Şimdi Ara

Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohh be aylar sonra şu oyunu oynayabildim hep kafamdaydı , daha önce böle bi oyun görmedim ben süper ötesi , yalnız kafama takılan sorular var ,,, ev felan alabiliyormuyuz çok denedim ama olmadı , bide kızlara saatlerce hokabazlık yaptım banamısın demediler nasıl evlenme teklif felan edebiliyoruz hangi tuş ile , son olarak kıyafet değiştirebiliyormuyuz varoş gibi dolaşıyorum başından beri ,koktum artık
  • ev alabiliyosun tabiki yeterli meslekten yeterli parayı topla sonra evlerin onunde ilanlar var onune gelince çıkıyor seçenekleri. Evlenme gibi skilleri yanlış hatırlamıyosam skillerini açman gerekiyor. Kitapçı gibi bi şey vardı ondan satın alıyosun.
  • parayı demirciden kazanıyorum ama yetmiyor askeri maaş , boll kazançlı meslekler varmı , kitapçıyı buldum hangi kitabı almak gerekiyor ismini hatırlıyormusun hepside çok pahallıymış
  • oyunun en başında 5 altın toplamam gerekiyo 4 tanesini topladım beşinciyi manitası ile konuşan adamdan alcam fakat hiç tepki vermiyo eleman
  • quote:

Orjinalden alıntı: ussaki

oyunun en başında 5 altın toplamam gerekiyo 4 tanesini topladım beşinciyi manitası ile konuşan adamdan alcam fakat hiç tepki vermiyo eleman

konuşurken tam soluna doğru sapmadan git orada sarhoş var konuş sana şişe verecek sonra adama götüreceksin.
  • saol dostum
  • Bu oyun pek sarmadı beni.Mass effect ve fallout3 oynadıktan sonra biraz tırt geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogush815

parayı demirciden kazanıyorum ama yetmiyor askeri maaş , boll kazançlı meslekler varmı , kitapçıyı buldum hangi kitabı almak gerekiyor ismini hatırlıyormusun hepside çok pahallıymış

demriciden yada diğer mesleklerden kazandığın para ile ev sayın alıp kiraya verebilirsin, oyunu kapayıp bir sonraki gün girdiğinde kiraların birikmiş vaziyette geldiğini göreceksin, en iyi bu şekilde para kazanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eto Demerzel

quote:

Orjinalden alıntı: Dogush815

parayı demirciden kazanıyorum ama yetmiyor askeri maaş , boll kazançlı meslekler varmı , kitapçıyı buldum hangi kitabı almak gerekiyor ismini hatırlıyormusun hepside çok pahallıymış

demriciden yada diğer mesleklerden kazandığın para ile ev sayın alıp kiraya verebilirsin, oyunu kapayıp bir sonraki gün girdiğinde kiraların birikmiş vaziyette geldiğini göreceksin, en iyi bu şekilde para kazanırsın

eyvallah , ama oyunu çoktan bitirdim

• Şu sacrifacing to the shadows bölümünde denemediğim saat kalmadı hala vermio şu weaponu kötülük puanım oldu 13000
  • Araştırdım fakat tam anlamı ile aradıgımı bulamadım.

Oyunun netteki wii versiyonunda bad kreon rip yazıyor, bazıları son firmwire ile herhangi bir sorun cıkmayacagını yazmış.
    Herhangi bir terslik var mı bu versiyonda ve ya ekstra bir ban riski ?
  • arkadaşlar bir sürü mobilya aldım bunları eve nasıl yerleştireceğiz bilen var mı? Bir de evlenip karavana yerleştim orada seks olayı olmuyor sleep diorum protected uprotected öyle şeyler çıkmıyor yardım pls...

biri yardmcı olursa çok sevineceğim !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacoist06NL -- 11 Eylül 2009; 22:55:44 >
  • arkadaşlar bu oyunun GOTY versiyonu çıktı.
  • bilgi çin teşekürler
  • Goty versiyonun ne yenilikleri var bilen var mı?
  • Oyunu tüm demons gateleri açıp, oyunun en güçlü kılıç ve okunu elde ederek bitirdim. Geriye bir tek 1milyon altınlık şatoyu almamızı gerektiren görev kaldı, onu da bitirmeye uğraşamadım.

Oyundaki spell kullanım sistemi çok kötü, o yüzden sadece 2 spell açmanızı tavsiye ederim. Benim kombom 5 lvl bolt, 4 lvlda zamanı dondurmaydı. Barları 1bolt 2-3-4 time 5 bolt olarak doldurmuştum. Tüm karakter özelliklerini de yükselttim.

Tek kelimeyle muhteşem bir oyun. Oblivion'dan sonraki en iyi oyunum. Herkese tavsiye ederim.

@tacoist06NL, hocam önce 1-2 tane condom al tüccarlardan, daha sonra eşine biraz yavşa, ve en sonunda come to my place ifadesini kullan, onu yatağın dibine kadar getir. Etrafta kimsenin olmaması lazım, eşin yatağın dibindeyken yatağa tıklarsan sex kısmı çıkıyor.
  • ilk oyun kadar etkilemedi bu oyun beni. Ama çok kaliteli yapım bu da bir gerçek. Şu rpg lerde adamı kesme hissini biraz daha iyi verebilseler çok daha iyi olur bence.
  • Oyunun en kötü yönü diyalog seçeneklerinin olmaması.El kol işareti bir yere kadar.Silah çeşitleri çok sınırlı.Her satıcıda aynı silahlar.Büyüler çeşitli olsa da çoğu gereksiz,aynı tip.Bu oyunu rpg açlığımdan oynadım bitirdim.Grafikler,efektler,arayüz vs her şey şahane,masalımsı insanın gözünü kamaştırıyor.Ancak rpg kısmında sınıfta kalıyor.Ev dekore etmek,saç kestirmek,dövme yaptırmak,kaş aldırmak falan da erkek adama sıkıcı geliyor.Bayanlara daha çok hitap eder belki.Sözün özü bu oyundan sonra fallout 3 oynayınca eşşekten inip ferrariye binmiş gibi oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetdai -- 19 Eylül 2009; 5:32:11 >
  • RPG sevmeyen birisi olarak 10 gündür beni inanılmaz sardı oyun. Gerçi ben ev almak, işte çalışmak, evlenmek, değişik kıyafetler giymek gibi hiç bir şey yapmıyorum. Sadece görevi alıp oradan oraya dolaşıyorum, en güçlü silahlarla ilerliyorum, bu bile çok zevkli. Tek sorun kurtadamların olduğu Westcliff'ten geçerken yaşadığım huzursuzluk. Nedense geriliyorum burada. İlginç.
  • Arkadaslar fable 2 pc ye cıktımı ben ilk oyununu oynamıstım bunun bi kac kere bitirdim insanı ceken bi senaryosu var... simdi 2 sini oynamak istiyorum ama bi turlu bulamadım??
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.