Şimdi Ara

Tinder'dan tanistigim kiza ulasamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi suredir yazisiyoduk guzel bi kiz cok hoslastim. dudaklari boyle ordek gibi sisirtmis, bogazinda dovmeler falan var neyse tel no verdi arada bi konusuyoruz. isten donerken durakta bekliyodum aradi. artik bigun bulussak mi diye konusurken otobus geldi. tam binerken karti bastim dı-dıııııt sesini duyunca "o ses ne yaa araban yokmu senin?" dedi. ee.. simdi şöyle yani insanin arabasi olmayabilir diye gevelerken şakkk diye kapandi. Heralde sarji bitti diye dusundum. Tam mesai cikisi zaten otobus doluydu vantuz gibi cama yapisarak eve geldim 2 yimirta kirdim menemen yaptim cay demledim watsappa baktim ama profil resmi gozukmuyor son gorulme saatide kaybolmus. noldu anlamadim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şaka mı yapıyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2020 yılının sonlarına doğru Tinder' den bulduğum Moldovyalı hatun uçak biletini almam karşılığında bana geleceğine söz verince pasaportunun fotoğrafını göndermesini istedim.

Gönderince de uçak biletini aldım.

Kadın sadece aktarma yapacağı İstanbul Havalimanı' ndan kimin çektiği belli olmayan bir fotoğraf paylaştı ve gelmedi.

Ben vazgeçmedim ve Tinder' de aramaya devam ettim.

Bu defa Beyaz Rusya' dan bir hatun merhaba der demez video konferans açtı ve profil fotoğraflarındaki gibi güzeldi.

Konuştuğumuzda istersem yanıma gelebileceğini söyledi.

Yine uçak biletini alabileceğimi bunun için pasaport fotoğrafını göndermesini istedim o da gönderdi.

Geldiği gün havalimanından almak için kapıda bekledim ama hala endilşeliydim atlatılacağıma dair.

Yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra havalimanı çıkış kapısında hatunu görünce tanıdım hemen yanına gidip arabaya aldım.

Hatun uzun boylu ve güzeldi, 1 hafta karı-koca gibi yaşadık.

Öğlen arası işten eve gelip hatunu görmek adetim olmuştu.

Ama sonradan garibime giden huyları hata mı ettim dedirtmeye başladı:

Su gibi alkol içiyordu, rakıyı çanakla içecek kadar abartmıştı.

Bir hafta sonra TR' de görmesi gereken arkadaşları olduğunu söyleyip gitti.

Bundan yaklaşık 1 ay sonra yine bana gelmek istedi ama ben bir bahane ile atlatınca bir daha iletişim kurmadı...

• Anladım ki mutlu hikayeler, Şehrâzâd'ın anlattıklarındaymış.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Nisan ayında Japonya'ya seyahate gittiğimde Tinder'dan bir İspanyolla tanışıp görüştüm. Bir gün birlikte vakit geçirdik. Ertesi gün geri dönecekti, günlük bir eğlence olduğunu biliyordum o yüzden telefon numarası sormadım, Japonya'dan dönünce de Tinder'ı sileceğim için bir daha iletişimde de kalmayacaktık.

Ertesi gün mesaj attı uçağını kaçırmış ve bir sonraki güne uçak bileti almış. Akşam müsait olup olmadığını sordum, vaktin varsa yemek yiyebiliriz dünkü gibi dedim. O da bir bakayım dedi. Birkaç saat sonra mesaj attı müsaitim görüşmek isterim dedi. O gecenin sonunda whatsapp kullanıyor musun dedi. Birkaç saniye düşündüm, bir şeyin online olarak devam etmesi kadar insana tatminsizlik verecek bir şey yok diye endişelerim vardı. Sonra verdim numaramı. Öyle iletişime devam ettik.

Geçen aylarda da konuşmaya devam ederken tatil planlarından konuşuyorduk. Daha önce TR'ye gelmediğini söylemişti. Şakayla karışık İstanbul'a gel birlikte şehri gezeriz dedim. Birkaç kez yüzeysel olarak bunun sözü geçince Ekim ayında izin alıp 9 günlüğüne gelebileceğini söyledi. Geçen hafta buradaydı. İnanılmaz keyifli bir 9 gün geçirdim ve onun da aynı keyfi aldığını biliyorum. Giderken bana bir çizgi romanını bıraktı. Bunu daha önce okudum çok seviyorum, şimdi sen oku bir daha görüştüğümüzde geri verirsin dedi. Böylece tekrar görüşmek için açık kapı bırakmış oldu.

Bir yandan üzücü çünkü pazartesiden beri çok sessiz ve renksiz geliyor hayatım. O da bugün aynısını söyledi, sıkıcı rutinime dönmek çok tuhaf oluyor dedi. Bir yandan da mutluyum çünkü samimi bir kişiyle çok tatlı bir yakınlık yaşadım ve kendimi hiç olmadığım kadar (mental olarak) sağlıklı hissettim bu bir hafta boyunca.

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

İşte şimdi hapı yuttun. Karıya bağlandın, bir kopukluk olduğunda, ayrılma durumunda acı çekeceksin... uçağı kaçırdığı gün o akşam yemeğini yemeyecektin. telefon numarasını bile sormadığın karıyla günlerce şehri gezmenin bedelini ağır ödeyeceksin... o geldi ve gitti, bir sonraki görüşme nerde ve ne zaman belli değil.. muhtemelen bu sefer aynı teklifi o sana yapacak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz boyle yazdi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.