Bildirim
Facebook a resim ve video yükleyemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Farklı bir tarayıcı ile denermisin? -
hemen deniyorum önerin için sağol -
sanırım flood oluyor ama neden mozillada yükleyemiyorum ? -
Eklentilerden dolayı olabilir..
Dilersen, Ccleaner adlı yazılım ile bir temizlik yapıp tekrar dan Firefox ile deneyebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: rahatsizin1i
Başlıktada belirttiğim gibi video ve resim upload edemiyorum net gayet hızlı basıyorum öyle 1 2 saat beklemiştir kapattım pop up uda kapattım sorun ney ?
Tarayıcı geçmişini silin olmadı başka tarayıcı deneyin Eğer sorun devam ederse Facebook'tan kaynaklanan sorundur düzelteceklerdir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Dilersen, Ccleaner adlı yazılım ile bir temizlik yapıp tekrar dan Firefox ile deneyebilirsin.
hemen deniyorum -
quote:
Dilersen, Ccleaner adlı yazılım ile bir temizlik yapıp tekrar dan Firefox ile deneyebilirsin.
ccleaner programı gayet iyi bir program kaldırmıyacağım ama mozillada sorun devam ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: rahatsizin1i
quote:
ccleaner programı gayet iyi bir program kaldırmıyacağım ama mozillada sorun devam ediyor
Mozilla kaldırıp tekrar kurun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X