Şimdi Ara

facebook acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 220 tane arkadaşım oldu eklemek isteyince dikkat arkadaş sınırına yaklaşıyorsunuz falan dior bi sınırı varmı arkadaş sayısının?

• 2000 arkadaşı olan var 220 de ne olacak D:
  • valla bilmiorum yavaş yoksa engelleneceksin yazıor arkadaş nası silebilirim?
  • 300 e kadar limit war ondan sonra paralı üyeliğe geçmelisin bir takım özl. faydalanman için
  • bende 250 den fazla var uyarıda bulunmadı
  • hımm 300 e kadar yani anladım bilmiordum bak saolasn peki arkadaş nası silebilriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

300 e kadar limit war ondan sonra paralı üyeliğe geçmelisin bir takım özl. faydalanman için

kasayıda yan yatırıp montunu giyinsin mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle iftar öncesi yapılan nikotinin eksikliğinden kaynaklanan ilginç bi şakaydı para olayı fake anlıcan
    neyse giriş yaptıktan sonra friends / arkadaşlarım kısmına gel , silmek istediğin üyenin hizasında sağda x işaretine tıkla
  • Arkadaş sınırı yok. Belli bir zaman dilimi içinde ekleme talebi gönderebileceğin kişi sayısı sınırlı. Üç günde 200 kişiyi eklemeye çalışırsan öyle uyarı alırsın.
  • benim 342 arkadasım var öyle bişey gormedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

öncelikle iftar öncesi yapılan nikotinin eksikliğinden kaynaklanan ilginç bi şakaydı para olayı fake anlıcan
    neyse giriş yaptıktan sonra friends / arkadaşlarım kısmına gel , silmek istediğin üyenin hizasında sağda x işaretine tıkla

ok eyvallah

• peki bişi daha sorcam günlük arkadaş ekleme limiti kaç? yani mesela 300 tane falan ekleme talebi yolladım hesabım nası kapatılıyormu yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.