Şimdi Ara

Face'ye video yüklemek ne kadar sürüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar face'ye bir video yükledim 9 kb'lık, paylaş'a bastım 5 dakikadır paylaş tuşu donuk. Yüklüyor mu şu an yoksa başka bir browser'dan mı deneyeyim?

• Yüklemeyi durdurmuş gibi göstersede (çoğunlukla ilerleme göremezsin) o yüklemesini devam ettiriyor. Yanlız 9kb lık video olmaz. 9mb olmasın o? 9mb 5 dakikadan fazla sürebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Yüklemeyi durdurmuş gibi göstersede (çoğunlukla ilerleme göremezsin) o yüklemesini devam ettiriyor. Yanlız 9kb lık video olmaz. 9mb olmasın o? 9mb 5 dakikadan fazla sürebilir.

Pardon hocam 9 mb, yanlış yazmışım. 10 dakika olacak nerdeyse hala yüklemedi.
  • Yukarı.
  • Hala yüklenmedi üstat.
  • 1mb internet kullanıyorsun desek 256 kb upload vardır saniyede yaklaşık 20kb upload yaparsın. forumu kullandığını varsayarsak 15kb diyelim oralama saniyede 15kb yüklüyorsan 100 saniyede 1500 1000 saniyede 15000kb yüklersin yaklaşık 13mb'a eşittir
    1000 saniye de yaklaşık 16 dakika yapar. yani kapat başka bi browserdan dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

1mb internet kullanıyorsun desek 256 kb upload vardır saniyede yaklaşık 20kb upload yaparsın. forumu kullandığını varsayarsak 15kb diyelim oralama saniyede 15kb yüklüyorsan 100 saniyede 1500 1000 saniyede 15000kb yüklersin yaklaşık 13mb'a eşittir

Sözlük, face, web tabanlı oyun, forum ve youtube açık hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞifremiUnuttum

quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

1mb internet kullanıyorsun desek 256 kb upload vardır saniyede yaklaşık 20kb upload yaparsın. forumu kullandığını varsayarsak 15kb diyelim oralama saniyede 15kb yüklüyorsan 100 saniyede 1500 1000 saniyede 15000kb yüklersin yaklaşık 13mb'a eşittir

Sözlük, face, web tabanlı oyun, forum ve youtube açık hocam.

youtube kapat mümkünse ve uploadı tekrar başlat fazla sürmez 10dakikaya kadar biter
  • 9kb ise yaklaşık olarak 450 milisaniye sürmesi gerekiyor
  • Chrome'den tekrar deniyorum şimdi. Bu sefer olur umarım. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.