Şimdi Ara

Facebook'a girdiğimde çıkan bu yazıyı nasıl iptal edebilirim? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman facebook'a girsem habire alttaki uyarı yazısı çıkıyor. Devam et butonuna tıklıyorum peşpeşe 3-4 kez aynı uyarı yazısı yine çıkıyo. Devam et yada Vazgeç desem de fayda etmiyo bu yazı sürekli çıkıyo ve insanı sinir ediyo. Biliyorum Firefox tarayıcımla ilgili bi sorun ve sanırım ayarlarıyla alakalı bişey (ayarlarına hiç dokunmadım) bu yazının çıkmamasını nasıl sağlarım bi türlü bulamadım, bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum?

İşte zırt pırt çıkan ve deli eden yazının linki;

http://imageshack.us/photo/my-images/27/feace.jpg/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sayfa şifreli olmasına rağmen, girdiğiniz bilgiler şifreli olmayan bir bağlantı üzerinden gönderilecek ve bunlar kolayca üçüncü şahısların eline geçebilir.

Devam etmek istediğinizden emin misiniz?
    (Devam et) (Vazgeç)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

• pc nin tarihini güncelle
  • Aynı sorun bende de mevcut ve tarih güncelleme ile çözülmedi. İki bilgisayarımdan sadece birinde yapıyor bu sorunu ve çok sinir bozucu, sürekli olarak çıkmakta bu uyarı, nedenini veya daha önemlisi çözümünü bilen yok mudur?
  • BURDAN BİLGİ EDİNMEK ÇOK ZOR VALLAHİ. 1 KİŞİ ÇIKIPTA BİLGİ VEREMİYOR... ADMİNİM SANA SESLENİYORUM :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.