Şimdi Ara

sevdigim kiz ben yokmusum gibi davraniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ne oldu anlamadim. Kizla uzun suredir konusuyoruz samimiyiz. 2 gun once benle birden konusmayi kesti. Okulda yanina giderdim konusurduk ,bazen oda gelirdi. Arada bakisirdik falan ama nedense son zamanlarda ben yokmusum gibi davraniyor. Siniftaki diger erkeklerle konusuyor. Surekli onlarla takilmaya basladi. Kavga ettigi cocukla birden bire daha samimi oldular. Artik yuzume bile bakmiyor ve mesajda atmiyor. Eskiden hep atardi herseyi konusurduk ama son zamanlarda cidden artik tek bir kelime bile yazmiyor ,soylemiyor.

Not : telefondayim kusura bakmayin duzgun yazamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flcn4 -- 2 Aralık 2015; 23:10:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Aramızda bir sorun mu var, bir yanlış mı yaptım" de ama tamamen arkadaşça sakın duygulu deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

"Aramızda bir sorun mu var, bir yanlış mı yaptım" de ama tamamen arkadaşça sakın duygulu deme.

Hocam yarin soyleyecegim artik. Cok kotu hissediyorum. Sonuclari paylasirim burda.

• Güzel kardeşim seni önemsemiyeni sende önemseme gidipte sorma benim fikrime göre

• başka birini bulmustur yedege düşmüşsündür.Türk kızları ilgi verir geriye cekilir baska ava cıkar.Sen ise erkek olarak yüz vermeyip gerektiğinde ilgini gosterıp sende geri cekilecektin ve asagılayacaktın onu bak ozaman gor

bir kadına guzel desen hemen unutur ama bi cırkın de 70 yıl sorgular onu
  • Kızı postala

• kıza gidip onu sorma başka kız arkadasın varsa onla takıl o da görsün..daha sonra hiç bir şey olmamış gibi gidip selam ver ve b,i yerlere davet et.. normal muhabbetini et..şu an zaten seninle konuşmak istemiyor ve büyük ihtimal senden hoşlanmıyor kendini tatmin etmek istiyor ona bu fırsatı verme..sonradan pişman olursun...yada içinden geleni yap en azından pişman olmazsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O seni degil sen onu görmezden gel, ipleme yani cidden ipleme onu.. Sana değer veriyorsa zaten o gelir sorar. Gelmezse zaten oda seni iplemiyodur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler önerileriniz için teşekkürler. Bugün sormadım birşey ona. Bende iplemedim onu. Bakalım neler olacak ilerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: flcn4

Beyler önerileriniz için teşekkürler. Bugün sormadım birşey ona. Bende iplemedim onu. Bakalım neler olacak ilerde.

İyi yapmışsın korktum bugün sormuşsundur diye ama şükür ki öyle yapmamışsın.. Yaptığı her şeyden öte ayıp. Sen de sınıftakilerle takıl, hatta bunun sinir olduğu kızlar vardır git onlarla arkadaş ol. Dikkatini çekip kıskandır yani Büyük ihtimalle ondan sonra ibreyi yine senden yana çevirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: flcn4

Beyler önerileriniz için teşekkürler. Bugün sormadım birşey ona. Bende iplemedim onu. Bakalım neler olacak ilerde.

İyi yapmışsın korktum bugün sormuşsundur diye ama şükür ki öyle yapmamışsın.. Yaptığı her şeyden öte ayıp. Sen de sınıftakilerle takıl, hatta bunun sinir olduğu kızlar vardır git onlarla arkadaş ol. Dikkatini çekip kıskandır yani Büyük ihtimalle ondan sonra ibreyi yine senden yana çevirir.

Öyle yapıcam bundan sonra. Gıcık kaptığı 2-3 kişi var onlarla takılırım baya

• Sakın ama sakın sorma. İpleme, daha beter yok say. Kendinizden ödün vermeyin böyle şeylerde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.