Şimdi Ara

Facebook a resim ve video yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi video ve resim upload edemiyorum net gayet hızlı basıyorum öyle 1 2 saat beklemiştir kapattım pop up uda kapattım sorun ney ?

• Farklı bir tarayıcı ile denermisin?
  • hemen deniyorum önerin için sağol
  • sanırım flood oluyor ama neden mozillada yükleyemiyorum ?
  • Eklentilerden dolayı olabilir..

Dilersen, Ccleaner adlı yazılım ile bir temizlik yapıp tekrar dan Firefox ile deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatsizin1i

Başlıktada belirttiğim gibi video ve resim upload edemiyorum net gayet hızlı basıyorum öyle 1 2 saat beklemiştir kapattım pop up uda kapattım sorun ney ?

Tarayıcı geçmişini silin olmadı başka tarayıcı deneyin Eğer sorun devam ederse Facebook'tan kaynaklanan sorundur düzelteceklerdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Eklentilerden dolayı olabilir..

Dilersen, Ccleaner adlı yazılım ile bir temizlik yapıp tekrar dan Firefox ile deneyebilirsin.

hemen deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ccleaner programı gayet iyi bir program kaldırmıyacağım ama mozillada sorun devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatsizin1i

quote:

ccleaner programı gayet iyi bir program kaldırmıyacağım ama mozillada sorun devam ediyor

Mozilla kaldırıp tekrar kurun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.