Şimdi Ara

Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • temple of the shadows da yerli köylülerden erkek yada kadını getirin.tam göbekde dursun. sonra çarkı çekin.çark nasıl durursa.kişide o şekilde işi bitiyo.
  • selam,

game of the year edition
    classics edition ve düz oyun olmak üzere 3 farklı versiyonu var oyunun shopto da, sizce hangisini almak lazım çok fazla değişiklik var mı? daha doğrusu hiç değişiklik var mı ?

GOTY edition da, 2 farklı harita ve potion varmış buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 1 Ekim 2010; 15:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

selam,

game of the year edition
    classics edition ve düz oyun olmak üzere 3 farklı versiyonu var oyunun shopto da, sizce hangisini almak lazım çok fazla değişiklik var mı? daha doğrusu hiç değişiklik var mı ?

GOTY edition da, 2 farklı harita ve potion varmış buldum :)

goty edition'da daha sonra çıkan knothole island ve see the future eklentisi mevcut
    fable 2'yi bitirdikten sonra bir de goty editionu bitirmiştim baya ek şey getiriyor oyuna
  • oyun bitti...

ama

saatlerce uğraştım ama çocuk yapamadım. forumda anlatılan yapılış şekillerin hepsini denedim ama olmuyor.

kadını aşık ettim. ev aldım. yüzük verdim. bütün kitapları aldım. yatağın oraya gittim. ama çocuk yapma yazısı bir türlü çıkmadı.

daha önce oynayan ve nasıl olduğunu hatırlayan varsa lütfen yardımcı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

oyun bitti...

ama

saatlerce uğraştım ama çocuk yapamadım. forumda anlatılan yapılış şekillerin hepsini denedim ama olmuyor.

kadını aşık ettim. ev aldım. yüzük verdim. bütün kitapları aldım. yatağın oraya gittim. ama çocuk yapma yazısı bir türlü çıkmadı.

çocuk sahibi olmak çok basit aslında acaba senin oyunda bir problem mi var? bazen olabiliyor diye duymuştum pc de mi oynuyorsun xbox da mı ?

kadını aşık edeceksin, yüzük vereceksin, evlerinden birini yaşam evi olarak işaretleyeceksin, bu eve eşinle beraber gideceksin, yatağın yanında sleep dedikten sonra menüden unprotected sex i seçeceksin, anında coçuk kucağında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

oyun bitti...

ama

çocuk sahibi olmak çok basit aslında acaba senin oyunda bir problem mi var? bazen olabiliyor diye duymuştum pc de mi oynuyorsun xbox da mı ?

kadını aşık edeceksin, yüzük vereceksin, evlerinden birini yaşam evi olarak işaretleyeceksin, bu eve eşinle beraber gideceksin, yatağın yanında sleep dedikten sonra menüden unprotected sex i seçeceksin, anında coçuk kucağında :)

işte hepsini yapıyorum ama yatağın yanına gittimde sadece kaç saat uyuyacağını gösteriyor.işlemi gerçekleştirme yazısı çıkmıyor..yani evlenir evlenmezde olmuyor.ve bir seviye var orada evlenmeden yüzük son seviyede gösterirken evlendikten sonra seviye düşüyor ve yüzüğün üzerinde kırmızı çarpı işareti oluyor.bazı açıklamalarda boşanma filan diyor.iyide yeni evlendim!!
    ve xboxda oynuyorum..

• o sırada kadını yatağın yanına kadar getiriyor musun? kadın yatağın tam yanında değilse bazen çıkmıyor o yazı...

bir de o sırada seni takip eden başka kadınlar filan varsa onlar da olmayacak, sadece eşin olacak evin içinde
  • evet hocam aynen dediğim gibi yapıyorum.kimsede olmuyor yeri geliyor.her türlü denedim.4.kez evlendim olmuyor diye.başka başka yerlerde 2 tane karım vardı olmadı.hepsini temizledim yine evlendim olmuyor.benim adam kısır galiba..
  • sonunda çocuğum oldu
  • quote:

sonunda çocuğum oldu

Allah anali babali büyütsün

• quote:

sonunda çocuğum oldu

Sadece 1 tane mi? Yap daha yap :D

• Fable 3'ün demosunu oynadım ve açıkçası hiç beğenmedim. Oysa fable1 zamanına göre çok güzeldi. Peki bu oyun üçüncüden daha mı iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

sonunda çocuğum oldu

Ne bir tanesi, kıymetlimiz ne diyor. En az 3 tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

sonunda çocuğum oldu

Ne bir tanesi, kıymetlimiz ne diyor. En az 3 tane.

bide rıskını verir diyor Allah iyide bende hiç para kalmadı ki..yeter 1 tane o da zaten hayat kadınından oldu..

• Evet şöyle güzel bi hort yapalım 

Xbox ve sürekli övdüğüm harika geri uyumluluğu sağolsun daha önce oynamamış olduğum fable 2'yi oynuyorum bu sıralar. Oyun series x'te 4k 30fps çalışıyor ve bir nevi ilkel kontrollerine alıştığınız zaman sizi bırakmıyor. Atmosferinden kısım kısım ilk witcher'ın tadını da aldım. Müzikler ve comfy hissiyatı şahane, her şeyde seçim yapabilme ev alıp satıp kiraya verme, evlenip çocuk yapabilme ve iş ilanlarına başvurup barda, demircide ıvırda zıvırda çalışabilme her şey şahane.

Oyun son 4 gündür öyle yakama yapıştı ki yıllardır beklediğim age of empires 4'e başlayamadım bi türlü. Fable 4'ü bekleyen ve zamanında benim gibi fable 2'yi pas geçmiş herkese tavsiyemdir gerçekten şahane bi başyapıt  

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.