mp Sürücüler Optik Sürücü (CD/DVD/W/RW) 8x DVD - SUPER MULTI Yerleşim Dahili DVD Yazma Var DVD Okuma Var CD Yazma Var CD Okuma Var Ses Ses Kartı Var Klavye & Mouse Klavye Q Klavye Mouse TouchPad İletişim Bluetooth™ Var Kablosuz LAN Var Kablosuz LAN Türü 802.11a/b/g/N Firewire (IEEE 1394) 1 Adet Fireware (IEEE 1394) Modem 56 K Ethernet Kartı 10/100/1000 Mbps Portlar TV - Out S-Video VGA Konnektör Var DVI-D Portu Var Kart Türleri SD,MMC,MS,MS PRO,xD,mini SD,MS Duo,MS Pro Duo USB 3 Adet USB 2.0 Kart / Slot / Sürücü Var Yazılımlar İşletim Sistemi Microsoft® Windows®Vista Versiyon 1 Home Premium Türkçe Evet Güç Pil Türü Li-Ion Pil Hücre Sayısı (Cell) 6 Çalışma Süresi 2 - 2.5 Saat Fiziksel En 365 mm Boy 269 mm Yükseklik (arka) 40 mm Ağırlık 2,95 Kg
ben ilk cıktıgında aldım 4 ay cıvarı oluyo memnunum su ana kadar hiç bi sorunum olmadı eger orta bıseyler kullanıcaksan bu aletı tavsıye ederim sana...
ben tavsiye ediyorum ama vista işletim sistemi yavaş çalışıyor ben 1 gb lik rem takmama rağmen(2 gb oldu)xp yüklene biliyormuş fakat draverleri bulmak zor.ama makine süper diyerlerine oranla...birde telefon sim kartı takılacak yeride mevcut istersen internete ceptende girebilirsin...
Valla ben alır almaz Xp ye çevirdim. Geyet de memnunum. Şimdi ilave 1Gb Ram takacam. Fiyatı da diğer markalara göre daha makul. Sen bilirsin ama öneririm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme