Şimdi Ara

fabia 2 alma arifesindeyim fiyatlar nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum o km fabia almak üzereyim

skoda bayii fiyat olarak şunları verdi fiyatlar nasıl ve hangisini almalıyım ?

1.2 ambiante 26.500
    1.2 optimal 29.500
    1.4 ambiante 28.500
    1.4 optimal 31.500
    1.6 tdi ambiante 35.500
    1.6 optimal 38.500

benim gönlüm 1.2 optimaldan yana az yakar ve donanımlı görünüyor
    sizin fikirleriniz nedir?

• fiyatlar liste fiyatlarının 2.500 tl aşağısında.bence gayet makul.optimal donanım yeterli seviyede ama bence 1.4 alsan daha iyi olur.aralarında çok fazla tüketim farkı yok.
  • 1.4 Optimal en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

fiyatlar liste fiyatlarının 2.500 tl aşağısında.bence gayet makul.optimal donanım yeterli seviyede ama bence 1.4 alsan daha iyi olur.aralarında çok fazla tüketim farkı yok.

ben daha çok şehir içi için düşünüyorum yılda 2 kez uzun yol anca yaparım. zaten 2 kişiyiz. çok fazla sorun olurmu ? motor çokmu güçsüzdür?
  • Otomatik vites seçeneklerinin fiyatı nedir?
  • Çek'ler mütevazi insanlar. Skoda'nın da en büyük özelliği donanımlarını teker teker seçebilmek. Göz kararı değil, ihtiyacınıza göre donanımları seçip sipariş edin. Ben olsam öyle yapardım. Fayda/fiyat bakımından mantıklı olur.

1.2 motor yeterli gelir bence. Eskiden 75 beygirlik arabaya uçuyor diyorlardı :)
  • 1.4 optimal al derim yazın klima açık ve full yüklü bir araçta 1.2 zorlanır gibime geliyor.
  • Ağırlıklı şehiriçi kullanım için,1.2 optimal alınan fiyatlara göre mantıklı duruyor.İki kişilik kullanıma fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
  • üstadım aklında olsun i20 yde 26 ya kadar veriyolar, ben bu fiyata fabia 2 alınacağını bilsem, mutlaka fabiayıda incelerdim. 26 ya i20 aldım.

motor falan i20de daha iyi, iç tasarımda daha hoş gibi, ama genel olarak mutlaka ikisinide bi kıyasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7373737373

quote:

fiyatlar liste fiyatlarının 2.500 tl aşağısında.bence gayet makul.optimal donanım yeterli seviyede ama bence 1.4 alsan daha iyi olur.aralarında çok fazla tüketim farkı yok.

ben daha çok şehir içi için düşünüyorum yılda 2 kez uzun yol anca yaparım. zaten 2 kişiyiz. çok fazla sorun olurmu ? motor çokmu güçsüzdür?

1.2 motor o kasayı rahat rahat taşır.hatta şehir içinde gayet seri olduğu söyleniyor.hacminden dolayı vergi avantajıda var.beklentilerini karşılayacağını düşünüyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin.1.4 e göre yüksek hızlara biraz daha geç çıkar,yokuşlarda ise 4. vites ile çıkacağına 3 ile çıkarsın.aralarında aşırı farklar yok yani.

• 1.2 alın fiyat güzel vergi avantajıda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

üstadım aklında olsun i20 yde 26 ya kadar veriyolar, ben bu fiyata fabia 2 alınacağını bilsem, mutlaka fabiayıda incelerdim. 26 ya i20 aldım.

motor falan i20de daha iyi, iç tasarımda daha hoş gibi, ama genel olarak mutlaka ikisinide bi kıyasla

O fiyatlara alınabiliyorsa i20'de olabilir doğru.Bence artıları güncel makyaj,fabia'ya göre daha modern 1.2 ünite,euroncap 5yıldız.
  • yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar fabia 1.2 almaya karar verdim :D

bu arada sıfır araç kredisi için vakıfbank 25000 kadar 36 ay 0,92 uyguluyor almak isteyen arkadaşlara duyurulur :D
  • quote:

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar fabia 1.2 almaya karar verdim :D

bu arada sıfır araç kredisi için vakıfbank 25000 kadar 36 ay 0,92 uyguluyor almak isteyen arkadaşlara duyurulur :D

hayırlı olsun diyelim o zaman
  • quote:

quote:

hayırlı olsun diyelim o zaman

Teşekkürler hocam
  • 1.4 Optimal al arada 3 milyar var belki 30 yaparlar ?
  • quote:

Ambiante'mi,optimal'mi?Hangisine karar verdin.Vakıfbank'ın oranları cazipmiş.25.000 kredinin masrafı ne kadar tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

quote:

Ambiante'mi,optimal'mi?Hangisine karar verdin.Vakıfbank'ın oranları cazipmiş.25.000 kredinin masrafı ne kadar tutuyor.

düzeltme vakıfbank krediyi 0,90 çemiş yılbaşı kampanyası masraf 262 lira olması lazım
    optimal almaya kara verdim hocam

• Eskiden 1.2 TSI geliyordu 105PS ve şimdiki 1.4 parasına alınıyordu. Şimdi çakallık yapıp 1.4 motoru 1.2 TSI motorluymuş gibi pahalı satıyorlar. Bence almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.