Şimdi Ara

Fable 2 (Xbox360) ÇIKTI Region Free !!! (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzama tıkladıgınızda cıkan listede hangi oyun (live e kayıtlı)kac kisi tarafından oynanmıs yazıyor,Fable 725bin kisiyle fallout u bile gecmis.
  • bunun co-op modu var değil mi?
  • arkadaslar ben oyuna yeni basladım daha cingenelerin oldugu yerdeyim yanlız burda beni devamlı takip eden kadınlar var bunları nasıl pesimden gelmelerini engellıyecegim
  • Beyler Knohtle Island ve See the Fature eklentilerini free olarak yükledim ancak oyuna girince add gamepoints diyerek açmamı istiyor.. Ne yapmam gerek??
  • Yarın bir Xbox alabilirsem ilk bu oyunu yükleyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

Yarın bir Xbox alabilirsem ilk bu oyunu yükleyeceğim.
    />

O zaman şimdiden hayırlı olsun dostum konsolun.
  • quote:

/>

dostum senin yerinde olmak isteyipte ilk önce gears of war serisii baştan oynamak isterdim
    o derece yani, aldıktan sonra kesinlikle 1ve 2. oyunu al
  • quote:

/>

çok doğru bi karar

ilk xbox macerana xbox exclusiveleriyle başlamanı öneririm.

fable 2

geow 2

halo 3

forza 2

pgr 4

lost odyssey

vsvsvsvsvsvs......
  • Teşekkürler arkadaşlar. .:BBR:. 'nin verdiği listeyi edineyim sonra devam ederim
  • Evlendiğimizde seçtiğimiz evden nasıl başka bir eve taşınıyoruz? Yeni ev aldım ama çocuk ile hanım taşınmıyorlar
  • Hanıma follow de () eski evi sat yeni alacağın eve git.. Ailem için kullan de.. Tamamdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 15 Haziran 2009; 11:07:57 >
  • Fable 2 nin Türkçe yaması varmı? İngilizcem olmadığı için hiç anlayamıyorum ve zor geliyor.
  • quote:

Fable 2 nin Türkçe yaması varmı? İngilizcem olmadığı için hiç anlayamıyorum ve zor geliyor.

Yok dostum zaten çıkarmak isteyen yıllarca çeviri yapar sende o zamana kadr ing. öğrenmiş olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

quote:

Fable 2 nin Türkçe yaması varmı? İngilizcem olmadığı için hiç anlayamıyorum ve zor geliyor.

Yok dostum zaten çıkarmak isteyen yıllarca çeviri yapar sende o zamana kadr ing. öğrenmiş olursun

Bir ingilizce öğrenemedim gitti ya Ama bu sene kesin öğreniyorum

• oyunu sonunda indirdim isoyu XDVDMulleterBeta10.2 programı ile denetledim bütün kutucuklar işaretli idi tek video data present kutucuğu işareli değildi dvdye çeksem bi sorun olurmu arkadaşlar..
  • bu oyun beni çok sıkıyor. normalde bir rpg ve fable 1 hayranıyım fakat bu oyuna zerre kadar alışamadım. ilk 20 dakikası mükemmel, tam beklediğim gibi bir fable2 başlangıcı fakat ondan sonra, şu klasik 3. sınıf rpg görevlerinden birkaçına denk geldim ve direkt kapattım. garip bir huy var bende, böyle sıradan durumlarla karşılaştığım oyunları bir daha açamıyorum. oyunun ortaları, ilerleri nasıl arkadşlar? bu oyun için hayatımda oynadığım en iyi birkaç rpg'den biri diyen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

bu oyun beni çok sıkıyor. normalde bir rpg ve fable 1 hayranıyım fakat bu oyuna zerre kadar alışamadım. ilk 20 dakikası mükemmel, tam beklediğim gibi bir fable2 başlangıcı fakat ondan sonra, şu klasik 3. sınıf rpg görevlerinden birkaçına denk geldim ve direkt kapattım. garip bir huy var bende, böyle sıradan durumlarla karşılaştığım oyunları bir daha açamıyorum. oyunun ortaları, ilerleri nasıl arkadşlar? bu oyun için hayatımda oynadığım en iyi birkaç rpg'den biri diyen var mı?

Açıkcası ben sıkılmadım tamam en iyisi değil ama dediğin kadar da sıkıcı değil

İyi bir rpg bu oyun. belki 2 saat fln oynasaydın görevler çeşitlenirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogush815

oyunu sonunda indirdim isoyu XDVDMulleterBeta10.2 programı ile denetledim bütün kutucuklar işaretli idi tek video data present kutucuğu işareli değildi dvdye çeksem bi sorun olurmu arkadaşlar..

cevap gelecekmi acaba arkadaşlar , konu açmak zorunda kalıyoruz hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antoine Roquentin -- 9 Temmuz 2009; 10:28:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

bu oyun beni çok sıkıyor. normalde bir rpg ve fable 1 hayranıyım fakat bu oyuna zerre kadar alışamadım. ilk 20 dakikası mükemmel, tam beklediğim gibi bir fable2 başlangıcı fakat ondan sonra, şu klasik 3. sınıf rpg görevlerinden birkaçına denk geldim ve direkt kapattım. garip bir huy var bende, böyle sıradan durumlarla karşılaştığım oyunları bir daha açamıyorum. oyunun ortaları, ilerleri nasıl arkadşlar? bu oyun için hayatımda oynadığım en iyi birkaç rpg'den biri diyen var mı?

Kesinlikle bu oyunu bırakma !!! Başta basit görevler alıyorsun,ama sonradan oyundaki görevler sayı ve nitelik olarak çok gelişiyor.Ben oyunu bitirdikten sonra bile kalan yan görevleri yaptım.Bitince içimde boşluk duygusu oluşturan ender oyunlardan

• Hele yıllarca hapis de kalıp köpeğimle geri buluşma sahnesi süperdi.Sanki köpek kendi köpeğimmiş yıllar sana buluşmuşuz gibi sewindirmişti beni
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.