Şimdi Ara

F9devil Xrated Z4 ile röprötaj (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bewildrecht_4

Xrated

Önce sizi tanıyaLım diyorum..
    Adım Erdem, İstanbuLLuyum. 24 yaşındayım, baLıkesir üniversitesinde makina mühendisLiğinde okuyorum. Oyunu baLıkesirden oynuyorum ve kız arkadaşımLa yaşıyorum.

Peki KO'Ya nasıL başLadınız ??
    KO'dan önce 4 sene uLtima onLine oynadım.. NebuLa Locus serverında serverın iLeri geLenLerindendim. Oyun beLirLi bir zamandan sonra zevk vermemeye başLadı.. Bütün charLarımı 7x yapmıştım (knightta 70 LvL gibi), daha sonra yeni oyun arayışLarı içine girdim. Birgün internet c@fede bu oyunu gördüm ve oynamaya başLadım.

Çok char değiştirdiniz mi ??
    iLk charım bir mage idi.. sonra warrior açtım (Xrated), o warrior'u kasa kasa 60 LvL yaptım.. Çevrem genişLedi, TOWN cLanına girdim. Warrior'u 62 LvL yaptım.. sonra sıkıLıp bir roque açtım.. SağLam itemLerLe donattım.. bi arkadaşım daha roque iLe oynuyordu.. GM onun itemLeri siLdi ve bende arkadaşım oyunu bırakmasın diye roque'deki itemLerimi ona verdim.. sonra itemLerimi ytL iLe satmaya çaLıştığını öğrendim ve geri istedim.. vermeyince de warrior'a dvm etmeye başLadım..

Xrated ismi ne anLama geLiyor ve hiç değiştirdiniz mi bu ismi ??
    Xrated her zaman Xrated'di.. Bir ara hack yedim.. hackLeyen kişi name change attı.. sonra adminLe irtibata geçtim.. chara roLLback faLan atıLdı.. sonra admin nicimi xrated (küçük x) yaptı.. sonra ben onu oOXratedOo yaptım.. ancak sonra yine Xrated yaptım.. Xrated; 18 yaşından küçükLer giremez anLamına geLiyor..

Peki 70 LvL oLana kadar sıkıntı çektiniz mi ?? Oyunu bırakmayı düşündünüz mü ??
    vaLLa pek sıkıntı çektiğim söyLenemez.. arkadaşLarLa muhabbet ede ede LvL kastık.. her dönemde iyi arkadaşLarım oLdu.. Tabikide oyunu bırakmayı düşündüğüm zamanLar oLdu ama arkadaşLarım beni caydırdıLar.. GM ve adminLerLe de aram iyi gibiydi hack oLayından sonra.. bu oyunda tanıdıkLarı oLmayan zorLukLar yaşıyo.. benim tanıdığım yüksek mevkiLi insan çoktu..

Nothing cLanında çok iyiydiniz acaba neden bu cLan dağıLdı ??
    Nothing son zamanLarda çok dikkat çekmeye başLadı.. LvLLer yüksek itemLer iyiydi.. herkes charı eLden gidecek diye endişeLeniyordu.. sonra cLanı dağıtma kararı aLdık.. sonra 1-2 gün *** Machine cLanında kaLdım.. sonra Ferdi kardeşim BraveHeart cLanını kurdu.. şuan o cLandayım ve efsaneLeşmiş durumdayız..

Keşke benim charım da şu char gibi oLsa dediğiniz zamanLar oLdu mu ??
    Herkes gibi bir zamanLar souLsLayer fanatiğiydim.. erişiLmez bir oyuncu gibi geLirdi bana.. ama şimdi öyLe oLmadığını anLıyorum.. 0000000 'ın da minor combosu hoşuma gidiyordu.. ama aLLah'a ve dinimize küfür ettiğini görünce onun hayranı oLmaktan vazgeçtim..

Peki sizin özeL bir kasma taktiğiniz veya combonuz var mı ??
    Bu oyunda özeL combo yoktur.. bütün comboLar aynıdır ve herkes tarafından biLinmektedir.. ÖnemLi oLan comboyu iyi kuLLanmak değiL pot zamanLarını iyi ayarLamaktır.. bu da çaLışmayLa oLur..

KarusLarda en iyi itemLere sahip kişi oLarak biLiniyorsunuz.. Çoğu kişi sizi tanımıyor, herkese sanki; bir anda ortaya çıkmışsınız gibi geLiyor ??
    Ben 1,5 senedir bu oyunu oynuyorum.. Yukarıda beLirttiğim gibi 62 LvL de warrioru bırakıp roque iLe oynamaya başLadım.. sonra warriora döndüğümde 62 LvL iLe birşey yapamayacağımı anLayıp kendimi tamamen LvL kasmaya yönLendirdim.. LvL 69'da F9DeviL'i kestiğimde herkes bana "madem bu kadar iyi bir oyuncusun neden F9DeviL'de 1 miLyon np sende 150k np var diyordu.. bende onLara "LvL kasıyorum, 70 LvL oLunca pk nasıL yapıLır size göstericem" dedim.. 70 oLduğum ay 300k np kastım ve bu o kişiLere cevabım oLdu..

Peki ekLemek istediğiniz son birşey var mı ??
    Bu oyunda iyi bir yerLere gelmek istiyorsanız biraz para ödemeLisiniz..

Ve Xrated'in bir resmi..
    http://img189.imageshack.us/my.php?image=xrated2ot.jpg
    alıntıdır.

zuhahahha sadece
    lol

• Kardeş başka röpörtaj var mı? varsa linkini verirmisin? yada buraya koy!..
  • İyi bi paylaşım ama sallama da olabilir çünkü türklere sürekli kufur eden F9 un böle konuşması çok garip gerçi onları yazan erictir de bence combo yapması da bi işe yaramıo adam adam değilki!!
  • gelsin kapişak lwl 70

asaassssssssss
  • guzel bir paylasım saol
  • konusmalardan hepsinin cok saglam adamlar oldugu belli oluyor Z4 un dedidigi gibi biraz ufak kardeslerimiz bazen oyunda kotu isler yapıyor ama bunları F9 undedigi gibi ken di aramızda erite biliriz bu nasıl olucak cafelerde takılan bu arkadaslarımızı uyararak Tabi... ve eklemek isterim bu oyuncuların hepsi 20 sini asmıs insanlar bu oyunda is guc sahibi olmadan yada unverstede olmadan bi seyler yapmak gercekten zor herkese saygılar KO oyla kalın
  • coluk cocuk oynamasa temız 1 oyun olur
  • 5 ay sonra benle de röportaj yaparsınız nasıl 70 oldun diye
    Güzel olmuş
  • eLİNDE Sağlıkta Hepsini OKuyamadım
  • MERHABA BEN BU SİTEYE YENİ UYEYİM COK GUZEL BİR CALISMA İÇTENLİKLE TEBRİK LER :dd COK GUZEL Dİ
    quote:

• YAA ARKADAŞLAR BU Z4 ÜN LVLİ ZATEN 70 İDİ BU RÖPORTAJ BİRAZ YALAN GELİO BANA AÇIKCASI ADAM TEK BAŞINA TOWN BASIYODU VE O ADAM HACK YEDİ HEMDE KENDİ CLANINDAN YEDİ ELİNDEKİ +9 RAPTORU ALMASALARDI ADAM DEVAM EDECEKTİ AMA ONUDA ALMIŞLAR BENİM ARKADAŞIM O CLANDA HEALLERDİ BANA DA O ANLATTI Z4 Ü ONLİNE GÖREN RESMİNİ ÇEKSİN KOYSUN BURA SONUÇTA TEK BAŞINA LVL KASMIYODUR
  • paylaştığın için çook saol arkadaşşım
  • Selam Arkadaşlar Çok GÜZELLLLL Bİ RÖPORTAJ olmus ellerıne sağlıkseni içtenlikle sevıyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK

• valla ben copy paste yaptım yalan bilmem
  • cidden güzel olmuş bende f9 la kapıştığı video yu izlemiştim.
  • Evet bugün moradonda eski ares human kralını gördüm:mareKİLLER'ı dedimki dedikodular almış başını gidio...Yunanmışsın dedim..oda hayır alakası yok dedi..ben türküm dedi..F9 krallığı kaybedince öle söylenti çıkardı dedi ve beni üzen türklerin buna inanmasıydı dedi...ve birazdaha sohbet ettikten sonra güle güle dedi...Bu kadar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 29 Nisan 2006; 1:34:56 >
  • emeğin için çok saol ilk defa bu kdr yazıyı sıkılmadan okudum :D
  • müthiş olmuş arkadaşlar
  • Marekiller 1 yerde hata yaptı oda ilk başlarda kendini yunan gibi tanıttıı.O da pişman buna sonra turk olduğunu açıklayınca F9deviL de insanları kandırıor die laf attı Mare ye.Ama biliyormusunuz bu adamı kral seçen turkler F9 için konuşuom adamın kasasına her gun 400-500 ml coins para girior vergilerden.O da kendi arkadaşlarını besliyor.Marekiller hep para dağıtıyordu zaten o yuzden lvl 70 e kadar fp lerle kastı hep item dağıttı ama nafile oldu.Siz daha verin oylarınızı elin yabancısına onlar zengin olsun onlar yaşasın bu oyunda (oy verenler için söledim)....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.