Şimdi Ara

Bir kıza yazilacak gece mesaji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
30.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kızla bayadir konusuyoruz o uyudugunda benden uzun bir mesaj istiyor benimde edebiyatim hiç iyi değil tecrübeli arkadaşlar varsa bi yardım etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Kıza Mesaj Atma: İlgi Çekici ve Saygılı Bir Yaklaşım

Bir kıza gece mesaj atmak, düşünceli bir jest olabilir ancak doğru yaklaşımı benimsemek çok önemlidir. İşte gece bir kıza mesaj atarken dikkate alman gereken bazı önemli noktalar:

• Saygılı Olun: Her şeyden önce, mesajınızın saygılı ve uygun olduğundan emin olun. Uyuyan birini rahatsız etmeyin veya aşırı ileri giden mesajlar göndermeyin.
    • İlgi Çekici Olun: Mesajınızın ilgi çekici ve kıza özel olduğundan emin olun. Genel mesajlardan veya sık kullanılan ifadelerden kaçının.
    • Kısa ve Öz Tutun: Gecenin geç saatlerinde uzun mesajlar göndermekten kaçının. Mesajınız kısa, öz ve konuya yönelik olmalıdır.
    • Kişisel Olun: Mesajınızda kızın adını kullanın ve ona özel bir şey söyleyin. Ortak ilgi alanlarınızdan veya son zamanlarda yaptığı bir şeyden bahsedebilirsiniz.
    • Duygulanımınızı Açıklayın: Mesajınızda neden ona mesaj attığınızı açıklayın. Onu özlediğinizi, onu düşündüğünüzü veya sadece sohbet etmek istediğinizi ifade edebilirsiniz.
    • Fazla Beklemeyin: Kızın hemen cevap vermesini beklemeyin. Uyuyor olabilir veya meşgul olabilir. Mesajınıza hemen cevap alamazsanız, endişelenmeyin ve tekrar mesaj atmaktan kaçının.

Bir kıza gece mesaj atarken şu mesaj örneklerini kullanabilirsiniz:

• "Selam [kızın adı], seni özledim ve nasıl olduğunu merak ettim. İyi uykular."
    • "Merhaba, biraz düşündüm ve sana mesaj atmadan edemedim. Son zamanlarda nasılsın?"
    • "[Ortak ilgi alanı] hakkında konuşmak için sabırsızlanıyorum. Uyumadan önce sana mesaj atmak istedim."

En önemlisi, kızın sınırlarına saygılı olmak ve mesajınıza olumsuz bir tepki alırsanız zorlamamaktır. Her zaman saygılı ve nazik olun ve karşınızdakinin duygularına dikkat edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayatta iki kör tanıyorum; 1.si senden
    başkasını görmeyen ben, 2.si beni
    görmeyen sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yastığın olup başını yorganın olup vücudunu sarmak istiyorum ı want only you

• Papi papi papiçülo papipapipapibenjaminbenjamin
    Bunu yazarsan 10 numero olur qamqi
    Sonra da de ki : Sütten ağzı yanan ineği üfleyerek yermiş .d.d.dd

• quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Papi papi papiçülo papipapipapibenjaminbenjamin
    Üzerinde ne var :)
  • uyudun mu?

özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Papi papi papiçülo papipapipapibenjaminbenjamin
    ben seni deli gibi severken yarim,
    sonunu da bilmedim beni heder ettin,
    çağırmasanda ben yine geldim,
    seni ben sevdim,
    sana yemin ederim,
    gözlerim ağlar,
    bedenim sızlar,
    sen yoksun ya kalbim yanar,
    yansa kalbim yine sana ağlar,
    aşkımı bilemezsin
    iyi sende,
    yine sana deli gibi bağlamışken,
    gecem gündüzüm ayırt edemezken,
    ben seni kalbimden atamazken,
    sen gittin elleri seçtin,
    deli gibi bende sana bağlandım,
    sen benim aşkım ,sen benim herşeyim,
    son nefesimde bak ben severim,
    sen iste benden ömrümü veririm,
    son sözlerime geldim bende,
    yine sana yazdım ben bu bestede,
    sen beni hiç mi sevmesende,
    ben seni ölümüne sevdim aşşşkımmm.
    olmuyor sensiz olmuyor,
    gözlerimden yaşlar dinmiyor,
    yanıyor yüreğim yanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun biseyler istiyor arkadaşlar bu ergenler yok mu onlardan mi görmüş ne öyle bişey istiyor söz değil uzun mesaj

• Yaz, uyudun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Köfteli Kola

uyudun mu?

özledim
    "arpa ektim bitti mi gavur anan evden gitti mi
    ateşim doksan diyodun ne oldu şarzın bitti mi"

gönder birader
  • Uzun msj kotudur hele uzun iyi geceler msji ne kadar ayy cok tatliii gorunsede, berbattir

Uzun msj yok. Gece iyi geceler msji mi bekliyor? Ilk once seni bi sasirtsin.
    Ona sadece 'sen merak etme ben basini oksayip seni uyuturum' yaz ve birak fazla uzatma

• quote:

Orijinalden alıntı: (Yakamoz)

Uzun biseyler istiyor arkadaşlar bu ergenler yok mu onlardan mi görmüş ne öyle bişey istiyor söz değil uzun mesaj

Benim dediğimi gönder kız tav olur.
    Tecrübe ile sabit gerçi bu hiç bir şey daha çok var da tarzım değil böyle mesajlar atmak

• Az yana kayda beraber yatak yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

Yaz, uyudun mu
    uzun zamandır konuşuyoruz. hayatım bambaska oldu sayende. sunu samimiyetle söylüyebilirim mutluluk sebebim oldun :) aslında yazmak istediğim o kadar çok sey varki ah bir kelimeye dökebilsem.. suan uyuyorsun sabah olsada konussak konusmadıgımız saatler sanki asırlar oluyor.. bir yandanda heyecanlıyım uyanınca bana mesaj atacaksın beni mutlu edeceksin beni varlıgınla ısıtacaksın.. bir an önce bulusalım yanındayken çok mutlu oluyorum.. hep yanımda ol hep benle konus hep beni mutlu et. hiçbir zaman yanımdan ayrılma.. hocam böyle bişey yazabilirsin samimiyet durumuna göre düzenle aklıma bu kadar geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuruKafaEddie

uzun zamandır konuşuyoruz. hayatım bambaska oldu sayende. sunu samimiyetle söylüyebilirim mutluluk sebebim oldun :) aslında yazmak istediğim o kadar çok sey varki ah bir kelimeye dökebilsem.. suan uyuyorsun sabah olsada konussak konusmadıgımız saatler sanki asırlar oluyor.. bir yandanda heyecanlıyım uyanınca bana mesaj atacaksın beni mutlu edeceksin beni varlıgınla ısıtacaksın.. bir an önce bulusalım yanındayken çok mutlu oluyorum.. hep yanımda ol hep benle konus hep beni mutlu et. hiçbir zaman yanımdan ayrılma.. hocam böyle bişey yazabilirsin samimiyet durumuna göre düzenle aklıma bu kadar geldi

Hocam bu çok iyi yaa bu tür istiyordum. Bu tür yazan yok mu sevgilisine fln

• İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

İyi geceler.

Hocam bu mu yaa

• (Yakamoz) kullanıcısına yanıt
    hocam samimiyet durumuna göre değişir. bugüne kadar olan kız arkadaslarıma bu tür yazdım hoşlarına gitti. böyle yazmaya başla zaten ister istemez gerisini getiriyorsun. bende öyle oluyor cümleler kendiliğinden geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: (Yakamoz)

quote:

Orijinalden alıntı: KuruKafaEddie

Hocam bu çok iyi yaa bu tür istiyordum. Bu tür yazan yok mu sevgilisine fln

Eğer daha sevgili değilsen sakın yazma böyle bişey

• Aya baktim seni gördüm sana baktım ayı gördüm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.