Şimdi Ara

XBOX360 DLC ve Title Update

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konsolu alalı 6-7 ay oluyor 4 gb slim.
    Aldıktan sonra jtag yaptırdım ve içine dahili hdd taktırdım ve içine birkaç tane oyun yüklettirdim.
    Pes 2013 var ama kadrolar çok eski.

-Başlıkta da belirttiğim gibi nette biraz arattığımda dlc ve title update gibi yabancı olduğum terimlerle karşı karşıya kalıyorum

-Nedir bu dlc ? Title update ?

-Kadro güncellemek istiyorum ne yapmam gerekiyor ?

-DLC mi Title Update mi ?

-Nereden ulaşabilirim? Hangi siteden ?

-Nasıl yapıcam ?

-Bana bu işi bilen biri resimli olarak anlatabilir mi ? Hem forumdaki yeni arkadaşlara da yardımcı olur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Hocam geri bildirimin için teşekkür ederim fakat bu nedir ?
  • nasıl nedir.kullandıgın cihazdan haberin yok be kardeşim:)
    xbox ı aç.oyunlar kısmına gel.freestyle bul ve çalıştır karşına bu ekran gelecek.gerisini videodaki gibi yap @szymek61
  • Ahahah güldürdün beni hocam sen çok yaşa

Şayet kendini benim yerime koy farz et yenisin ; videoyu gördün izledin ne anlardın ? :)

E tamam bunu yaptım diyelim ne işe yarayacak ?
  • basitçe söylemek gerekirse oyun çıktıktan sonra oyuna eklentiler yapılır.ne biliyim harita eklenir harita daha buyuk olur yeni araba eklenir karekter eklenir falan filan.işte bu genişleme paketlerine DLC denir.
    ee harita eklendi yeni araba geldi futbol takımı transferler oldu bu ne işime yarayacak demezsin herhalde:)
  • Dlc ve title update ikisi apayri terimler.
    DLC : Downloadable Content , oyun eklentisi expansion pack'in bir baska ismi haline geldi.
    Title Update ise oyun yapimcisinin , oyundaki hatalari , yamalamak icin cikarttiklari bir tur patch , ki ucretsizdir bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok canım daha neler :) Demem tabiki

Sormak istediğim bu işlemleri yani DLC nasıl yapacağım ? Videoda anlatılan title update denen zırva galiba.
  • videoda anlamaman normal game idye uygun dlc ve title update ındırmen gerekiyor.Dlc genelde kitli olur ve bunları acman gerekiyor googledan yazarak nasıl yapıldıklarına bakabılırsın
  • Hocam nette olanlar karışık ne bir resim nede başka bir şey var.Resimli olanları ise sadece pc üzerinden yapılan kısımları.
  • Konuyu açan arkadas gıbı magdurum..:( yenı bır xbox kullanıcı olarak jtaglı makınemdekı oyunlara özellıkle fıfa14 ve pes14 e türkçe yama yapmak istiyorum..turkıye lıgını eklemek ıstıyorum..nasıl yapacagım bunu..veya nereye yaptırabılırım..acemı olarak bılen bırılerınden yardım ıstıyorum lutfenn
  • aynı konu hakkında ben de bi,lgi istiyorum şu an :(
  • Boşuna bilgi bekleme sattım kurtuldum :) Güncel kadrolu pes2013 istiyorsan ps3 al bak keyfine ;)

• Fabrikadan aldığım haline nasil cevirebilirim bole ugrasmaktansa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.