İnşallah büyüler ve silahlar da çeşitlenmiştir.. Zira Summoning berbattı 1. de.. Şöyle adam gibi summonlar yapılabilirse süper olur.. Yoksa hit and slash tarzı bir oyun olur yine.. Gerçi 1. yi hala bayıla bayıla oynuyorum ama insanın gökten taş yağdırası dev org lar summon layası geliyor..
taş yağdırmaya katılırım ancak summon yapmaya karşıyım.düşmanı ben öldürmeyeceksem ne anlamı kaldı ki. ayrıca lightning daha iyi olsun ilk oyundaki çok kötüydü.gerçi eski oyun daha masalsı bir havada ve bir çocuğun kahraman olma hayalini konu ediyor du bu ise dev şehirlerde geçicek eski oyundaki kadar büyü ağırlıklı olacağını sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cesarcan
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
İnşallah büyüler ve silahlar da çeşitlenmiştir.. Zira Summoning berbattı 1. de.. Şöyle adam gibi summonlar yapılabilirse süper olur.. Yoksa hit and slash tarzı bir oyun olur yine.. Gerçi 1. yi hala bayıla bayıla oynuyorum ama insanın gökten taş yağdırası dev org lar summon layası geliyor..
taş yağdırmaya katılırım ancak summon yapmaya karşıyım.düşmanı ben öldürmeyeceksem ne anlamı kaldı ki. ayrıca lightning daha iyi olsun ilk oyundaki çok kötüydü.gerçi eski oyun daha masalsı bir havada ve bir çocuğun kahraman olma hayalini konu ediyor du bu ise dev şehirlerde geçicek eski oyundaki kadar büyü ağırlıklı olacağını sanmıyorum
Ya düşünsene öldürdüğün düşmanların bazılarını summonlayıp üstlerine sal kalanıyla ok kılıç mücadele et.. Bence full aksiyon olurdu o zaman.. Bakalım benimki sadece bir dilek..
yaza çıkıyor heralde
Işığa bak ya hiç bu insanlar delirirmi kudururmu düşünmeden yapıyorlar şöyle ışığı. Bizi de düşünün be bizde insanız
kesin bir çıkış tarihi varmı
oyuniçi vidyosu harikaydı ne ışıklandırmaydı ama
Bu oyunu bir türlü tam tanıtamadılar. Oyunun içeriği büyük olduğu için anlatması da zor.
X360 ın diğer bombasından biri bana göre...Gelmiş geçmiş en iyi rpg lerle kafa kafaya gidiyor...
Şu oyun bir çıkamadı gitti.
Hastayım şu oyuna.
Bu karaktwr ZELDA nın amca oğlumu
Yanioyun genel hatları ile Zelda tarzı bi oyun mu?
Çok gelişmiş bir rpg aslında şöle xbox 1 de Jade empire oynuyodumki Karşıma Fable çıktı Jade yüzüne dahi bakmadım Çoçuklukan yaşlılığa kadar bizde kontroller diyaloglar felan xbox 1 in en iyi görsel oyunlarından biriydi halbuki x360 İçinde gelmesi beni bi hayli heyecanlandırdı Fable 2'Nn Çıkmasını sabırsızlıkla beklicez SAYGILAR
quote:
Orjinalden alıntı: Jago
Doğumundan ölümüne kadar istediğin kişiyi , istediğin cinsiyeti oynayabildiğin. Baba olabildiğin, anne olabildiğin , hamile kalabildiğin , çocuklarını savaşçı yetiştirebildiğin, namus davalarının peşinde koşabildiğin, devasa bir rpg adventure oyunu. Zelda filan değil. Türünün tek örneği diyebilirim.
çıksada oynasak bide bu oyun sadece xbox 360 a mı?
enteresan bi içeriğe sahip olduğunu söleye bilirim, (Hamile kalma kısmı dışında ), ama tarzım değil ben almıyim....
quote:
Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R
quote:
Orjinalden alıntı: Jago
Doğumundan ölümüne kadar istediğin kişiyi , istediğin cinsiyeti oynayabildiğin. Baba olabildiğin, anne olabildiğin , hamile kalabildiğin , çocuklarını savaşçı yetiştirebildiğin, namus davalarının peşinde koşabildiğin, devasa bir rpg adventure oyunu. Zelda filan değil. Türünün tek örneği diyebilirim.
hala fable 1 i oynayamadım yau içimde uhde kaldı walla bulsam da bi yerlerden oynasam zamanıdır...
yanlız böyle hamile kalmalı büyümeli filan bir oyun nasıl bitio yau oynanış süresi nedir ??
Oynayış süresi RPG Neyse OOO Sana kalmış yanlız oyunda diyaloglar bazen kasıyo yani mass effect gibi ama oyunun atmosferi unutturuyor buna söz verebilirim
Oynayış süresi RPG Neyse OOO Sana kalmış yanlız oyunda diyaloglar bazen kasıyo yani mass effect gibi ama oyunun atmosferi unutturuyor buna söz verebilirim
Bu tür oyunlarda diyaloglar önemlidir zaten. Hepsi teker teker okunmalı ve hikayeye kendini kaptırmalısın ki oyundan zevk alasın. Ayrıca bu tür oyunlar ileri derecede İngilizce de gerektirebiliyor. Fable 1 bu konuda oldukça iyiydi. Atmosfer konusunda da hikaye konusunda da sıkıcı değil, aksine yenilikleriyle eğlendiriciydi.
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
quote:
Orjinalden alıntı: GOGOMEZ
Bu tür oyunlarda diyaloglar önemlidir zaten. Hepsi teker teker okunmalı ve hikayeye kendini kaptırmalısın ki oyundan zevk alasın. Ayrıca bu tür oyunlar ileri derecede İngilizce de gerektirebiliyor. Fable 1 bu konuda oldukça iyiydi. Atmosfer konusunda da hikaye konusunda da sıkıcı değil, aksine yenilikleriyle eğlendiriciydi.
Sana kesinlikle Katılıyorum sayın yönetici ama Dediğin gibi RPG Öğelerinde diyalogları skıp movie yapsak atlasak ozaman RPG Anlamı kalmaz bi ufak ingilizce bilmekte yeterli RPG Oyun deneyimidir aslında çok da yararlı RPG Oyunları kendinizi geliştiriyosunuz kotor tek geçerim ama fable 2 Şu anda çıkacak en iyi 2008 rpg si olacaktır ümid ediyorum
Evet genelde bu tarz oyunlar sıkıcı olmalarından dolayı sevilmez ama 40-50 saatlik oyunların da hastaları var. Bu 50 saatin 30 saati diyaloglarda geçse bile...