Şimdi Ara

Facebook Açılırken Donma ve Pc kitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pc yanı açdıktan sonra ilk defa facebook girmeye çalıştığım zaman yaklaşık 30 sn Pc donuyor ve sonra face sayfası kendine geliyor bu esnada da ekran sol alt kısımda şu yazı çıkıyor fbexternal-a.akamaihd.net bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşkler
     Facebook Açılırken Donma ve Pc kitlenmesi

• Güncel
  • Gücel
  • aynı sorun bende de var. chrome - firefox - opera - ie10 hepsinde de facebook u ilk açınca 30 sn - 1 dk arsı browser donuyor.
    fikri olan paylaşırsa sevinirim..
  • Aynı sorun bendede var 30 sn. hiçbir şeye tıklanmıyor.
  • güncel
  • Bendede var bu illetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de
  • Bende galiba her seferimde giriş yaptığımda birisi virüs yüklemiş o aktif oluyor sanıyordum Bende de var haliyle fakat artık alıştım.
  • Virüs programı felan varsa kapat belki olur
  • Öncelikle pc ye format at ve sorun düzelir dostum yok atmam diyorsan ---- clean up programını indir gereksiz dosyaları siler ve tmizler
  • aynı sorun bendede var clean up felan boş hikaye acs de denedim combofix te çektim tarattım da chromeda kaldırdım yükledim olmadı daha da olmaz heralde :D Tek çare şimdilik format gibi duruyor en azından ben çözene kadar .d
  • Format Atıldı ancak aynı problem devam ediyor.Çalışan winamp bile ses kesiyor,facebook sayfası açıldığı anda 15-20 sn sonra kendine geliyor.Yardım
  • Arkadaşlar aynı sorun şu anda bendede var sorun tarayıcıda deil hepsını denedım eklentılerın hepsını devre dısı bıraktım yıne olmadı ccleanerden seri olarak bır suru tarama yaptım antivirusten taramalar yaptım olmadı ccleanerı bastan yukledım olmadı.En sonunda iki saat internetten araştırma yaptım ama boşa bence sorun geçici bu arada java flashplayer falan hepsıde guncel beklemekten başka çare yok.Çözümü bulan cevabı yazarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.