Bildirim
Facebook'a Giremiyorum !!
JACK & JONES JJWORLD PUFFER JACKET Mont Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CQKK321Y
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar bununla beraber bütün facebook ile ilgili şeylerde ?!'^!?^!'^?4234 gibi gözüküyor -
Yanlışlıkla facebooku mu hackledin ne yaptın
Muhtemelen geçici bir problem oluşmuştur daha sonra tekrar dene veya Başka bir tarayıcı ile dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
explorerda normal ama chromeda böyle -
Ccleaner veya başka bir sistem ve tarayıcı temizleme programıyla sisteme bir temizlik yap düzelmezse chromu kaldırıp tekrar kurmayı dene
Ccleaner ile sorunu çözdüm teşekkür ederim :) -
Hocam ccleaner düzeltir gibi oldu sayfa açıldı kullanıcı adı şifremi girdim yine aynısı oldu -
sorun devam ediyor :( -
Chromu kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi ?
evet ilk onu denedim -
Aynı sorun bende de var. Arkadaş çözümü bulduysa buraya da yazabilir mi? -
Eklentilere bakın Eklentileri kaldırın, var ise. Yok ise Google Chrome'u ilk yüklediğiniz ayarlarına getiriniz. Bunun için tüm verileri vs. Siliyor Hz. Googl a sorarsanız o size yolunu göstericektir. Bunlarda olmazsa farklı şeyler düşünebiliriz :) -
-
Sorunu çözdüm hocam. Sorun Kaspersky ile alakalı bir durum. Kaspersky ın ayarlarına gidin ve şu yolu takip edin. Ayarlar>Ek>Ağ>Trafik İşleme> Web sayfalarıyla etkileşim için web trafiğine komut yerleştir seçeneğini devre dışı bırakın. Ben sorunu böyle çözdüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELECTROMER -- 10 Haziran 2016; 11:57:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ELECTROMER
Sorunu çözdüm hocam. Sorun Kaspersky ile alakalı bir durum. Kaspersky ın ayarlarına gidin ve şu yolu takip edin. Ayarlar>Ek>Ağ>Trafik İşleme> Web sayfalarıyla etkileşim için web trafiğine komut yerleştir seçeneğini devre dışı bırakın. Ben sorunu böyle çözdüm.
Hocam çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü.
-
Rica ederim. Bir yararım dokunduysa ne mutlu bana. -
Arkadaşlar revo ile chrome kaldırdım ek olarak pcnin bazı yerlerine giden dosyalar oluyor onlarıda kaldırınca düzeldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X