Fabrikamızdaki müzik yayını ve ses sistemi bir hayli eskidi, bizler de yenileme kararı aldık. Çok sayıda hoparlör olacağı için (100 civarı) aşırı yüksek fiyatlı ürünleri düşünmüyoruz. Bu tür sistemler konusunda fazla bilgim yok. Çeşitli firmalardan teklifler geldi. Her firma farklı markalar önermiş, pek duymadığım markalar. Bu tür sistemlerde fiyat kalite oranını iyi olan markalar nelerdir?
Sanırım şu bileşenlerden oluşacak:
Ses kaynaklarını seçmek için mikser Power amplifikatör Belki preamplifikatör Mikrofon CD player Radyo tuner Elbette hoparlörler
Bilgisi olan arkadaşaların yardımlarını rica ediyorum. Hanfi markalara yönelmek iyidir?
Arkadaşım konu sesle ilgili ama teknik, bence elekronik bölümünde açsan daha yok yardımcı olan arkadaş çıkar.
Arkadasım hangı ıldesın bılmıorum ama ben okulda bıtırme odevım olarak merkesı seslendırme odevımde okul ıcın denox marka hoparlorler kullanmıstım. Ist de Karakoy yuksek kaldırımda Ertekın Tıc den bulabılırsın ıstedıgın gıbı hoparlorler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme