Şimdi Ara

Fable The Lost Chapters Tr çeviri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=M7rWYW5qqNY&feature=plcp

Selamlar herkese buna benzer bir başka konuyu oyunçeviri forumlarında açmıştım ama pek rağbet görmedi. Şimdi burada açıyorum. Fable The Lost Chapters aslında eski bir oyun ama Türkçe'ye çevrilmesi gereken bir oyun düşüncesindeyim. Oyunun dil dosyalarını açmayı başardık. Oyunu canım sıkıldıkça çevirmeyi düşünüyordum ama oyunda çok fazla yazı, diyalog vb. bulunmakta. Tek başıma asla altından kalkamayacağım bir proje olduğundan dolayı çevirmeye yardım edecek arkadaş aramaktayım.

• Gerçekten güzel bir oyun, ingilizcem yeterli olsaydı kesinlikle yardım ederdim. Son durum hakkında bilgi verebilirsen sevinirim. Umarım çalışmanı destekleyecek arkadaşlar bulabilirsin oyunceviri.com da bir başlık aç bence tabii açmadıysan. Emeğine sağlık arkadaşım, dört gözle çevirinin bitmesini bekleyeceğim.
  • Çeviri süresiz askıya alınmıştır. Büyük çoğunlukla ben çevirmeyeceğim ama nasıl çevrilebileceği hakkında bir konu açabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habip0013

Çeviri süresiz askıya alınmıştır. Büyük çoğunlukla ben çevirmeyeceğim ama nasıl çevrilebileceği hakkında bir konu açabilirim.

konu acsan iyi yaparsın aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.