Adem elmasini gormezden gelirseniz kiza benzetiyorlar, bu durumdan nasil kurtulucam? Burada oglen 1 suan, biraz MMORPG oynayip pilav ustu nohut yapasim var, aksam iyi gider oyun oynarken, canim cekti. @pspsexer Hocam yardim et, nasil kurtulurum bu durumdan, ciddiye almiyor erkekler bir ortama girdigimde. Diger erkeklere davrandiklarindan daha kibar davraniyorlar. Ama kizlarla ilgili bir sorunum yok, birlikte oldugum kiz sayisi forumun toplamindan fazladir ve 1 kere bile kendim teklif etmedim, buna ragmen sorun yasamadim hic kiz konusunda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Eylül 2022; 2:49:47 > |
Saclarim nasil 2. konu (SS'li) Kiza benzetiyorlar
-
-
gece gece atmayın foto hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek kelimeyle iğrenç. erkeklikten çok uzak.
-
neden hocam? duzgun bir foto attim nesi var
-
ne alaka? 70'lerde kisa sacli erkek yoktu neredeyse, lemmy kilmister bile uzun sacliydi, o da mi erkeklikten uzak?
bu da 90lardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Eylül 2022; 20:43:31 >
-
Hocam kızsınız siz yemeyin bizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
erkegim hocam, yillardir bu forumdayim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Eylül 2022; 20:52:47 > -
Az daha yukardan çek sakal traşını görelim
eski hesabimla 2015'de actigim konu, link atmiyorum simdi ifsa olmamak icin. sakal birakmayali 1 yil oluyor en az, sinek kaydi daha rahat, obur turlu hava almiyor insanin surati. 10 yildan fazladir bu forumdayim, erkek oldugumu bilir herkes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Eylül 2022; 20:54:59 > -
-
Mahallede elleriyle gösterirler vurduruyordur bu diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015'de actigim konularda da herkes kizsin yazmis, yillardir bully'leniyorum elimde olmayan sebeplerle kiza benzetildigim icin forumda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Eylül 2022; 21:4:58 >
-
tr'de degilim hocam, bir de o eliyle gosterecek tiplerden daha fazla kizla birlikte olmusumdur %90
-
Hocam böyle bi açıdan böyle bir fotoğraftan tamamen kız gibi duruyor. Kolye de yardımcı olmamış.
-
Hocam kolyeyi erkek bolumunden aldim, erkek kolyesi ama kolyesiz de farketmiyor, sacimi seviyorum kestirmekte istemiyorum, yok mudur daha erkeksi gorunmemin baska yolu? Eskiden bir kahvecide calisiyordum kasiyer olarak, erkekleri genelde ya kasaya ya da depodaki isleri yapmaya yolluyorlar hep, pasta vs susleme islerini de kizlara veriyorlardi, ne zaman biri hasta olup vs izine ciksa pasta suslemeye beni yolluyorlardi kasadan alip. Sac+temiz yuzlu oldugum icin hep bu tarz muamele goruyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Eylül 2022; 21:41:34 > -
Erkeksinizdir ama foto tam abaza mıknatısı gibi olmuş göğüste kıl bırakın en azından
Sevmiyorum hocam kili, migdemi bulandiriyor.
-
Hocam sanki bundan pek rahatsız oluyor gibi görünmüyorsunuz.
-
Gorunusumu seviyorum hocam onda sorun yok ama erkek muamelesi yapmiyor insanlar.
-
Hocam dediğim gibi, öyle muamele görmemekten rahatsız olmuyor gibisiniz. Ya da saçınızı kestirmeye değer görmüyorsunuz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- eczane.com.tr güvenilir mi
- burundan kan kokusu gelmesi nedenleri
- b353 sms kodu
- soyhana kalsın ne demek
- saç derisinde kahverengi lekeler
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X