Bildirim
Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Oyunu ıstıyoruz artık ya çıksın bir anca önce rpg krizim geldi valla -
güzel bir oyuna benziyor -
arkadaşlar oldum olası şu rpg oyunlarına gıptayla baktım;
ama bir türlü oynuyamıyorum ingilizcem yerlerde sürünüyor;
bu tür oyunlarda ingilizce gereksimi çok mu yüksek oluyor? -
RED LORD CHE,
Evet ama en azindan Fable 2'de Live uzeri ingilizcesi olan bir arkadasla beraber oynarsan hikayesinide anlarsin -
aslında doğru benim kuzenle lıve'da her oyunu oynuyoruz;
onun ingilizce çok iyi;
ya aslında benimde sıfır değil bu tür oyunları bir şekilde deneme yanılma yoluyla oynuyabiliyorum;
ama asıl bu işten keyif alabilmek için yazılanlarıda anlamak gerekiyor ben çat pat anlıyorum tabi buda ben,i pek tatmin etmiyor. -
oyunun konusu,dünyası falan güzel olabilir ama grafikler vasat. -
quote:
Orjinalden alıntı: RED LORD CHE
arkadaşlar oldum olası şu rpg oyunlarına gıptayla baktım;
ama bir türlü oynuyamıyorum ingilizcem yerlerde sürünüyor;
bu tür oyunlarda ingilizce gereksimi çok mu yüksek oluyor?
rpg oyunlarda bol bol konuşma ve okuma olduğu için ingilizce öğrenmek ve kelime dağarcığını geliştirmek için süper bir yol bence, elinde sözlükle bilmediğin kelimeleri araştırarak cümle yapısını ve anlamını ortaya çıkarabilrisin problem olacağını sanmıyorum bundan sonra cümleleri anlamanın...sadece biraz sabır gerekiyor ama bir yerden başlamak lazım di mi ?? -
biyerden başlamak kesinlikle gerekiyor;
ben bu başlangıcı en eğlenceli şekilde FABLE 2 oynayarak yapacağım -
fable 1 i çok severek bitirdim harikaydı.ancak dikkatinizi çekti mi bilmem ama fable 1 de ve bunda da adamlar çok kısa. ya da ben kendimi çok uzun sanıyorum ( boy:1,75 - yaş:14) -
Gülyüzlü Peter Molyneux gerçek bir oyun dahisidir benim gözümde...Dungeon keeper,Populous,Black&White,The Movies ve Syndicate gibi çok sağlam oyunların yapımcısıdır.
Fable 1 i pc de çok az oynamıştım ama gerek atmosferi gerekse oynanışı beni acayip etikilemişti..
Ozaman istediklerinin yarısını bile yapamamıştı teknik yetersizlikler yüzünden..
Umuyorumki Fable 2 muhteşem bir oyun olucak.
Bu arada Molyneux şu anda bir diğer eski hit oyunu olan ''Sydicate(1993 yapımı)' in'' yenisi için çalışmakta aynı zamanda.. -
Son Ss'ler fene değil ama grafik olarak bir Crysis olamaz tabii ki. -
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Son Ss'ler fene değil ama grafik olarak bir Crysis olamaz tabii ki.
Pinky bu oyunda grafiğin önemi mi var sanki?
Crysis iyi grafikli idi de oyun dandikti. Standartın standartı FPS senaryosu.
Fable oyununu bilirsin ama. Bende Xbox yoktu. PC versiyonu da baya geç gelmişti.
Çıktığı dönem grafik olarak baya gerideydi PC de Fable. Ama ne oyundu be.
Grafiğin önemsiz olduğunu gösterewn oyunlardan dır. ( RE4 bu konuda birinci) -
Fable 1 oldukça iyi bir oyundu ama unutmamak gerekli ki dönemi için oldukça iyi grafiklere sahipti. Konusu ne kadar iyi olursa olsun Next gen bir konsolda mutlaka grafikleri de iyi olmalı.
Bu ssler ve videolar gösteriyorki yapımcı ekip Xbox dan beri grafik anlamında hiç yol almamış grafikler xbox 360'a yakışmıyor... -
Yeni video!!
http://kotaku.com/389992/fable-2-in-action-dog-included
Özellikle ışıklandırma mükemmel olmuş. Masalsı ortam da çok uymuş. Çok yeterli olmuş daha fazla bir şey beklemiyorum artık görüntü olarak bu oyundan.
-
quote:
Orjinalden alıntı: sdurust
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Son Ss'ler fene değil ama grafik olarak bir Crysis olamaz tabii ki.
Pinky bu oyunda grafiğin önemi mi var sanki?
Tabii ki yok ama ben Ss'ler için söyledim zaten onu:) -
bu oyunla ilgili son 2 okudugum yazı ve şu yukardakı resım benı cok heyecanlandırdı.oyunda yaptıklarımızın bıze oldugu kadar bulundugumuz sehre de etkısı oluyormus mesela bır çeteye yrd edersek ılerde sehrın bır kısmını ele gecırmıs olacaklar ve şehır bundan etkılenecek.aksı durumda polıse yrd edersek cok farklı bır sehır portresı ıle karsılasacağız.en onemlı haber oyunun senaryorsunu alanında ünlü hollywood senarıstlerının yazdıgı şeklinde.Ayrıca benım oyunlarda çok dikkat ettiğim, seslendirmede de iyiyi hedeflemişler önce gears of war derken heyecanlandık ama asıl tavanı bence fable 2 yapacak çok orjinal ve çok başarılı bir rpgye kavusacağız,süper saatlerce patlayana kadar oynarım kesın,butun sıdequestlerı de yapmaya çalışarak
-
İnşallah büyüler ve silahlar da çeşitlenmiştir.. Zira Summoning berbattı 1. de.. Şöyle adam gibi summonlar yapılabilirse süper olur.. Yoksa hit and slash tarzı bir oyun olur yine.. Gerçi 1. yi hala bayıla bayıla oynuyorum ama insanın gökten taş yağdırası dev org lar summon layası geliyor.. -
Grafikler muhteşem görünüyor. -
Bu oyun X360 exclusive mi?
Niye aldık ki biz bilgisayarı çöpe atalım hiçbirşey gelmiyor nasılsa.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X