Şimdi Ara

Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Region Free
  • Ntsc/U - Region Free olarak malum yerlerde şu an itibarı ile... ama Farcry2' de o kadar yığılma var ki, fable 2 şu an hakettiği ilgiyi görmüyor. Yarından itibaren Fable 2 hakkettiği itibarı görecektir. Rpg tutkunları için zaten bir KÜLT olan Fable' ın bu son versiyonunu rpg tutkunu/rpg ye geçmeyi düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.
  • far cry 2 yi çok beğenmedm ama fable 2 yi beğenmeme gibi bir şansım yok :d ilk oyunu 16 saat aralıksız oynamıştım zamanında :D dead space muhteşem bu arada herkese tavsiye ederim yani...

• Eğer linki koymayı başarabilirsem izleyin arkadaşlar nası mükemmel bi oyun olduğunu.Hoppa la başardım oley mu haaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 16 Ekim 2008; 20:21:19 >
  • Pes 2008-Farcry 2-Fable 2 cek babam cek sırada lord of the rings the conqurs bekliyorum ve mk -dc oyununu onlarda cıktımı tamamdır
  • quote:

Orjinalden al�nt�: decxal

quote:

Orjinalden al�nt�: ChnGT/GTS

Bu oyundan bi�ey anlamad�m a��kcas�.Sevilen bir oyun anla��lan.Oyunun konusunu,amac�m�z�,yapabildiklerimiz,yapmad�klar�m�z�,karakterleri filan anlat�cak birisi varm� acaba?�zellikle Geymer den cevap bekliyorum

evet bu sorunun yan�t�n� bende merak ediyorum

???

• Bu oyunun boyutu niye bu kadar yüksek 200 Mb'lık 36 part
  • arkadaslar bu oyunu ıngılızce bılmeden bıtırebılırmıyız?? ona gore alacagım oyunu
  • Çok zor...
  • Oyunu çekmeye başladım. Muhtemelen makina bir gün boyunca açık kalacak. Allahım önce Fallout 3, şimdi Fable 2. Far Cry 2 var sırada. Bir de Dead Space ile Silent Hill 5 Pal çıksa. Bu arada söylentilere göre Gears Of War 2'de bir iki güne çıkacakmış. Kafayı yiycem yaw
  • Video deliymiş fifa09 ve farcry2 indirme bitsin fableye başlayalım
  • Ben ilk oyunu oynayan şanslı xbox 1 kullanıcılarından biri olarak kaçırmayınbeyler bu oyunu başta alışma süresinden sonra bağlanır kalırsınız oyuna

Ama xbox1 in en iyi oyunu her zaman JADE EMPİRE!!!!! her zaman da oyle kalacak
  • Beyler bol yorum bol SS bekliyoruz...XBOX 360'da imrendiğim 2. oyundur....Hadi bakalım.
  • Yazma işlemi bitti ama FarCry 2 bitmeden bunu oynamayı düşünmüyorum.
  • ps2 nin bir zamanlar yaptıgını xbox360 yapıyor şimdi oyun manyagı olduk abi yaa...arşivde oynanmamış 100 tane oyun duruyor
    biri sölesin şunlara daha oyun çıkarmasınlar...boş dvd yetiştiremiyoruz..
    far cry ın grafikleri için bioshock u tahtından etti diyorlar birde fable çıktı üst üste bu hafta çoştu çoştu koştu..
    çatlasın p siteyşın 7 çekirdek varmış birde 10 güne kalmaz gow da çıkıyor..
    iyikide ben bu siteye takılmışım yoksam ne ekran kartına ne oyuna para yetiştiremezdim...sagol DH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 17 Ekim 2008; 0:46:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Yazma işlemi bitti ama FarCry 2 bitmeden bunu oynamayı düşünmüyorum.

Bende başladım bakalım, nasıl gidicek oyun.

10 dakika kadar oynadım sıkıldım ama çok fena bir oyuna benziyor, şu yaprakları falan ateşe nasıl veriyoruz onuda söylesene bi.
  • oyun adeta muhteşem ya, hikayesiyle grafikleriyle atmosferiyle, vallaha molyneux iyi iş başarmış bu sefer :D
  • SS alalım beyler lütfen:D
  • daha Dead Space de yarılardayım.Ondan sonra Farcry 2.Sonra Fable 2.ooo nedır bu cılem,hangı bırıne yetıseceğim
  • arkadaslar umarim iso yu onarmadan cekmemisinizdir.bu oyun bad kreon rip olarak nfosunda belirtilmis.onarmadan oynadiysaniz direk ban yersiniz ilk dalgada
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.