Şimdi Ara

facebok yardım!!!!!!(konu kapanmıştır)!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arakadaşlar başlıktaki gibi benim face hesabımın şifresini unuttum desem iyi ama mail şifremide unuttum yani ortada kaldım ama facebooka girebiliyorum bilgisayarda hatırla olarak kayıtlı ama şifremi değiştiremiyorum haliylede başka biryerdede giremiyorum bilgisayarım çökecek diye korkuyorum yardım edebilirmisiniz hatırlamadaki şifre çözücü programlar falan var denedim olmadı bildiğiniz varsa veya başka türlü nasıl kurtarabileceksem yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadreddin03 -- 30 Temmuz 2011; 17:51:52 >

• facebooktan çıkış yapıp tekrar giriş yapabiliyorsan eğer...

giriş yaparken ESC tuşu ile işlemi durdur.
    adres çubuğuna

javascript:alert(document.getElementsByName("password")[0].value)

kodunu yapıştır ve enterla... bazı ditelerde şifreyi gösteriyor...facebookta denemedim ama...
  • hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer firefox ise araçlar-seçenekler-güvenlik-kayıtlı parolalar-parolaları göster ksımından şifreni görebilirsin. diğer tarayıcılarda ise bilmiyorum ne yazıkki ama onlarda da birşekilde görebilirsin. googledan bir araştır. i.e için bir program vardı sanırım. diğerleri içinde mutlaka birşey vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokafkefkasva

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer firefox ise araçlar-seçenekler-güvenlik-kayıtlı parolalar-parolaları göster ksımından şifreni görebilirsin. diğer tarayıcılarda ise bilmiyorum ne yazıkki ama onlarda da birşekilde görebilirsin. googledan bir araştır. i.e için bir program vardı sanırım. diğerleri içinde mutlaka birşey vardır.

İe için de programa gerek yok aynı firefox gibi yukardan aynı işlemleri yapıyorsun. Bu şekilde bulabilirsin arkadaşım. Ama chrome kullanıyorsan, seçenekler > kişisel ögeler > kayıtlı şifreleri tıkladığında sana asla şifreyi göstermez. Diğer tarayıcıları kullanıyorsan şifreni görebilirsin. Kolay gelsin.
  • bende firefoxun son sürümü yüklü nasıl yapıcam yapamadım böyle seçenekler yok
  • Yukarıda yazmışlar tekrar söyleyeyim.

Araçlar-Secenekler-Güvenlik-Kayıtlı parolalara tıklayacaksın.Parolanı oradan görebilirsin.
  • saolun menü çubuğunu zorlada olsa bulup açtım teşekkür ederim hepinizden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kapanmıştır
    3 yıl önce açıldı
    KONU KAPANDI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.