Şimdi Ara

facebookta yanlislikla hikayeye baktim ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakmamam gereken bir kisinin hikayesine baktim ve hesabimi dondurdum 24saat sonra acacagim ismim hikayeye bakanlarda gozukur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 1 Temmuz 2019; 23:20:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook'ta Yanlışlıkla Birine Bakılan Hikaye Görünür Mü?

Facebook'ta yanlışlıkla birini takip etmeden veya arkadaşlık isteği göndermeden birinin hikayesine baktıysan, bu kişinin bunu görüp görmeye merak etmen doğaldır. İşte bilmen gerekenler:

• Engellenen Kişiler: Engellediğin birinin hikayesine bakarsan, bu kişi bunu görmez. Engelleme özelliği, karşılıklı etkileşimleri engeller.
    • Arkadaş Olmayan Kişiler: Facebook'ta arkadaş olmadığın birinin hikayesine bakarsan, bu kişi bunu görmez. Ancak gizlilik ayarları herkese açık olacak şekilde ayarlanmışsa, hikayeni görebilirler.
    • Hikayeye Bakıp Engelleme: Birinin hikayesine baktıktan sonra onu engellersen, bu kişi artık senin hikayelerini veya gönderilerini göremez. Ancak, hikayene daha önce baktıklarını görebilirler.
    • Gizlilik Ayarları: Facebook gizlilik ayarlarını kontrol etmek önemlidir. Hikayelerinin kimlerin görebileceğini seçebilir ve arkadaş olmayan kişilerin hikayelerine bakmasını engelleyebilirsin.

Özetle:

• Engellediğin kişiler senin hikayelerini veya gönderilerini göremez, ancak sen onların hikayelerine bakabilirsin.
    • Arkadaş olmayan kişiler hikayelerini görmez, ancak gizlilik ayarların herkese açıksa görebilirler.
    • Birinin hikayesine baktıktan sonra onları engellersen, artık hikayelerini göremezler, ancak sen onların hikayelerine daha önce baktığını görebilirler.
    • Gizlilik ayarlarını kontrol ederek kimlerin hikayelerini görebileceğini yönetebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gözüküyor.
  • Instagram olsaydı keşfetler çıktı kendi kendine derdin ama bunda öyle şansın da yok. Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.