Şimdi Ara

Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu satmak istiyen yokmu shop.com dan getirmiyim boşuna
  • Evet satacak olan varsa ben de istiyorum :)
  • oyunu coop olarak oynuyabiliyormuyuz ?
  • Pozu verirken basılı tutacaksın ne zaman tamam derse dogru zamanda "A"ya basarak pozu tamamlayacaksın dun oynamaya fırsat bulabildim 12 saat basından kalkamadım
  • Oyunun ingilizcesi var mı acaba?
  • güzel bir oyun.
  • arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen.

oyunda evlendim ve çocuğum var, son kahramanı bulmak için yola çıktım, şu sahil kasabasına gittim. oradan tekrar bowerstone'a döndüm fakat benim hanım daha girer girmez beni kapıda karşıladı, "annem senin hakkında haklıymış, bu evlilik bitti" diyor ve çocuğu da alıp gidiyor. bu bir bug mı, nasıl düzelteceğim bu durumu. bir de kumar oynarken, oyundan çıkınca kumarcı silah çekiyor bana, bazen de muhafizlar geliyor ve benden para alıyorlar suç işlediğim için, bunlar neden oluyor. yardımcı olun lütfen.

edit : bu arada paranın kralı barmenlikte. ben saniyede 1000 altın kazanıyorum. ayrıca aşk olayını çok abartmışlar, nereye gitsem bütün kadınlar kırmızı kalp peşimde dolanıyorlar, evlenelim evlenelim diye debeleniyorlar. bu nedir arkadaş. erkekler bile kırmızı kalple dolaşıyor ortalıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 17 Ocak 2010; 22:04:38 >
  • Millet GOTY versiyonunda ek paketler direk oyuna dahil mi? Demek istediğim tekrar netten çekme veya nete bağlanıp onaylama vs. gibi bir durum yok değil mi? Sırf ek paketler için bu versiyonu da edinmeyi düşünüyorum ama hani banı yedik nete bağlanma şansımız yok elimizde patlamasın sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Millet GOTY versiyonunda ek paketler direk oyuna dahil mi? Demek istediğim tekrar netten çekme veya nete bağlanıp onaylama vs. gibi bir durum yok değil mi? Sırf ek paketler için bu versiyonu da edinmeyi düşünüyorum ama hani banı yedik nete bağlanma şansımız yok elimizde patlamasın sonra.

Hocam oyunun Fransız sürümü var hep indirdiğimizde ingilizce oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Millet GOTY versiyonunda ek paketler direk oyuna dahil mi? Demek istediğim tekrar netten çekme veya nete bağlanıp onaylama vs. gibi bir durum yok değil mi? Sırf ek paketler için bu versiyonu da edinmeyi düşünüyorum ama hani banı yedik nete bağlanma şansımız yok elimizde patlamasın sonra.

Hocam oyunun Fransız sürümü var hep indirdiğimizde ingilizce oluyor mu?

Bildiğim kadarıyla her sürümünde İngilizce desteği var. Eğer konsolun dili İngilizceyse sorun olmaz.

• Arkadaşlar ben bişiy sorucam ben oyunu bitirdim galiba çünkü hani çocukluğa döndük felan geri geldik o şerefsizi öldürdük credits felan reklamlarda geçti ama hala questler joblar var onlarıda yapıyım mı garip saçma görevler felan var ya anlamadım gitti ne dir bu olaylar yardımcı olabilecekler var mı zaten çok sıkışığım hiç oyun felan alamıyorum yeni bari bunu sonuna kadar oynıyım birde unutmadan çocuk nasıl yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezager

Arkadaşlar ben bişiy sorucam ben oyunu bitirdim galiba çünkü hani çocukluğa döndük felan geri geldik o şerefsizi öldürdük credits felan reklamlarda geçti ama hala questler joblar var onlarıda yapıyım mı garip saçma görevler felan var ya anlamadım gitti ne dir bu olaylar yardımcı olabilecekler var mı zaten çok sıkışığım hiç oyun felan alamıyorum yeni bari bunu sonuna kadar oynıyım birde unutmadan çocuk nasıl yapıyoruz

Yan görevler bitmemiştir,onları da yap işte.Oyunun ömrü uzamış olur:)Çocuk için de condom kullanmadan ilişkiye girmen gerekiyor:)
  • çocuk yapmak için kitapçıda come hither dear diye bi kitap var onu alıp okuycaksın. come to my place diye bişey çıkıcak flirt kısmında. beğendiğin bi hatunu artistik pozlar falan verip kendine aşık et. nişan yüzüğün yoksa nişna yüzüğü al ver kadına sonra bi ev al taşın direk evleniyosun o zaman hatunla. sonra kendi karına come to my place zımbırtısını yapıyosun yeni evli olduğun için direk kabul ediyo. yatağın yanına gidiyosun protected sex ve unprotected sex den unprotected seçiyosun çocuk oluyo. achivemet açılıyo. bi hatun bravestoneda al çocuk yap bi hatunda bloodstoneda al ondanda çocuk yap achivemet açılıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Nisan 2010; 16:02:59 >
  • Anladım kitapçıda harbiden yararlı şeyler varmış ya başka öneml kitaplar varsa bunun gibi işe yarayan onlarıda yazın güzel olur yan görevleri anlamadım ki ama sürekli pahalı yerleri almamızı istiyo ya ben alamam oraarı yada o kadar parayı nerden bulucam sağa sola eğlencesine harcadım gitti ve ayrıca köpek öldü ama bende arkeolog görevi var ya o kaldı onları felan hiç yapamıcam galiba

• quote:

Anladım kitapçıda harbiden yararlı şeyler varmış ya başka öneml kitaplar varsa bunun gibi işe yarayan onlarıda yazın güzel olur yan görevleri anlamadım ki ama sürekli pahalı yerleri almamızı istiyo ya ben alamam oraarı yada o kadar parayı nerden bulucam sağa sola eğlencesine harcadım gitti ve ayrıca köpek öldü ama bende arkeolog görevi var ya o kaldı onları felan hiç yapamıcam galiba

Köpek gittiyse parayı seçmişsindir oyunun sonunda.Yanılmıyorsam o para sınırsız,çıktığı yere her gidişinde tekrar vermesi lazım.Bu sayede 2.5 milyonluk ach'i açabilirsin.

Buarada elindeki versiyon Game Of The Year ise,köpeği döndürmenin yolu var.Knothole Island'da geri getirebiliyorsun köpeği.Elindeki normal versiyonsa,Live'dan ilgili paketi satın da alabilirsin

• limited bendeki ya
    ya hayır en baştakini seçtim hatırlamıyorum ne olduğunu 25 gs vermişti ama seçtiğimde ...
    ve para kazanmanın yolu nedir acaip merak ediyorum ya kazanmak önemli değil merak ettiğim yan görevlerde o istediği yerlere o kadar parayı sayınca ne oluyor ki ?
  • quote:

limited bendeki ya
    ya hayır en baştakini seçtim hatırlamıyorum ne olduğunu 25 gs vermişti ama seçtiğimde ...
    ve para kazanmanın yolu nedir acaip merak ediyorum ya kazanmak önemli değil merak ettiğim yan görevlerde o istediği yerlere o kadar parayı sayınca ne oluyor ki ?

Oyunda para kazanmanın çok kolay bir yolu var dostum.Tabii bunun için çok sayıda mülke sahip olman gerekiyor.Ne kadar fazla mülk,o kadar fazla gelir:)

1-Oyunu kaydet ve çık
    2-Ethernet kablosunu çıkar ve ayarlardan tarihi 2050 yap.
    3-Kablo takılı olmadan oyuna gir.

Bunu defalarca yapabilirsin.

• live a girmeyeli benim bir yıldan fazla oluyor hatta bu yeni makinem ama bi dahaki hafta live a giricem o zaman denerim bunu mülk derken iki tane evim var ve olaya gel kız ayarlayıp ikisinde aldatıyorum evler yan yana bide sürekli ayrılıyorlar o yüzden neyse bu taktiği yapıcam çok sağol live demişken bu oyunu live dan da oyanayabiliyormuyuz co op olarak oynadık ama pek bişiy anlamamıştım ben ?
  • Bahsettiğim olayın işe yaraması için,çok sayıda mülkün olması gerekiyor.Sonuçta kira geliri gelecek:)Alabildiğin kadar ev-dükkan alıp,kira-ürün fiyatlarına zam yap:)Seçeneklerden yapıyorsun bunu,biliyorsundur.

Live'dan co-op olarak oynanıyormuş ama ben denemedim dostum.
  • demon doors'lar yerleri

1.Bower Lake

2.Bowerstone Cemetery

3.Oakfield Demon Door

4. Brightwood

5. Bloodstone

6.Westcliff

7. Wraithmarsh

8.Fairfax Gardens

nasıl açıldıklarını bilen var mı arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.