Şimdi Ara

Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. oyun pc ye çıkmadı. Çıkmaz gibime geliyor ama oyun muhteşem
  • fable 2 game of the yera edition'un fable 2'den ne farkı var acaba?
    fable 2'yi bitirdim eğer hikaye devam ediyorsa edinmeye çalışıcam oyunu
  • Bildigim kadarıyla mevcut cıkan paketlerin hepsi dahil olarak geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

fable 2 game of the yera edition'un fable 2'den ne farkı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarth79

Bildigim kadarıyla mevcut cıkan paketlerin hepsi dahil olarak geliyor.

quote:

fable 2 game of the yera edition'un fable 2'den ne farkı var acaba?

live'da ms point karşılığı satılan dlc'lerin hepsi varsa müthiş olur benim için
  • fable 2 game of the year arkadaşın dediği gibi see the future ve knothole island eklentilerini kapsıyor
    yeniden başladım oyuna, fable hastalarına tavsiyem oyunu edinmeleri

alttaki makyajı knothhole island'dan aldım, sanırım bu dlc'de eklenmiş oyuna
    sırf bu makyaj için osmanlı bıyığımdan vazgeçtim

why so serious little sparrow
     Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 2 Ekim 2009; 15:53:38 >

• bedava olan episode 1 'i indirim dedim ve MS'ten kazıı bi güzel yedim profilimde 0G olarak güzel güzel gözüküo oyun şuan...
  • ya arkadaşlar görevin bitanesinde öldürüldüm sanırım,ilk önce köyde karımı öldürdüler,sonra adamın birisi köpeğimi fln vurdu ve sonra beni vurdu?bi anda çocukluğumda gözümü açtım ve hergün birbirini tekrarlıyor.sanırım deli etmeye çalışıyor oyun beni
    çocukluğumdan nasıl kurtulucam ben?öldümde haberim flnmı yok yoksa? anlamadım gitti?
    Yardımcı olabilicek bi bilgisi olan varsa sevinirim
  • karını mı öldürdüler

karın derken theressa'dan m bahsediyorsun
    gözleri beyaz, kör olan

oyunun ortasında bir kere çocukluğa dönme bölümü var, tüm hero'lar toplandığı zaman lucien'in silahla öldürmesi onda da gece yatarken gelen sese doğru gittiğin an çıkıyorsun
  • quote:

karını mı öldürdüler

karın derken theressa'dan m bahsediyorsun
    gözleri beyaz, kör olan

oyunun ortasında bir kere çocukluğa dönme bölümü var, tüm hero'lar toplandığı zaman lucien'in silahla öldürmesi onda da gece yatarken gelen sese doğru gittiğin an çıkıyorsun

Çok teşekkür ederim ,ohh yani sonunda kurtuldum.4 saat aynı şeyleri yapmaktan kafayı yiyodum az kalsın..neyseki Lucien'den intikamımızı aldım ve rahatım artık bu eziyeti çektirdiği içn bana

Theresa değil onu tavlayamadım bi türlü köyde bulup evlendiğim bi kadındı.

• Arkadaşlar oyunun "Fable.2.GOTY.READNFO.XBOX360 - WARG" versiyonunu indirdim. Hissedilir bir yavaşlık var oyunda. Bu Fable 2'den mi kaynaklanıyor yoksa bu grubun yaptığı sunumla mı ilgilidir?
  • ilk çektiğim fable'da yoktu bu sorun ama bendekinde de var
    muhtemelen goty versiyonundan kaynaklanıyor.
    birkaç yer dışında pek takılmıyor ama
  • Bu Goty sürümüne ekleri falan mı eklemişler, öyle bir tanıtımı vardı sanırım ondan kaynaklanıyor. Her yerinde hafif de olsa bir yavaşlama hissediliyor. Önceki sürümünü oynamadığım için sormak istedim. Aradaki fark nedir peki eski sürümle goty arasında? Ve bir fark varsa bu güncellemelerle giderilemez mi?
  • The Ruler of Albion
    Amass a 2.5 million gold real estate empire, or be there when another Hero does.
    100G

arkadaslar bu ach acanlar yardimci olabilir mi? para yonundan SIKINTI yok, tonla param varda alacak yer kalmadi..

Real estate wealth : 2.407.965

bir 2.5 olmadi daha alacak yer yok..?
  • Ben de oyunu edndim acaba goty verisonu mu nerden anlicam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikad

The Ruler of Albion
    Amass a 2.5 million gold real estate empire, or be there when another Hero does.
    100G

arkadaslar bu ach acanlar yardimci olabilir mi? para yonundan SIKINTI yok, tonla param varda alacak yer kalmadi..

Real estate wealth : 2.407.965

bir 2.5 olmadi daha alacak yer yok..?

Simply mass a "real estate empire". Easier than it sounds and the best way to get gold fast in Fable 2. Basically, what you need to do is buy and rent out every piece of architecture you can get your hands on; whether you up or lower the rent is up to you. Obviously if you up it, you'll get rich quicker and be able to expand quicker, BUT you'll be a evil, corrupt character.

Buying and renting is a great way to get a regular income of money and simply going to bed at night while your Xbox rests earns rent as well. So simply, buy, rent out and expand. It should not take you ALL the property in Albion for this achievement, but chances are, you'll need the castle because it's worth a million.

To check your current real estate value, go to Start > Logbook > Stats and scroll down some.

Significant Places to Buy:

* Fairfax Castle - After the game is complete.
    * Cemetery Mansion - After the "Love Hurts" mission.
    * Father Gile's Farm (Brightwood) - After the "Blind Date" mission.
    * Garth's Tower - Sometime later on in the game.
    * Reaver's House - After the game is complete.

achievement'ın çözümü

@fatality
    oyunda knothale island görevi varsa veya bowerstone market'de köprünün sol tarafında murgo's caravan varsa goty versiyondur

• >>> ÇÖZÜLDÜ<<<

THE CRUCIBLE bölümünde Westcliff de merdivenler yukarı çıkıyoruz ve bizden 775 renown toplamamızı istiyor... Bu kısmı hallettim içeri girdim ancak aşağıdaki resimdeki kapıyı bir türlü açamadım.. Ne yapmam gerekiyor bilenler yardımcı olabilirse sevinirim... Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tol9a_TR -- 27 Kasım 2009; 18:30:43 >

• Off tam istediğim gibi serbestçe rol yapma oyunu. İlk oyundaki bir kısım monotonluktan ve saf advanture modundan sıyrılmış belliki. Acep bu 2. oyunda pc ye gelirmi. Yoksa 1 sene daha beklemem lazım oynamak için. Ahh ahh paranın gözü kör olsun alamadım şu Xbox'ı habire araya masraf giriyor alamıyorum
  • oyunu daha dün oynama fırsatı bulabildim. beni hemen içine çekti çok sevdim. yanlız 2 görevi yapamıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.
    1,si - shadow bilmem ne diye emrdivenlerden aşağı inip çark çevirdiğimiz quest bu görevi nasıl yapıyoruz anlamadım.
    2,si - şu meyve bahçeleriyle dolu olan şehirde bir kız taşdan bizi konu mankeni olarak kullanarak bi şey yapmaya çalışıyor. bu görevlerde yardımcı olursanız sevinirim.
  • 1. görevi anlayamadım şu şişman bi kızın lakabı hammer dı galiba su toplamaya çalıştığı görev mi?

2. si ise o kadın heykel yaparken poz vericeksin
  • 1,si o görev değil döne döne bi merdiven iniyoaşağıya ordan iniyoruz sonra yükleme ekranı çıkıyo aşağıya inmiş oluyoruz. bi amca bize kapıyı açıyo. ilerliyoruz bir odaya giriyoruz. odada bi eleman bi çarkın yanında duruyo. bir kol var pull yazıyo üstünde. o kolu çekiyorum çekiyorum çark dönüyo ama quest complete olmuyo.15 dakka çektim banamısın demedi.
    2,si pozu veriyorum ama beğenmiyo galiba duruyorum platformun üstünde hareket felan yapıyorum oda takmıyo beni.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.