Şimdi Ara

Fabrika ayarlarına döndüm sinyal 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu eba TV yi falan yüklemek için fabrika ayarlarına döndüm kurulumda sinyal sıfır.
    Çeken uydu çekmiyor diseq falan heosini denedim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu günlerde kaldık TV siz bir yardım lütfen

• LG TV 42la620s olması lazım modelim

• Fabrika ayarlarına döndüm sinyal 0
    Diseq ABCd hepsini denedim akıl almaz bir olay ya

• LG TV sahibi olanların neredeyse tamamının yaşadığı genel problem budur maalesef. tek çanak varsa diseq iptal edin. normal tek çanak kurulumu yapın. LG Bu konuda rezalet firmadır. Ben geçen yıl mecburen harici uydu almak zorunda kaldım.
  • felekman kullanıcısına yanıt
    Sinyal sıfır arama yaptım buldu sayılır demirbaş kanalları idare ediyoruz şimdilik. Diseq c ile sinyal vardı daha önce enteresan olan

• quote:

Orijinalden alıntı: İlyas414153

Sinyal sıfır arama yaptım buldu sayılır demirbaş kanalları idare ediyoruz şimdilik. Diseq c ile sinyal vardı daha önce enteresan olan
    diseq kapalı yapınca ne veriyor? tek çanak mı mevcut çatıda yoksa çift çanak mı mevcut? birde site ise diseq a veya 1 yapıp kör arama veya manuel arama yaptırın. arama kodları aşağıdaki gibi:

Fabrika ayarlarına döndüm sinyal 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sim Fabrika ayarları?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • felekman kullanıcısına yanıt
    Çift çanak apartman tesisatı her türlü denediğimde sinyal oynamadı hiç. Şansa sinyal sıfır olduğu halde arama yaptırdım baktım buldu kanal ellemdim o günden sonra. Hâlâ sinyal sıfır yani. Dediğiniz gibi ekstra uydu ekleyip arama yaptırayım birde

• İlyas414153 kullanıcısına yanıt
    YouTube da uydu ekleme videoları mevcut onları izlemeniz iyi olur. LG bu konuda çok problemli bir televizyon markası maalesef bende çok yaşadım bu problemi harici hdmi uydu alarak çözdüm

• tv yazılımını güncelleyin. O tvnin dahili uydusu sıkıntılı. kanalı kendine kendine siler, atlama yapar uğraştırır. en iyisi harici kaliteli bi uydu alıcısı kullanmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.