Şimdi Ara

Face it turnuvalarına da katılacak takım arkadaşı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 yıl boyunca CS 1.6 oynadım sonrasında ara vermek zorunda kaldır GO'nun çıktığından haberim var fakat ne yazık ki oynamak nasip olmadı. Bir dönem CS'yi çok ciddi oynuyordum adeks'te turnuvalara falan katılıyordum fakat bu süreçte hayatıma çok sekte vurduğu için bırakmak zorunda kaldım steam hesabım dahil her şeyi sattım. Şu anda işleri yoluna koydum, güzel bir bilgisayar ayarladım, ekipmanlarım zaten yıllar önce kullandıklarım ile aynı ekipmanlar ki onları değiştirmeyeceğm iyi ekipmanlar zaten ve şimdi yeniden CS'ye GO ile başlamak istiyorum şu an için için steam hesabım var fakat daha 100 küsür saat oynadım ki onun da sadece son 20 saati falan bu ay içinde geri kalanı aylar önce oynamıştım. Hesabı da eski arkadaşlarımdan biri hediye etmişti içinde GO ile.

İlk 10 maçım sonucunda "Eagle Master"a atmıştı sonra "Distinguished Master Guardian"a düşmüşüm şu an ise rütbesi heralde aylardır girtmediğim için yani 0 bir oyuncu değilim hesaptaki 100 saate bakıp aldanmayın.

Ben şu an takım arama aşamasındayım eski arkdaşlarımın çoğu oyunu bırakmış askere giden bir daha oyun işlerine dönmemiş :D

Seçeceğim takımda şu bu olsun diyemem ama benim içine girebileceğim denk bir takım olması gerek onu da burdan bulurum diye düşünüyorum. Faceit denilen organizasyonda çok güzel bir turnuva sistemi var amacım ilk olarak bu turrnuvalardan başlamak takım oturdukça ilerleriz diye düşünüyorum hazır kadrosunda eksik olan varsa onlara da dahil olabilirim.

Açıkçası ben bu oyunu hiç bir zaman geyik olsun diye oynamadım şimdi de ciddi bir şekilde oynamak istyiorum fakat eski 1.6 çevremden kimse kalmadığı için yeni bir çevre edinmem lazım açıkçası :D

İlgilenenler düşünenler PM ile bana ulaşabilir.

• Up arkadaşlar MGE, DMG ve EM takım arkadaşları arıyorum.
  • Hocam aksam konusalim hala dusunuyosan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.