Şimdi Ara

Faber Castell Grip 2011 Hangisi Sahte? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
55.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada tavsiye ederim Grip 2011'i 0.5 uç kullanıcısı ve Rotring Rapid taraftarı olarak öneriyorum.
  • grip alacaksanız nt den alın
  • ikisi de orjinal. Kuzenimde sadece barkod vardı bende de hologram var.
  • 4 yıldır kullanıyorum bunun açık mavisini. Kapağını bile hala kaybetmedim silgisi de duruyor :) Bu arada ikisi de gerçek,benimkisinde de hologram yok ama ben D&R'dan almıştım o yüzden için rahat olsun ;)
  • merhaba arkadaşlar bende birkaç gün önce grisini aldım resimdeki gibi ama üzerinde gereksiz farklı farklı çizikler var anlayamadım . şu tutma yerindeki grip noktaları varya arası düzenli bi çizikle geçmiş fotoda da görebilirseniz . sizde de var mı bu yoksa bunda mı sadece böyle bi yardımcı olurmusunuz?
     Faber Castell Grip 2011 Hangisi Sahte? Faber Castell Grip 2011 Hangisi Sahte?

• quote:

Orijinalden alıntı: Encobes

merhaba arkadaşlar bende birkaç gün önce grisini aldım resimdeki gibi ama üzerinde gereksiz farklı farklı çizikler var anlayamadım . şu tutma yerindeki grip noktaları varya arası düzenli bi çizikle geçmiş fotoda da görebilirseniz . sizde de var mı bu yoksa bunda mı sadece böyle bi yardımcı olurmusunuz?
     Faber Castell Grip 2011 Hangisi Sahte? Faber Castell Grip 2011 Hangisi Sahte?

aynı reklisi vardı bendede bir ara üzerinde aynı çizgiler vardı ama başka renklerinde yoktu bende anlamadım :D

• ben de bugun bu kalemden (grip 2011 07 frosted black) aldim. yaklasik 10 senedir rotring kullaniyordum elim rotringe cok alismisti. senede 1 kere de bozuluyordu artik degistireyim markayi dedim ve kiz arkadasimin tavsiyesi uzerine bu kalemden aldim. biraz farkli geldi ama hep rotring kullandigimdan dolayi galiba umarim yakinda alisirim ama kalem gercekten cok şık duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kırtasiyeden aldın ata iskenderin oradakinden mi?
    Bu kalem çok çok rahat özellikle test çözerken kesinlikle vazgeçemeyeceğiniz bir kalem yazıda da bir o kadar rahat edersiniz
    Rotring Rapid aldım yeni oda bir harika
    Normal bildiğimiz Rotring kullanıcısıyım azda olsa bir koleksiyon durumum var gel gelelim orjinali konusunda bir fikriniz varsa yeni piano black dediklerinden alacağım bu kalemin ayırmak için yardımcı olursanız sevinirim son olarak bu kalem hakkında bilginiz var mı fiyatı neden bu kadar uçuk ?
    http://www.kalemkutusu.com/hediye/alisveris/urun/Tum-Urunler/rotring-7/rotring-800-siyah-alt%C4%B1n-gizlenebilir-uclu-metal-mekanik-kur%C5%9Fun-kalem-05mm-8249

• quote:

Orijinalden alıntı: SLRMcLaren

Hangi kırtasiyeden aldın ata iskenderin oradakinden mi?
    Bu kalem çok çok rahat özellikle test çözerken kesinlikle vazgeçemeyeceğiniz bir kalem yazıda da bir o kadar rahat edersiniz
    Normal bildiğimiz Rotring kullanıcısıyım azda olsa bir koleksiyon durumum var gel gelelim orjinali konusunda bir fikriniz varsa yeni piano black dediklerinden alacağım bu kalemin ayırmak için yardımcı olursanız sevinirim son olarak bu kalem hakkında bilginiz var mı fiyatı neden bu kadar uçuk ?
    http://www.kalemkutusu.com/hediye/alisveris/urun/Tum-Urunler/rotring-7/rotring-800-siyah-alt%C4%B1n-gizlenebilir-uclu-metal-mekanik-kur%C5%9Fun-kalem-05mm-8249

O kalem Rotringin üst seviye kalemlerinden biridir. Çizim kalemi olarak geçer. Tamamı metal olduğundan ağırdır uzun süreli yazı yazmaya uygun değildir.

Eğer yazı yazmak için kullancaksanız.
    Rotring 500 modeline bakın o daha elverişlidir bu konuda. Fiyatıda 25 tl civarı olması lazım.

Pentel Graph 1000 nede bakmadan geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeigis41 -- 6 Ocak 2014; 1:08:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aeigis41

quote:

Orijinalden alıntı: SLRMcLaren

Hangi kırtasiyeden aldın ata iskenderin oradakinden mi?

O kalem Rotringin üst seviye kalemlerinden biridir. Çizim kalemi olarak geçer. Tamamı metal olduğundan ağırdır uzun süreli yazı yazmaya uygun değildir.

Eğer yazı yazmak için kullancaksanız.
    Rotring 500 modeline bakın o daha elverişlidir bu konuda. Fiyatıda 25 tl civarı olması lazım.

Pentel Graph 1000 nede bakmadan geçmeyin.

teşekkür ederim bilgiler için pentele bakacağım rotringide gördüm o gün hepsi vardı baktığım yerde :) yazı yazmak için fazlada uçmaya gerek yok diye düşünüyorum 100 tl verilmez bir kaleme :) 20-25likte 2-3 kalem var zaten tekrar teşekkürler

• gerçek ve çakması arasında ne fark vardır ? çakmasında faber castell logosu yok 6 tl gerçeğinde logo var 22 tl çakmasından alsam mı acaba? 1347 var bende pek beğenmedim

yardım
  • 001ali001 kullanıcısına yanıt
    Ben söyleyeyim ikisini de kullandım.

İksinde de faber castell işareti var.

İkisi arasında fark çok var.

Malzeme kalitesinden içindeki sisteme kadar.

Sahte ile gerçeği basarak anlıyorum.

Sahte basarken daha sert gereçk basarken daha yumuşak ama gerçek ucu bitince sahtenin her zaman verdiği sertliği veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ben söyleyeyim ikisini de kullandım.

İksinde de faber castell işareti var.

İkisi arasında fark çok var.

Malzeme kalitesinden içindeki sisteme kadar.

Sahte ile gerçeği basarak anlıyorum.

Sahte basarken daha sert gereçk basarken daha yumuşak ama gerçek ucu bitince sahtenin her zaman verdiği sertliği veriyor

1347'yi bugün bozdum ve çok az param var mecburen denemek için çakma alcam kullanınca yazıcam
  • hologram olmayanlar sahtedir
    bayrampaşada 4 tlye almıştım uzun süre kullandım
    bu arada plastik kalitesi çok farklı
  • Nt

• ben sana söyleyim ikiside orjinal çünkü benimde hologramsız sadece daha ucuz ve eski seri oluyor
    slmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAW HEHE

ben sana söyleyim ikiside orjinal çünkü benimde hologramsız sadece daha ucuz ve eski seri oluyor
    slmm

Forumumuza hoş geldiniz
  • Encobes E kullanıcısına yanıt
    ben sana söyleyim ya sen çizmişşindir ya da yanlışlıkla aldığın yerde olmuştur benimkinde yok slmm
  • benim anlamadığım niye buzlusu 25 tl buzsuzu 20 tl hacı

bence aynı işi görer
  • Mthan kullanıcısına yanıt
    hacı bu üç renk var eski seri o yüzden hologram yok

tanesi 20 tl ye aldım 4 yıldır kullanıyorum

Faber Castell Grip 2011 Hangisi Sahte?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.