< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Harika ya ilk oyunu oynama fırsatı bulamamıştım ama çok iyiymiş
Artık bu oyunu oynarız çıkınca ss ler iyi görünüyör
Bir anda iki bomba oyundan yeni bilgiler geldi. Yav delirtiyolar şöyle yaparak. Bekliyorlar bekliyorlar aynı anda koyup kafayı yememize sebep oluyorlar
FABLE 2 de co-op oynama imkanı olacak.. Ayrıca Xbox Live Arcade oyunu olan Keystone da kazanacağınız paraları Fable 2 de kullanabileceksiniz. Yani iki oyun birbiriyle haberleşiyor olacak. 360 ın bu seneki en önemli oyunlarından olacak.
Yani en sonunda şöyle benim için Xbox aldırıcak mükemmel bir oyun...
Xbox360'ın sahip olduğu en sağlam exc oyunlardan bence.
Bu oyunun yapımcısını biliyorum. Peter molyneux mu öyle bir şeydi, adamı Black & White'dan beri takip ediyorum. Fable'ı birkaç kez bitirdim ve gerçekten de mukemmel bir oyun, onun yarısı kadar bile zevk verse ben razıyım fakat bu adamın tipik bir özelliği var, bir oyun yaptığı zaman devamını getiremiyor. Ne kadar devam oyunu yaptıysa, hepsinde başarısız oldu.
Black & White dan once Dungeon Keeper ve Populous gibi iki mükemmel oyunuda var Ayrıca Molyneux başka bir proje üstündede çalışıyor ve onuda yakında açıklayacak
of ya oyun mukemmel gorunuyor hele benım gıbı rpg hastasını çıldırtır.bombalar bır bır patlıyor önce gta4 sonra too human sonra fable 2 sonra da gears of war 2 alan wake felan saymadım yanı oo xbox360 bu seneyı de sılıp supurur bu gıdısle pc oyunculugu mmorga kayıyor komple,ps3 ıse malum yontem olmadıkca ılgı alanıma gırmez
İlkini de çok severek oynamıştım, 2. ise müthiş gözüküyor. Heyecanla bekliyoruz
2008 bombaları ardı ardına geliyor xbox 360 ta bişey yok diyenler çatır çatır çatlasın ortadan.....
böyle bir özel oyun bile Xbox satışlarını arttırır ya da en azından Ps3 ile rekabeti daha da kızıştırır. oyuncular yine yaşadı.
Ah bide şu orjinal oyunlar el yakmasa, hepsini alası geliyor insanın..
Fable XBOX1 için elimde yoktu PC için aldım arkadaşa verdim oyunu hacıladı sonra bende tekrar almadım. Şöyle sorayım; Oyunu XBOX1'de mi oynayayım yoksa PC'de mi ? Hangisi daha iyi olur ?
Ben PC`de oynamıştım oynanışı oldukça rahat, grafikleri oldukça iyiydi. Fakat Xbox 1 sahibi olmadığım için onun hakkında yorum yapamayacağım.
Fable benim için dünyanın en iyi 5 oyunundan biridir. Bu ilk oyunun yarısı kadar bile iyi olsa yeterince iş görür, ilk oyun kadar iyi olursa seri efsane olur. Deli gibi bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Ranilin
Ben PC`de oynamıştım oynanışı oldukça rahat, grafikleri oldukça iyiydi. Fakat Xbox 1 sahibi olmadığım için onun hakkında yorum yapamayacağım.
Cevap için teşekkürler. PC için indireyim o zaman sonra XBOX1 içinde çekerim.
Video'yu seyrettim, anlatan adam aynen SOUTHPARK'da ki mr. mackey yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrax
Cevap için teşekkürler. PC için indireyim o zaman sonra XBOX1 içinde çekerim.
Rica ederim, iyi eğlenceler
fable 1 güzeldi ama abartmaya da gerek yok eksıde kaldı artık o zaten 2.oyun su teaserı ıle bıle 1.sınden çok daha iyi olacaının sınyallerını verdı.haydı hayırlısı