Şimdi Ara

Fabrika çıkışlı arabada değişen kapı olur mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır araç arayısımdan sonra babamın oturduğu ilçede bir araba bulduk neyse fiyatta anlastık bugun babamlar arabayı ekspertize soktu aracın bir kapısının değişmiş oldugu ortaya cıktı ekspertizle telefonla konustum cok iyi işçilik var yuksek ihtimal ekspertizlerin yüzde 90 ı anlamaz ama kapı değişmiş dedi satan adam da bilmiyorum vs aracı sıfır aldım fabrika hatası vs dedi açıkçası araçtan soğudum ama size de sormak istiyorum sıfır araçta değişen kapı olur mu aracı almalı mıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ayar vs yapılmış olabilir.
  • Kapının değiştiğini neye dayanarak söyledi ekspertiz, onu da paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirler. Bilindiği üzere fabrikalarda ayar için parçalar bitmiş araçlarda sökülüp takılabiliyor. Özellikle Ford'larda nedense olan bir durum bu.
  • Hocam bu tür değişiklikler fabrika verilerinde kayıtlı tutuluyor. Bende servis ya da fabrikaya danışsanız daha isabetli karar verirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araç, fabrikada üretimde kapısı değişse bile ekspertiz Bunu anlayamaz

Boyası orjinal, megess'i orjinal, kapı civataları kusursuz olur.
    Bayiye nakliye sırasında başına bir olay gelmiş ve serviste onarım görüp kusurlu sıfır olarak satılmış olabilir bu ayrı mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet olabiliyor.

• Tarcanlara kocaeliye gidin işin aslını söyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.